ljudi u istrazivanju sam nasao na profilu malog dine halilovica i ovog momka bosnju na profilnoj ima sliku u nekom kaficu sa Alenom

treba netko dodati malog mozda dobijemo koju informaciju

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Sakuragi je napisao/la:http://www.facebook.com/OSMAN.HODIC
ljudi u istrazivanju sam nasao na profilu malog dine halilovica i ovog momka bosnju na profilnoj ima sliku u nekom kaficu sa Alenom![]()
Hahaha jbt, ovo je bolje nego Turska serija. Pita me djevojka kad ces na spavanje? rekoh joj, sacekaj tek se zakuhalo na forumu. hahaSakuragi je napisao/la:http://www.facebook.com/OSMAN.HODIC
ljudi u istrazivanju sam nasao na profilu malog dine halilovica i ovog momka bosnju na profilnoj ima sliku u nekom kaficu sa Alenom![]()
Osmane jes' to ti?delpiero20 je napisao/la:E Osman je pravi nas bekrija
110% Bosanac
hahaha pa ja, neda se ni meni na spavanje kad se ovako zakuhaloAÐ_Official je napisao/la:Hahaha jbt, ovo je bolje nego Turska serija. Pita me djevojka kad ces na spavanje? rekoh joj, sacekaj tek se zakuhalo na forumu. hahaSakuragi je napisao/la:http://www.facebook.com/OSMAN.HODIC
internacionalna...zato i pitam jel mati Hrvatica?Neutralan88 je napisao/la:nego wikipedia pise ovako:
Njegovi sinovi Alen Halilović (r. 1996.) i Dino Halilović (r. 1998.) također su perspektivni igrači Dinama.
Alen i Dino koja su to imena, relegija hm ne moram pitat al u svakom slucaju babina je zadnja
Jos samo fali da imaju brata Denisa.Neutralan88 je napisao/la:nego wikipedia pise ovako:
Njegovi sinovi Alen Halilović (r. 1996.) i Dino Halilović (r. 1998.) također su perspektivni igrači Dinama.
Alen i Dino koja su to imena, relegija hm ne moram pitat al u svakom slucaju babina je zadnja
il ZlatanaCartman je napisao/la:Jos samo fali da imaju brata Denisa.Neutralan88 je napisao/la:nego wikipedia pise ovako:
Od pouzdanih izvora sam saznao da se Alen trebao zvati Mugdim al' se Sejad u zadnjem casu predomislio..Cartman je napisao/la:Jos samo fali da imaju brata Denisa.Neutralan88 je napisao/la:nego wikipedia pise ovako:
Suti, moze covjek vidit postove Nedimka i zgadit ce mu se BiH za sva vremena.JTS je napisao/la:Treba malcu ostavit' link foruma na njegovom Fan Pageu ..neka dođe i čita koliko ga želimo kod nas
hahaha ko onaj na sportinu gdje je napisao da mu je Ibricic babo?Cartman je napisao/la:Suti, moze covjek vidit postove Nedimka i zgadit ce mu se BiH za sva vremena.JTS je napisao/la:Treba malcu ostavit' link foruma na njegovom Fan Pageu ..neka dođe i čita koliko ga želimo kod nas
Treba zato nahvalit' Ibričića da je najbolji na svijetu i Nedimko će postat' pitomCartman je napisao/la:Suti, moze covjek vidit postove Nedimka i zgadit ce mu se BiH za sva vremena.JTS je napisao/la:Treba malcu ostavit' link foruma na njegovom Fan Pageu ..neka dođe i čita koliko ga želimo kod nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.