Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la GazijaKalesija » 12 apr 2014, 21:35

Kakav gol iz slobodnog udarca s nekih 20-25m.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 apr 2014, 21:39

GazijaKalesija je napisao/la:Kakav gol iz slobodnog udarca s nekih 20-25m.
Čim sam vidio na rezultatima da nema asistenta za gol, znao sam šta je upitanju.

Bravo Ervine.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 apr 2014, 22:36

Cestitke Zmaju na fenomenalnom golu kojim je donio pobjedu svojoj ekipi.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 apr 2014, 23:11

Ima li gdje gola?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 13 apr 2014, 00:57

evo gola
https://sphinx.skynet.be/voetbal/video/ ... nd-beveren" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 01:12

Jest' je zavrnuo majstorski. Stvarno imamo paklene ljevake, još samo da Begović počne zabijati iz slobodnjaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 13:29

Golazo...

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 apr 2014, 13:40

Virtu4l je napisao/la:Jest' je zavrnuo majstorski. Stvarno imamo paklene ljevake, još samo da Begović počne zabijati iz slobodnjaka.
Begovic zabija od gola do gola :)

Inace gol u "Salihovic style" :) Bravo Ervine :clap:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 apr 2014, 01:36

Eo ko nije uspio upratiti onu emisiju BH u Brazilu Medunjanin i Zuka gosti. :)

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2014, 09:02

ERVIN ZUKANOVIĆ DONIO POBJEDU GENTU
Navikao sam navijače na ovakve golove

Za prelijep gol kojim je odlučio utakmicu protiv Beverena (2:1), Ervin Zukanović nagradio se izletom u Lil. Kako kaže, nedjeljom je u Belgiji dosadno, dok u susjednoj Francuskoj život cvjeta.

Fudbaler Genta bio je dobrog raspoloženja, ali ne zbog gola, jer je, kako kaže, takvih postigao dosta.

Moja specijalnost

- Sigurno je da mi je drago, ali nije prvi put. Slobodni udarci s takvih pozicija su mi specijalnost tako da sam pomalo navikao saigrače i navijače na takve golove - kroz smijeh govori Zukanović te dodaje kako je, ipak, najviše sretan zbog pobjede:

- Ova nam je pobjeda trebala. U posljednje vrijeme u klubu je bilo previše naboja. Rezultati nisu bili najbolji, promijenili smo trenera, bilo je svakakvih trzavica... tako da svaka pobjeda dobro dođe za stabilizaciju situacije. Sada je već malo bolje - govori naš reprezentativac.

Gent je u borbi za Evropsku ligu, ali je pred njim dug put. Treba izboriti prvo mjesto u plej-of grupi, potom razigravati s osvajačem druge grupe, a onda na kraju savladati i još jednog protivnika.

Odgovor na stres

- Imamo još tri kola. Istina je da nas očekuje težak zadatak, ali nas hrabri to što smo mi najviše zainteresirani za Evropsku ligu od svih naših konkurenata. Čini se da ostale ekipe u našoj grupi igraju samo zato što moraju, bez prevelikih ambicija da izađu u Evropu. Ako budemo nastavili igrati kao u subotu, mislim da imamo solidne šanse - kaže Zukanović.

Govoreći o sebi, Ervin kaže da je zadovoljan.

- Izuzev perioda u kojem sam bio bolestan, igrao sam sve utakmice. Mogu biti zadovoljan kako sam na terenu odgovorio na stres koji sam, kao i moji saigrači, proživljavao ove sezone - rekao nam je Zukanović.

Na vrijeme nas prodrmalo

Govoreći o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Zukanović upozorava da se pristup i odnos igrača prema dresu mora promijeniti.

- Svi mi volimo govoriti da idemo u drugi krug i, naravno, tome se treba nadati. Kada smo na nivou, možemo dobiti svakoga, ali ako ne promijenimo mentalitet i odnos prema igri, onda možemo i izgubiti od svakoga.

Ono što se dešavalo u Inzbruku, ne smije se ponoviti, od igre do atmosfere. Umjesto da pobijedimo i ojačamo samopouzdanje, mi smo navijačima, koji su došli iz nekoliko država da nas gledaju, priredili groznu večer. Nadam se da je to bila lekcija koja nas je na vrijeme prodrmala - kaže Zukanović.
Voli te tvoje Sarajevo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 maj 2014, 11:54

kako je moguce da jedino Zukanovic nije dobio vizu danas, pa će se kao za dan-dva priključiti ekipi u Americi :roll:
nema potpisa

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 27 maj 2014, 12:46

Admir_Sa je napisao/la:kako je moguce da jedino Zukanovic nije dobio vizu danas, pa će se kao za dan-dva priključiti ekipi u Americi :roll:
Susic mu blokirao vizu, ima 24 igraca a jedan mora otpast, ocigledno Zuka zbog administrativnih problema..

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 maj 2014, 12:47

Admir_Sa je napisao/la:kako je moguce da jedino Zukanovic nije dobio vizu danas, pa će se kao za dan-dva priključiti ekipi u Americi :roll:
To je ta američka demokratija.Vjerovatno su Zukanovića samtrali potencijalnom opasnošću ili je kao mali bio član Al-Kaide.Fuj kako mrzim tu zemlju samo zbog ovih gluposti.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 13:09

samocelik je napisao/la:
To je ta američka demokratija.Vjerovatno su Zukanovića samtrali potencijalnom opasnošću ili je kao mali bio član Al-Kaide.Fuj kako mrzim tu zemlju samo zbog ovih gluposti.
Svaka drzava ima svoje propise za vizu, ako je on toliko smotan da nije to uspio sredit onda je to njegov problem i to je amaterski i od njega i saveza. Znaju mjesecima da idu u Ameriku, ali njima je to vjerovatno palo na pamet prije par dana. Ili je zakasnio ili je nesto pogresno ispunio. Aferim, Zukane, na nivou si Djedovica i Wrighta koji su izgubili pasos u sred kvalifikacija. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 27 maj 2014, 13:14

"Jako sam ljut i razočaran. Ovo je neozbiljno, a u toku dana ću znati hoću li uopšte dobiti vizu. Nadam se da će sve biti uredu i da ću prema dogovoru sa stručnim štabom u narednih dan, dva, tri... otputovati u SAD i pridružiti se ekipi", rekao je Zukanović.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 maj 2014, 13:16

Ma može je dobiti u toku dana, kada su u pitanju ovi "sportski slučajevi" to ide preko reda kao onda kad su Zeko i Đedović izgubili pasoše pa brzinom svjetlosti dobili nove :D

Jedino ne znam kako će pronaći avion, jer ne vjerujem da će zbog njega organizovati čarter let al' eto ko će ti ga znati sa Bosancima, sve je moguće :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 maj 2014, 13:40

Koji amaterizam, ne vjerujem! Neko je definitivno odgovoran za ovo. Prema rijecima Zukanovica, nije do njega, al' hajde znaj. Valjda im se pridruzi za dan-dva... :crazy:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 13:49

Evo glava da ce zaustavit Medunjanina, zbog onog manijaka Adisa. Jos ima onu bradurinu... :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 maj 2014, 14:20

Svasta pa ovako nesto ima samo kod nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2014, 14:21

Da ima diplomatski pasos ne bi bilo problema?
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.