Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Majstor10
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Majstor10 » 02 jan 2013, 04:34

Sta je ovo sad!? :evil:

Elazigspor želi ukrasti Miroslava Stevanovića

01.01.2013., 13:15
Sjajni reprezentativac Bosne i Hercegovine ipak bi mogao dres Vojvodine zamijeniti Elazigspora.
PREPORUČI

Printaj

Naime, uprava turskog prvoligaša je jako zagrijana za dovođenje našeg reprezentativca, a prilika za njegovo dovođenje se otvorila iznenada, s obzirom na to da je Stevenović već praktično dogovorio prelazak u redove Seville. Međutim, odugovlačenje od strane tima iz Seville, moglo bi ih koštati realizacije posla.

S druge strane, kako navodi ****.rs, Vojvodina ne bi imala ništa protiv prodaje svog najboljeg igrača, s obzirom na to da imaju priliku dobro popraviti finansijsko stanje kluba.
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 02 jan 2013, 06:17, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 jan 2013, 06:07

Majstor10 je napisao/la:Sta je ovo sad!? :evil:

Elazigspor želi ukrasti Miroslava Stevanovića

Piše: A. Haznadarević
01.01.2013., 13:15
Sjajni reprezentativac Bosne i Hercegovine ipak bi mogao dres Vojvodine zamijeniti Elazigspora.
PREPORUČI

Printaj

Naime, uprava turskog prvoligaša je jako zagrijana za dovođenje našeg reprezentativca, a prilika za njegovo dovođenje se otvorila iznenada, s obzirom na to da je Stevenović već praktično dogovorio prelazak u redove Seville. Međutim, odugovlačenje od strane tima iz Seville, moglo bi ih koštati realizacije posla.

S druge strane, kako navodi ****.rs, Vojvodina ne bi imala ništa protiv prodaje svog najboljeg igrača, s obzirom na to da imaju priliku dobro popraviti finansijsko stanje kluba.
Mislim da je strucni naziv za ovu situaciju -novinarska patka! Ne brini brate coek je u Sevilli. :P :P
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 02 jan 2013, 07:01

Turci i Srbi opet lazu narod, sta je tu novo? :mrgreen:

Steva je u Sevilli 100%. Kraj price!

Kakav potez Spahica.. nemojte misliti da nije utjecao u ovo sve. Kapiten, zdrao'! 8-)
shandrlike-tandrlike

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 jan 2013, 08:55

Ono Spahino auto ? Dobar, dobar.. :mrgreen:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 02 jan 2013, 10:04

reptile je napisao/la:Turci i Srbi opet lazu narod, sta je tu novo? :mrgreen:
I Zec, Medunjanin, Ibricic, Jahic, i Visca su bili blizu Njemacke, Engleske pa su ipak zaglavili u Tursku. :roll:

Ipak mislim da je Steva potpisao. Daj boze

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jan 2013, 10:16

On je 90% u Sevilli, jedino ako se ne bi nesto nepredvidivo desilo (Problemi neki oko papirologije, ili ako pane na lijecnickom pregledu).

Uglavnom, sretno Miroslavu u Sevilli, napravio je veliki transfer, i vjerujem da se moze izboriti u Sevilli, a najvaznije, napredovati. ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jan 2013, 10:20

Sretno Stevo,

U prvi mah nece biti u prvih 11 ali ce se vremenom izboriti....

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 jan 2013, 10:46

http://www.football-espana.net/27220/st ... illa-exits" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 jan 2013, 11:04

Navas nema šanse da ode iz Seville. On kad ode iz Seville, on će završiti karijeru praktično . On ima sindrom (ili bolest, kako god hoćete) koja se na engleskom zove chronic homesickness , odnosno ne može napustiti Sevillu , to jest , grad odakle je . Nije to da ne može napustiti , već jednostavno ne osjeća se psihološki dobro ni ugodno bilo gdje drugo , znači osjeća se depresivno , nelagodno , ružno , te samo hoće da se vrati kući . On čak jedne godine nije htio ići na ljetnu turneju kluba po SAD-u , ali na kraju je pristao jer se i sam hoće da izbori protiv te "bolesti".

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jan 2013, 11:37

slika

Gle Mrcine :mrgreen:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 jan 2013, 11:45

Svadjamo sevi ratujemo a vidimo kako jedni drugim dobro dodjemo...Fino,Stevo je cec faca..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 jan 2013, 12:00

Steva bodybuilder :lol: Al dobro , kad bi nabacio par kila bolje bi mu stajala ona vreća od dresa reprezentacije :?

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 jan 2013, 12:20

Kad smo već kod dresa, da li ima ikakva šansa da dobijemo neki bolji ako bi se kvalifikovali na SP ? :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 jan 2013, 12:20

Proš'o ljekarski, u četvrtak meće potpis. Bravo. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 jan 2013, 12:48

Centre forward je napisao/la:Proš'o ljekarski, u četvrtak meće potpis. Bravo. 8-)
Sobzirom koliko je mase nabacio ja sam se bojao da mu ne otkriju masnocu u krvi... :)
Izgleda da je ipak Steva bolji od Lazara Markovica bar za sada ;)

Kakva desna strana u repci....A do juce je nismo nikako ni imali.... 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jan 2013, 13:09

Baš me zanima, čisto info radi, kakva je fizička konstitucija Navasa, msm visina i kg, ne znam, jednom davno sam čitao, možda je dezinformacija bila, ima 2 - 3 god, da je Navas imao omjer 170cm, 60kg, pa me zanima to poređenje u konstituciji njega i Mikija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 jan 2013, 13:12

koliko ce ga sevilla platit vosi?

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 jan 2013, 13:14

Možda nemam pravo da dajem komentar u smislu pozicije u Sevilji...
Ali sam pročitao dva zanimljiva i donekle neprihvatljiva stava na ovoj temi.Prvi je kako je Stevanoviću bolje da presedi na klupi Sevilje celu sezonu,nego da igra za neki turski ili ruski klub....

Ne znam po kojoj logici je za i jednog fudbalera bolje da celu sezonu sedi na klupi?! Fudbaler tako isključivo stagnira,a nije Stevanović dečak od 17 godina,23-a mu je. Od takvog stanja nebi koristi imao ni on sam,ni vaša reprezentacija. Jer profesionalni sportista živi za utakmice!

Druga stvar je ovo pominjanje gringobih kako je Steva bar za sada bolji od Lazara... Ne govorim kao grobar,već kao neko ko prati JSL... Stevanović je dobar igrač,ali on ne samo da nije bolji od Lazara,već i u Vojvodini imaš barem 4 igrača koji su bolju sezonu imali (Vulićević,Mitošević,Abubakar,Đurić)... Dakle,razumem navijačku stranu,ali Steva je po kvalitetu poprilično i iza Lazovića i iza Lazara... Trenutno je takva stvar da večiti ako ostanu bez tih igrača na polusezoni će itekako biti oslabljeni,pa se čeka juni... Lazar će verovatno biti promovisan na Stamford Bridgeu.

I ima li iko konkretne informacije koliko će Stevanović godišnje zaraditi??? (pretpostavljam da će to biti neki višegodišnji ugovor gde će se povećavati cifra za 10% svake sezone,imajući u vidu praksu Seville neće to biti neki svemirski iznos,tim pre što Stevanović dolazi iz jedne relativno slabašne lige,a mislim da je u Vojvodini mesečno zarađivao oko 4000 evra).
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jan 2013, 13:23

Njega neću porediti, niti ocijenjivati kao super igrača.
Pratio sam ga, iskreno govoreći samo reprezentativno, a ko uostalom može dobro znati stanje igrača u nekoj ligi od onoga ko istu prati uživo.
Što se tiče transfera, mislim da ću trenutno da uživam u činjenici da smo dobili još jednog igrača, reprezentativca u ligama petice.
Meni je drago da vidim Balkan, koji se diže iz dana u dan, i da ovo podneblje daje vrhunske igrače za vrhunske timove.
Tako da, svakome od njih ponaosob, nek' je sretno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jan 2013, 13:26

mjerilo kvaliteta Stevanovica nisu utakmice srpske lige koja je realno zlj liga,dno dna kao i liga u BIH ,Albaniji ,Crnoj Gori itd,sve je to u 5 deka... Stevanovica su prodale utakmice u dresu reprezentacije BIH,ako si ga pratio znas da je u mladoj reprezentaciji razvaljivao,bio jedan od najboljih igraca u kvalifikacijama uopste, te dobre partije su njega prodale u Spaniju,kao i utakmice u dresu A reprezentacije BIH,prije svega ona protiv Velsa,pa Grcke,Litve,i na kraju odlicna partija protiv Alzira! eto samo da znas.... realno Stevanovic je odlican mladi igrac koji ce jos puno napredovati,a Sevilja i Spanija su idealni za njegov razvoj!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.