GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Ukrajina debelo oštećena. Engleska odigrala dobro, da nije bilo bisera Johnsona sve bi bilo lakše po njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I kako da ih čovjek ne voli!?
Uvijek drama, uvijek tempo, uvijek uzbuđenja!
DANNY THE BOY!

DANNY THE BOY!

LUHG!
Meni jedino zao Ibrahimovica .. pa takva igracina da igra u onakvoj reprezentaciji ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Young i Milner najlosiji.Sledecu obojica trebaju na klupu.Danny odlican gol Carrol isto super odigrao borio se.Iduci mec mislim da pocinju Rooney i Carrol.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Uvijek? Prije će biti da je ovo izuzetak kad je riječ i repki... Neka vaš ovo ne zavara, jer Svedi su slaba ekipa, protiv Ukrajine se nisu vidjeli, a Englezi protiv Francuza su bili žalosni sa onim otezanjima i krađom vremena..... Kažem vam Englezi bi lako mogli da zijaneR.J.W.G. je napisao/la:I kako da ih čovjek ne voli!?Uvijek drama, uvijek tempo, uvijek uzbuđenja!
![]()
DANNY THE BOY!![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slazem se sa Dantesom i to sam napisao na pocetku EURA.
.. jednostavno nemaju igre protiv jacih repki.
Al sad im se vraca Rooney pa da vidimo koliko on zaista znaci englezima.
.. jednostavno nemaju igre protiv jacih repki.
Al sad im se vraca Rooney pa da vidimo koliko on zaista znaci englezima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- delpiero20
- Kontakt:
Kako onaj Downing zavrsi u reprezentaciji, a imao 0 golova i 0 asistencija...
Sto njega Bog pomazi u zivotu

I henderson isto? E a zamisli nema jednog lenona!delpiero20 je napisao/la:Kako onaj Downing zavrsi u reprezentaciji, a imao 0 golova i 0 asistencija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- delpiero20
- Kontakt:
Mozda trener Hodgson ima neke simpatije prema Lpoolu..DANTES je napisao/la:I henderson isto? E a zamisli nema jednog lenona!delpiero20 je napisao/la:Kako onaj Downing zavrsi u reprezentaciji, a imao 0 golova i 0 asistencija...
Za Carrolla se slazem da treba biti u ekipi jer se vidi da momak moze, samo sto nije toliko ozbiljan, isto i za jednog Johnsona i Gerrarda...
Ali ova dvojica bgm losu sezonu su imali
Ovdje bi i Adam Johnson imao mjesta po meni ali eto...
Englezi jesu zaslužili pobjedu večeras, ali je stvarno šteta što su Šveđani već ispali sad. Pa i protiv Ukrajine su pri kraju utakmice imali sjajne prilike, pa i večeras imali prilika i večeras , a i u prvom kolu su mogli bar do boda i još bi u igri bili.
A Francuzi lome, lome protivnika i onda pobijede. Ne izgleda to toliko lijepo, ali za svakog su nekako nezgodan protivnik, nije lako probit njihove redove, a oni igraju na siguricu i onda nekako uvale gol.
A Francuzi lome, lome protivnika i onda pobijede. Ne izgleda to toliko lijepo, ali za svakog su nekako nezgodan protivnik, nije lako probit njihove redove, a oni igraju na siguricu i onda nekako uvale gol.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- el-fighter
- Kontakt:
Pa trebao je onda igrati za BiHM4kaveli je napisao/la:Meni jedino zao Ibrahimovica .. pa takva igracina da igra u onakvoj reprezentaciji ..

Utakmica odlicna i sigurno do sada najbolja na ovom Euru. Jedino je onaj komentator kvario utisak i stvarno ne znam zasto se ovi ljudi bave tim poslom. Kaze lik u po frke:"Engleska je preokrenula rezultat, sada je 2-2".
Englezi pokazali da se nikada ne predaju i da uvijek i svakome mogu zagorcati zivot. Kada bi Hodgson napravio samo 1 izmjenu u ekipi sve bi funkcionisalo puno bolje. Walcott jednostavno mora igrati prije Milnera, jer ovaj drugi je zaista izgubljen na terenu. Carroll je sinoc odigrao fantasticno, a sta tek reci za Gerrarda. U onim godinama igrati na tako visokom nivou mogu samo najveci. Welbeck se nije vidio cijelu utakmicu, ali je postigao zaistaprelijep gol i tako donio pobjedu Engleskoj. U sljedecoj utakmici ce biti jaci za Rooneya i pobjeda nad Ukrajinom nebi trebala doci u pitanje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
To sto su svedjani podbacili u prvoj utakmici,ne govori o njihovom nekvalitetu nego se takve utakmice desavaju..Pogledajte talijane protiv spanaca pa onda protiv hrvata u drugom poluvremenu,dvi razlicite ekipe...Englezi pod ovim trenerom nisu ni deset utakmica odigrali...Sve je moguce,ali misli da ce England uz x proci daljeDANTES je napisao/la:Uvijek? Prije će biti da je ovo izuzetak kad je riječ i repki... Neka vaš ovo ne zavara, jer Svedi su slaba ekipa, protiv Ukrajine se nisu vidjeli, a Englezi protiv Francuza su bili žalosni sa onim otezanjima i krađom vremena..... Kažem vam Englezi bi lako mogli da zijaneR.J.W.G. je napisao/la:I kako da ih čovjek ne voli!?Uvijek drama, uvijek tempo, uvijek uzbuđenja!
![]()
DANNY THE BOY!![]()
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
-
- Kontakt:
Švedski reprezentativci nisu krili razočaranje nakon što ih je poraz od Engleske definitivno izbacio iz borbe za četvrtfinale Europskog prvenstva. Larssona posebno boli pogodak Walcotta, a Ibrahimović krivi i lošu sreću...
Sjajna nogometna predstava Švedske i Engleske u Kijevu završila je loše po izabranike Erika Hamrena. Iako su preokrenuli rezultat i vodili 2:1, ostali su praznih ruku i izgubili šanse za plasman u drugi krug natjecanja.
Na 2:2 nesvakidašnjim je pogotkom izjednačio Theo Walcott, tek što je ušao u igru. "To se događa jednom u životu. Da je pokušao još tisuću puta, ne bi pogodio. To je istina", rekao je Sebastian Larsson.
"Frustracija nije dovoljno jaka riječ za naše osjećaje. Jako smo razočarani jer mislimo da smo bili i malo bolji od Engleske", dodao je.
Prva violina Švedske, napadač Zlatan Ibrahimović, priznaje da je neutralni gledatelj imao u čemu uživati.
"Utakmica je bila fantastična. Držali smo se svog stila igre, ali nismo imali sreće pri primljenim golovima. Šteta je što smo izgubili, nismo to zaslužili. Ne osjećam ništa pozitivno, ovo je tragično", jasan je bio Ibrahimović.
Ipak, zalaganje se Šveđanima ne može zamjeriti, kaže: "Možemo biti ponosni. Dobro smo se držali protiv snažnog suparnika, čak smo i bili bolji. Razlika je samo u tome što su oni zabili tri gola, a mi samo dva".
Sjajna nogometna predstava Švedske i Engleske u Kijevu završila je loše po izabranike Erika Hamrena. Iako su preokrenuli rezultat i vodili 2:1, ostali su praznih ruku i izgubili šanse za plasman u drugi krug natjecanja.
Na 2:2 nesvakidašnjim je pogotkom izjednačio Theo Walcott, tek što je ušao u igru. "To se događa jednom u životu. Da je pokušao još tisuću puta, ne bi pogodio. To je istina", rekao je Sebastian Larsson.
"Frustracija nije dovoljno jaka riječ za naše osjećaje. Jako smo razočarani jer mislimo da smo bili i malo bolji od Engleske", dodao je.
Prva violina Švedske, napadač Zlatan Ibrahimović, priznaje da je neutralni gledatelj imao u čemu uživati.
"Utakmica je bila fantastična. Držali smo se svog stila igre, ali nismo imali sreće pri primljenim golovima. Šteta je što smo izgubili, nismo to zaslužili. Ne osjećam ništa pozitivno, ovo je tragično", jasan je bio Ibrahimović.
Ipak, zalaganje se Šveđanima ne može zamjeriti, kaže: "Možemo biti ponosni. Dobro smo se držali protiv snažnog suparnika, čak smo i bili bolji. Razlika je samo u tome što su oni zabili tri gola, a mi samo dva".
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- legenda reala
- Kontakt:
A da nije bilo bisera IsaksonaVirtu4l je napisao/la:Ukrajina debelo oštećena. Engleska odigrala dobro, da nije bilo bisera Johnsona sve bi bilo lakše po njih.

Šta je oštećene Ukrajina??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Menez je trebao dobiti dva žuta kartona.legenda reala je napisao/la:Šta je oštećene Ukrajina??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Švedska zdra'ooooo

Henderson je napisao/la:Kako je odigrao Ashley Young obadvije utakmice, Downing bi bio bolji. Downing bi se dobro slagao sa Carrolom.EPL je napisao/la:Downing za scousere nije... Kamoli da igra za repku!Henderson je napisao/la:Mislim da je ovo idealna postava za Engleze.
------------Hart------------
-Glen-Terry-Lescot-Cole-
----Parker----Gerard-----
-Walcot-Rooney-Downing-
----------Carrol------------
Franqq, s obzirom da se Rooney vraća u prvih 11, mislim da će Roy kombinirati Carrol vs Rooney prije Welbecka.
Opet, vidjećemo šta o svemu Roy misli.
Ox nema nikako samopuzdanja, prevelik je ovo korak za njega. Prvu utakmicu je loše odigrao a noćas nije uspio da uštopa čistu loptu. Mada će Ox biti jedna od glavnih poluga za SP u Brazilu.
Slagali bi se ko u liverpoolu jel tako ?

Samo ću reć niti su me Englezi ni Francuzi igrom iznenadili ništa loše . Švabe i Rusi im mogu instrukcije davat
Žao mi Šveda a Ukrajna pokradena definitivno .

Žao mi Šveda a Ukrajna pokradena definitivno .
England<33 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.