Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Ja igram na super star dobijem i ja njih i oni mene..podjenaki smo.....
fera - Nemoj se nervirati,bolje je kad je teže.
Ja jos nisam izgubio utakmicu,prve 2 sam igrao 2:2 i onda sam dobio 2 po 3:0 na superstaru..
I onda sam presao na become a legend,zabio sam 4 gola u 9 nastupa,a ni jednu utakmicu nisam poceo,niti sam usao prije 60 minute.

Ja jos nisam izgubio utakmicu,prve 2 sam igrao 2:2 i onda sam dobio 2 po 3:0 na superstaru..
I onda sam presao na become a legend,zabio sam 4 gola u 9 nastupa,a ni jednu utakmicu nisam poceo,niti sam usao prije 60 minute.
igrajte sa liverpoolom pa ce te vidjeti kako je tesko hahaha
ma nisam ja u godinama vise da se peglam sa ovim igricama jbg.
ma nisam ja u godinama vise da se peglam sa ovim igricama jbg.
You are someone else I am still right here
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nemam ja zivaca da se peglam na top player,i na regular mi je zeznuto.Al fakat je Liverpoolom zeznuto.
Meni ekipa izgleda ovako:
--------------Gomes-------
Johnson--Agger--Skrtel--Enrique
-------------------Lucas-------
---------------Allen--------Stevie
------Sule------Drogba------Sterling
Meni ekipa izgleda ovako:
--------------Gomes-------
Johnson--Agger--Skrtel--Enrique
-------------------Lucas-------
---------------Allen--------Stevie
------Sule------Drogba------Sterling
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- harunsmajic
- Kontakt:
Meni ce se ovaj soker skinut tek za 16 godina jbt

-
- Kontakt:
Ovaj soker je kar.ina žešća!
Kad sam igrao demo očekivao sam da će biti extra igra, al loša je.
Na PES Demo se mogla osjetiti ''težina lopte'', onaj zvuk kad se opali po njoj, ali to u full verziji nema.
Komentatori su katastrofa, stalno iste riječi govore, iz godine u godinu.
Na PES Demo se mogla osjetiti ''težina lopte'', onaj zvuk kad se opali po njoj, ali to u full verziji nema.

Bolji je full nego demo,na demu kako god udaris zavrsi u golu,ja sa robbenom na 5 minuta na superstar zabio 4 gola na isti nacin.gojzerica je napisao/la:Ovaj soker je kar.ina žešća!
Na PES Demo se mogla osjetiti ''težina lopte'', onaj zvuk kad se opali po njoj, ali to u full verziji nema.![]()
Komentatore ja ne koristim od pesa 2008 jos,tako da meni to nije ni najmanje bitno.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jedini napredak u odnosu na prošli soccer je što su odbrane popravljene, šutevi ostali isti.
Ne možeš opucati sa 30 metara kako treba. Napuniš do vrha lopta jedva dođe do gola.
Ja sinoć igrao bezveze prijateljske mečeve s Juventusom, prvo protiv Barce, ponekad dobijem, nekad remi, izgubim i tako to, hajd rekoh odoh sad jednu protiv Reala i odmah pobjedim 7:1. Kontam ma kakav je ovo soccer i odmah ugasim.
Barcu jedva dobijem, a Realu odmah 7 komada. Niđe veze.
Ne možeš opucati sa 30 metara kako treba. Napuniš do vrha lopta jedva dođe do gola.

Ja sinoć igrao bezveze prijateljske mečeve s Juventusom, prvo protiv Barce, ponekad dobijem, nekad remi, izgubim i tako to, hajd rekoh odoh sad jednu protiv Reala i odmah pobjedim 7:1. Kontam ma kakav je ovo soccer i odmah ugasim.

Barcu jedva dobijem, a Realu odmah 7 komada. Niđe veze.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Jbg, nisu ni ovi iz Konamija budale..znaju i oni ko je najboljiGaziHusrevbeg je napisao/la:Barcu jedva dobijem, a Realu odmah 7 komada. Niđe veze.

jel vam tesko oduzet loptu od kompjutera, meni vazda dva tri igrača predribla 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Jedan prijateljski savjet,ne uzimajte Bayern 
Kako sam usavrsio igru s njima na 12ci i sad sve ponovo.Da ne spominjem ocajne ocjene Badstuberu,Gomezu i Alabi.Ako ko bude htio da pita sto Alaba treba da ima vecu ocjenu (76 trenutna),zato sto je odigrao super sezonu i barem je trebao imati 81-82,a nekim igracima je dovoljno da potpisu za Real ili Barcu i da dobiju 87 ocjenu.Tuga.
S Bayernom prodjem sa strane,s Robbenom cijelu odbranu presaltam i dodadm Gomezu,ma realizacija nula.NULA.
Da navijam za Real ili Barcu,ovaj bi mi soccer sigurno bio odlican,ovako...

Kako sam usavrsio igru s njima na 12ci i sad sve ponovo.Da ne spominjem ocajne ocjene Badstuberu,Gomezu i Alabi.Ako ko bude htio da pita sto Alaba treba da ima vecu ocjenu (76 trenutna),zato sto je odigrao super sezonu i barem je trebao imati 81-82,a nekim igracima je dovoljno da potpisu za Real ili Barcu i da dobiju 87 ocjenu.Tuga.
S Bayernom prodjem sa strane,s Robbenom cijelu odbranu presaltam i dodadm Gomezu,ma realizacija nula.NULA.
#miasanmia
neko crack pls u pp
- KB-TM87
- Kontakt:
skida se polahko, ne mislim igrat s većim ekipama nego neke manje, puno je zanimljivije 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ne valjaju ti igraci ondasuradnik je napisao/la:jel vam tesko oduzet loptu od kompjutera, meni vazda dva tri igrača predribla

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Paša nije do tebe, tako ti je po defaultu.suradnik je napisao/la:jel vam tesko oduzet loptu od kompjutera, meni vazda dva tri igrača predribla
Bilo da je Messi bilo da je Chimbomba, onda kad hoće da te prođe proći će, ti tu ništa ne možeš uraditi.
Mene najviše nervira što on ide samo pravo i prolazi i tako na svakom socceru. Ja postavim svog igrača ispred i prtiščem R2 i prtisnem onda X da mu uzme loptu i opet prođe.

Moj vam je savjet da uopšte ne napdate vi računar već da to radi igrač kojim ne upravljate. Bonucci i Barzagli skoro uvijek uzmu loptu, ja preuzmem Bonuccija ili Barzaglija prođe me kao da sam vazduh.

Protiv čovjeka je već drugačije.

Željezničar ale!
Meni Bayern bas leži,a nikad nisam sa njima igrao prije.Uzeo sinoc master ligu,dobio 2 utakmice po 3:0,a sa spursima sam 2 utakmice igrao po 2:2.schweinsteiger je napisao/la:Jedan prijateljski savjet,ne uzimajte Bayern
I ja cu igrati vjerovatno sa Evertonom kad izadje championship.
Ljudi, imal neko normalan link onaj torrent sto mi je poslao emir i toxcity skidanje 1 kB/s...,a brzina neta je 500 kb/s najmanje... imal neko onaj normalan link ili neki brzi torrent?

Strpi se.. I meni je bilo tako, ali otčepit ćenime_tm87 je napisao/la:Ljudi, imal neko normalan link onaj torrent sto mi je poslao emir i toxcity skidanje 1 kB/s...,a brzina neta je 500 kb/s najmanje... imal neko onaj normalan link ili neki brzi torrent?![]()

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- KB-TM87
- Kontakt:
odličan je pes
samo eto treba taj update za fix imena timova, grbove i transfere 

Željezničar - kult glavnog grada
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa imas pes edit,izaso prije dva dana,sve transferi,imena,grbovi,2 njemacka liga.KB-TM87 je napisao/la:odličan je pessamo eto treba taj update za fix imena timova, grbove i transfere
Btw.Ko ce izdati taj Championship pes edit il?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.