Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2012, 12:43

Alipasino je napisao/la:Nismo dosli da se obrukamo igramo protiv Irske koja je ko i mi igrala baraz,izjava koja dokazuje koji je to parmak.On umjesto da zovne iz Zelje Bogicevica on zove ko fol Svraku koji ja tvrdim kao navijac Zelje ne zasluzuje da igra za repku.Dakle ako si nekog novog htjeo probat pa zovni tamo gdje skripi safete.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovaj bi Bogičevića zvao, pojede ga na Koševu sa viškom kilograma Husejinović, a ne šta bi mu radio Robbie Keane, ili Duff :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oj majko moja šta nećeš pročitati na ovome forumu
zubanovic89 je napisao/la:Ako ce vec zvat' stopera iz zelje neka zove kerlu prvo mladji je drugo ne moze ga cunami odnijet kako je jak...
I kako molim te svraka nije zasluzio poziv uzeli smo titulu zbog njega, igra veznog dao 10 golova vise neg i jedan drugi napadac u citavoj ligi osim adila
i Kerla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj majko moja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2012, 12:44

zizu1991 je napisao/la: i Kerla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj majko moja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šta je smiješno kada je u pitanju Kerla, baš me zanima?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2012, 12:47

Virtu4l je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la: i Kerla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj majko moja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šta je smiješno kada je u pitanju Kerla, baš me zanima?

pa eto, čovjek se u velikanu kao što je Panseraikos nije naigrao, vratio se u Želju pa grije klupu, i čovjek je za reprezentacije :lol: :lol: :lol: :lol: mogao sam ja predložiti Brkovića, eto ga, ode u Želju, a makar je igrao u Veleža, može biti zamjena za Lulića na krili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2012, 12:49

Meni dođe da placem kada vidim koga sve predlazu za reprezentaciju.

Ali bi mi bilo drago da Safet pozove sve te famozne igracine, pa kada pogrijese da i njih isprozivaju i poljuju pa da budemo kvit. Pa da halalimo i ove kvalifikacije, radi strucnih srednjoskolaca koji znaju bolje od ljudi koji se fudbalom bave cijeli zivot.

A onda vise necemo imati koga pozvati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2012, 12:52

Elegant je napisao/la:Meni dođe da placem kada vidim koga sve predlazu za reprezentaciju.

Ali bi mi bilo drago da Safet pozove sve te famozne igracine, pa kada pogrijese da i njih isprozivaju i poljuju pa da budemo kvit. Pa da halalimo i ove kvalifikacije, radi strucnih srednjoskolaca koji znaju bolje od ljudi koji se fudbalom bave cijeli zivot.

A onda vise necemo imati koga pozvati.

moj zadnji status je uveliko vezan sa sarkazmom, ako nisi primjetio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2012, 12:54

zizu1991 je napisao/la: pa eto, čovjek se u velikanu kao što je Panseraikos nije naigrao, vratio se u Želju pa grije klupu, i čovjek je za reprezentacije :lol: :lol: :lol: :lol: mogao sam ja predložiti Brkovića, eto ga, ode u Želju, a makar je igrao u Veleža, može biti zamjena za Lulića na krili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U finalu kupa protiv Širokog se vidjelo o kakvom kvalitetu je riječ. U Želji je grijao klupu iz nekih drugih razloga, a ne zato što nije kvalitetan.
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2012, 12:55

@Zizu nisam mislio na tebe, nego opcenito.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2012, 12:57

Trebao je Pape pokupiti pola Zeljinih igraca, prvaci drzave zasluzuju mjesto u Reprezentaciji, ali ne on je Sarajlija, mrzi sve sto je plavo. :D Teorije zavjere su na vrhuncu. :lol:

Niti jedan igrac iz nase lige ne zasluzuje mjesto, a i ako ga zasluzuje to je maximalno klupa. Ljudi moji, kod nas su treninzi na nivou nizeligasa, mozda cak losije i od njih. :roll:
Sjecam se kada je Husejinovic otisao u Werder, proculo se da momak ne moze da izdrzi jedan njihov trening, sta bi tek bilo da ga je Magath uzeo pod svoje?

Da ne sirim pricu koja nema veze sa danasnjom utakmicom, nego da se malo nadovezem na istu. Iskreno, ocekujem povoljan rezultat, sto zbog samih igraca sto zbog mog tipa na cistu dvojku. :D
Imamo zrelu repku za jedno veliko takmicenje, a nakon danasnjeg meca cemo to jos vise dokazati.

Idemo momci, zajedno sa Safetom do jos jednom trijumfa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 maj 2012, 13:00

Omerbavarac je napisao/la: Imamo zrelu repku za jedno veliko takmicenje, a nakon danasnjeg meca cemo to jos vise dokazati.
I tako veće deset godina, mi se dokazujemo, prvenstva nigdje :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2012, 13:01

Da ja poželim sreću našim momcima, najbitnije je da pokažu šta znaju, a stručni izbor igrača ću prepustiti stručnjacima :mrgreen: :mrgreen: nadam se da ćemo poslije 18h ovdje svi zajedno da slavimo :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 maj 2012, 13:04

Virtu4l je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Tebi je valjda jasno da je Svraka pozvan da se lakše proda?
A nije pozvan zato što je bio najbolji igrač prvaka države?
Ne, niti je on najbolji igrač želje, niti je potreban ovoj reprezentaciji. Imate (ne)sreću što se Salihović povrijedio pa će sad umjesto 5 min, Svraka dobiti 20 minuta na terenu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2012, 13:05

legenda reala je napisao/la:
I tako veće deset godina, mi se dokazujemo, prvenstva nigdje :P
Mnogo puta nam je falila doza srece ili cega vec da se napokon nadjemo na tom velikom turniru, ali svaki put smo zaustavljeni sto zbog kojekakvih mutnih radnji, sto zbog nedostatka fudbalskog znanja (ovo pod upitnik). :D
Nadam se da cemo taj maler napokon razbiti. 8-)

Mislim da se naredne kvale biti pravi pokazatelj gdje smo i kakve su nam mogucnosti, ja osobno mislim da cemo ovaj put uspjeti, ali sacekacemo, vrijeme ce pokazati hocu li biti u pravu ili ne.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2012, 13:21

spielführer_21 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Tebi je valjda jasno da je Svraka pozvan da se lakše proda?
A nije pozvan zato što je bio najbolji igrač prvaka države?
Ne, niti je on najbolji igrač želje, niti je potreban ovoj reprezentaciji. Imate (ne)sreću što se Salihović povrijedio pa će sad umjesto 5 min, Svraka dobiti 20 minuta na terenu...
Naravno da je najbolji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 26 maj 2012, 13:29

Msm da bi mogli dobit' ovu utakmicu :) mada će onaj Gibson pravit' velike probleme...njega ako zatvore nema straha od nekih razornih šuteva iz daljine :)
Msm da bi u ovoj utakmici treb'o isprobat' pape što ofanzivniju formaciju...Bilo bi mi drag'o kad bi čak pokuš'o i s 3 odbrambena :) + 2 defanzivna vezna..samo da se proba :) i negdje u sredinu u drugom pl. nek ubaci svraku da vidimo jel kalibar il nije..ako nije da ga ne ubaca protiv mexika :)
nešto ovako s tim što bi volio makar ovu tekmu da vidim pjanića umjesto misimovića jer je pjanić davno izjavio da bolje igra u ulozi plejmejkera nego negdje drugo :) I volio bih vidjet' kako bi zahirović radio u tandemu s haretom jer je Rahimić prestar i moramo priznat' da se ne može nosit' više s jačim igračima k'o prije :) to ćemo vidjet' i večeras :)

slika
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 26 maj 2012, 13:55

sretno nasim danas,ja ode lagano u kakav kafic blizu boricu da stignem barem malo i Jedinstvo pogledati 8-) sto se tekme tice ja bih bio zadovoljan bilo kojim rezultatom,samo da ne izgubimo,irska inace igra tvrdo sa malo golova al mislim da bi danas mogla biti golijada,prvenstveno iz razloga sto mi nemamo odbrane nikakve,pa ce se igrati za gol vise,neka prognoza 2-2,mislim da je vrijeme da ga Edin zabije
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 maj 2012, 14:15

Imam osjecaj da je vrijeme da razmontiramo nekoga,bez obzira sto igramo protiv jake reprezentacije,ucesnika EP.Dva razlike minimum za nas...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 maj 2012, 14:22

Halo ba ljudi gdje ta euforija. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 maj 2012, 14:25

Virtuale care koliko si para na koga stavio? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 maj 2012, 14:26

Imam predosjecaj da ce Dzeko zabiti danas :D .

P.S Gdje ta euforija :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 maj 2012, 14:27

Goalgetter je napisao/la:Imam predosjecaj da ce Dzeko zabiti danas :D .
Da i meni je jedan jaran rekao da pazim na Dzeku, kazu veliki talenat. :D
Ibi zabija naravno. 8-) A bogami i Miske bi mogao.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.