Japrocitah u rumours kao da bi trebao u Minnesotu, pa cemo vidjeti sta ce biti, logicnije bi bilo da je u Warriorsima nego u Minnesoti ali eto.Thecoldfear je napisao/la:zar nije potpisao za Warriorseadriano_leite je napisao/la:Barea izgleda ode u Minnesotu, koji cirkus Minnesota pravi jbt, oni bi izgleda sve playmakere uzeli iz lige, kome ne treba play, samo ga daj Minnesoti hahahhaha.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
A. Parker, potpisao za Cavse, eh sad sam siguran da smo lottery opet, bravo Grant, eto nam jos jedan top 5 pick iduci draft
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
od njega je gori samo prezimenjak mu S.adriano_leite je napisao/la:A. Parker, potpisao za Cavse, eh sad sam siguran da smo lottery opet, bravo Grant, eto nam jos jedan top 5 pick iduci draft.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Jel mislis na onog Smush Parkera sto je nekad bio u Lakersima?KK_Bosna je napisao/la:od njega je gori samo prezimenjak mu S.adriano_leite je napisao/la:A. Parker, potpisao za Cavse, eh sad sam siguran da smo lottery opet, bravo Grant, eto nam jos jedan top 5 pick iduci draft.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
The Timberwolves are finalizing a four-year deal for J.J. Barea.
ESPN's Marc Stein reports the deal is valued at $19 million.

ESPN's Marc Stein reports the deal is valued at $19 million.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj toliko kritikovati taj potez,ekipa vam je mlada,treba tu veteran koji da bude s tim da mu ja ne bi dao veliku minutazu...adriano_leite je napisao/la:A. Parker, potpisao za Cavse, eh sad sam siguran da smo lottery opet, bravo Grant, eto nam jos jedan top 5 pick iduci draft.
Navodno Stern je odbio i ponudu Clippersa i tarzi da se u paket ukljuci Gordon, kako bi Paul bio trejdovan u Clipperse, na sta isti jos nisu spremni i pitanje je hoce li pristati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gordona su vec ukljucili,ali ovi pored njega,zele Kamana,Aminua,Minnesotin pick i Bledsoe-a...amerosm je napisao/la:Navodno Stern je odbio i ponudu Clippersa i tarzi da se u paket ukljuci Gordon, kako bi Paul bio trejdovan u Clipperse, na sta isti jos nisu spremni i pitanje je hoce li pristati.
ahaadriano_leite je napisao/la:Jel mislis na onog Smush Parkera sto je nekad bio u Lakersima?KK_Bosna je napisao/la:od njega je gori samo prezimenjak mu S.adriano_leite je napisao/la:A. Parker, potpisao za Cavse, eh sad sam siguran da smo lottery opet, bravo Grant, eto nam jos jedan top 5 pick iduci draft.
![]()
![]()
gdje je taj covjek sada? Igrac sa ubjedljivo najjebenijim imenom u NBA, osim naravno ovih sto dolaze iz Afrike tipa Dikembe
.
on je bio negdje u rusiji, ne znam jesul do sada provalili kakav je antitalenat
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pauno je Gordon i Minnesotin prvi pik :/
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zavisi od toga sta hoces... Da li zelis cekati daljnje razvijanje Gordona i draft iduce godine ili imati odmah ekipu koja moze napasti tituluDonnie Darko je napisao/la:Pauno je Gordon i Minnesotin prvi pik :/
- adriano_leite
- Kontakt:
Navodno je preokret, da je problem Bledsoe, njega LAC nece da da, a ovi ga hoce, pa je valjda poslana korigovana ponuda bez Gordona, ali sa Bledsoom i nekim novim igracima i pickom/pickovima.NEZALAGANJE je napisao/la:Gordona su vec ukljucili,ali ovi pored njega,zele Kamana,Aminua,Minnesotin pick i Bledsoe-a...amerosm je napisao/la:Navodno Stern je odbio i ponudu Clippersa i tarzi da se u paket ukljuci Gordon, kako bi Paul bio trejdovan u Clipperse, na sta isti jos nisu spremni i pitanje je hoce li pristati.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uh,tesko je sve popratiti,ali ja bi def dao sve to,jer CP3 tada ostaje najmanje 2god u LAC.adriano_leite je napisao/la:Navodno je preokret, da je problem Bledsoe, njega LAC nece da da, a ovi ga hoce, pa je valjda poslana korigovana ponuda bez Gordona, ali sa Bledsoom i nekim novim igracima i pickom/pickovima.NEZALAGANJE je napisao/la:Gordona su vec ukljucili,ali ovi pored njega,zele Kamana,Aminua,Minnesotin pick i Bledsoe-a...amerosm je napisao/la:Navodno Stern je odbio i ponudu Clippersa i tarzi da se u paket ukljuci Gordon, kako bi Paul bio trejdovan u Clipperse, na sta isti jos nisu spremni i pitanje je hoce li pristati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Tako je,zato mi se i cini dobrim da to sve prihvate plus,meni je barem,Gordon precijenjen igrac....Ok,imao je extra utakmica,ima sut,mlad je,ali fali mi tu nesto za poziciju 2,nije to ta visina i snaga vrhunskog beka sutera....
- adriano_leite
- Kontakt:
Da da, LAC su dali uslov da Paul uzme player option, tj. da produzi odmah za godinu ugovor.NEZALAGANJE je napisao/la: Uh,tesko je sve popratiti,ali ja bi def dao sve to,jer CP3 tada ostaje najmanje 2god u LAC.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Mene Gordon podsjeca na Wadea, samo sto je cini mi se nizi, ne toliko jak kao Wade, ali sa mnogo boljim sutem. Sto bi rekli Ameri, suter zarobljen u tijelu playmakera.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Tako je,zato mi se i cini dobrim da to sve prihvate plus,meni je barem,Gordon precijenjen igrac....Ok,imao je extra utakmica,ima sut,mlad je,ali fali mi tu nesto za poziciju 2,nije to ta visina i snaga vrhunskog beka sutera....
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
"This is the place I want to be but some things have to change," said Howard.
Totalni preokret, imao sam osjecaj da ce ostati, sada par poteza za poboljsanje rostera i ostaje Dwight. Imam neki osjecaj sada da ce Orlando skuckati neku ponudu za CP3.
Totalni preokret, imao sam osjecaj da ce ostati, sada par poteza za poboljsanje rostera i ostaje Dwight. Imam neki osjecaj sada da ce Orlando skuckati neku ponudu za CP3.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O tome ti i pricam,ne moze on puno vise od ovoga da napreduje....adriano_leite je napisao/la:Mene Gordon podsjeca na Wadea, samo sto je cini mi se nizi, ne toliko jak kao Wade, ali sa mnogo boljim sutem. Sto bi rekli Ameri, suter zarobljen u tijelu playmakera.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Tako je,zato mi se i cini dobrim da to sve prihvate plus,meni je barem,Gordon precijenjen igrac....Ok,imao je extra utakmica,ima sut,mlad je,ali fali mi tu nesto za poziciju 2,nije to ta visina i snaga vrhunskog beka sutera....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema sanse ORL da dobije CP3-a....Pa vidi sta sve traze ovima za njega,a sta to ORL ima?? Plus mora Hedu da 'uvali'adriano_leite je napisao/la:"This is the place I want to be but some things have to change," said Howard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Voli Dwight Hedu izgleda nenormalno, vjerujem da ce neke poteze Orlando da napravi, mislim da ce napraviti sve da bi poboljsali roster. Na um mi pada da bi mogli krenuti po CP3, kako god jbg, ali krenut ce silovite, jer je Dwight dao nadu da ce ostati ako se roster popravi, ako se naprave promjene neke. Ne znam kakvo je stanje sa salary capom nakon amnestije Arenasa, ali MLE igraca sigurno mogu dovesti, te veteranske minimume.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.