Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A ja budala skroz zaboravio na ovo,da je jednom otici u Juznu Ameriku pogledati neki derbi pa nek odmah poslije toga umrem.Ko ce docekati zadnje kolo kod Argentinaca.Zavrsnicu kod Meksikanaca sad pratim.I oni su mi bolesni,nisu kao Juzno Amerikanci al dobri su.Sabinho je napisao/la:Colo Colo prvak po tabeli, imaju isto bodova kao Univ. Chile, 4 minute do kraja Univ. Chile dobija penal i zabija (kuci sve regularno) a ovamo CC prima od Wanderersa koji bi opet bio prvak da Univ.Chile nije zabio! Kakva ludnica na stadionu, koji huk, dizem kredit i idem u Juznu Ameriku na par utakmica!![]()
![]()
![]()
14 decembraterabajt je napisao/la:Kad igraju river, i racing svoje utakmice zadnjeg kola ?
Hvala.Manuel je napisao/la:14 decembraterabajt je napisao/la:Kad igraju river, i racing svoje utakmice zadnjeg kola ?
Bila je na areni prva utakmica, vjerovatno ce biti.sarajlija je napisao/la:Da li ce ko prenosit tu tekmu mislim na arene?
Mene strah i gledat tekmu.Manuel je napisao/la: Sabinho tek ce raja veceras vidjeti sta znace pravi navijaci,vecerasr ocekujte jedno od najvecih ludila u zadnjih 10 godina,ne smijem ni pomisliti sta ce veceras sve goriti
Ima da se syebemo kad pocne tekma kad se ne bude nista vidjelo,i ako je planiran pocetak u 1:15 nema sanse da pocne prije 1:30Rooney88 je napisao/la:Mene strah i gledat tekmu.Manuel je napisao/la: Sabinho tek ce raja veceras vidjeti sta znace pravi navijaci,vecerasr ocekujte jedno od najvecih ludila u zadnjih 10 godina,ne smijem ni pomisliti sta ce veceras sve goritiIma sve da gori, onaj huk s tribina kada cujes i igraci kada osjete atmosferu na startu meca... Sve upucuje na to da River ovo dobija, tijesno ali opet vjerujem u pobjedu.
Riveru bi ovaj trofej znacio mnogo, klub je dobro zaradio dosavsi u finale.
400.000 dolara se dobije samo za ucesce, svaki domaci mec 90.000 dolara dok pobjednik dobija 500.000 dolara. Za Evropske prilike ovaj novac ne zvuci kao nesto previse ali za Argentinske je itekako dobar i moze dobro pogurati klub. Sve informacije do kojih uspijem doci upucuju na to kako River radi jako dobro i da bi ova sezona mogla biti fenomenalna sto se tice finansija u klubu, osvajanje Sudamericane bi bilo i s finansijske strane idealno.
I da, izgleda da se Pablo Aimar vraca kuci.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.