Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 17:38

Ne znam ko je primjetio,ali recimo 15 minuta zadnjih minuta,lopta u gol autu.I sad Miske umjesto da se isti moment vrati na svoju polovinu da bi protivnicki golman ubacio loptu u igru.Ovaj haman isto k'o i oni Bjelorusi kad su dobili crveni karton tenta i'' zadrzava'' rezultat.Kad tad ne razbi ekran necu ga vala nikad.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 sep 2011, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 sep 2011, 17:41

Za_raju je napisao/la: Fino napisano ali ti moram prigovoriti dokle god Rahimic igra zadnjeg veznog mi necemo imati efikasnu sredinu u ofanzivnim zadacima...
Njega svi zaobilazimo kad su kritike u pitanju a svi smo vidjeli da taj covjek ne zna apsolutno da postoji druga polovica stadiona on je kao jednosmijerna ulica a to u ovom modernom fudbalu predstavlja pa gotovo igraca manje za ekipu...
Ako vec razmisljas da bi nam u buducnosti trebala biti defaultna formacija sa dva zadnja vezna on da razmisli da bi to funkcioniralo kako treba sa Zahirovicem moras upariti nekog ko zna igru u oba smijera...
Evo kako bi to izgledalo da je malo skauting bolji ili sta vec:
----------------
--------------------------------------

-----Zahirovic------Ljevakovic-----

----------------------------------------

------
Ja bih konacno volio vijdti LJevakovica ali ne samo nejga vec nekoliko igraca u prepreznetaciji i mislim da bi bio red da ih Pape isproba naravno ne u ovim kvalifikacionim utakmicama vec u priateljskim ako boga da pripremnim za EP.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 09 sep 2011, 17:44

Ne znam jeste li možda primjetili ali Blanc preferira formaciju 4-2-3-1 i protiv njih krenuti sa jednim zadnjim veznim bilo bi ravno samoubistvu.
Mislim da se sudbina poigrava sa nama, pa ćemo opet u baraž na Portugal da im vratimo milo za drago.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 17:48

Kad se Rahimic oprosti tek cemo onda imati igraca manje.Ni svjesni nismo koliko Rahim olaksa odbrani posao,inace bi i protiv Luxe dvice primali.Ja jos ne vidim igraca tipa Rahimica i to bi bas u buducnosti mogao biti yeben problem.
Uostalom i Rusi u CSKA kazu da je velika prevaga u onom osvajanju kupa UEFE bio bas Rahimic.
Cistac prljavih poslova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 sep 2011, 17:50

harishp je napisao/la:Kad se Rahimic oprosti tek cemo onda imati igraca manje.Ni svjesni nismo koliko Rahim olaksa odbrani posao,inace bi i protiv Luxe dvice primali.Ja jos ne vidim igraca tipa Rahimica i to bi bas u buducnosti mogao biti yeben problem.
Uostalom i Rusi u CSKA kazu da je velika prevaga u onom osvajanju kupa UEFE bio bas Rahimic.
Cistac prljavih poslova.
Bez ljutnje prosiri si vidike ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 sep 2011, 17:53

harishp je napisao/la:Kad se Rahimic oprosti tek cemo onda imati igraca manje.Ni svjesni nismo koliko Rahim olaksa odbrani posao,inace bi i protiv Luxe dvice primali.Ja jos ne vidim igraca tipa Rahimica i to bi bas u buducnosti mogao biti yeben problem.
Cistac prljavih poslova.
Nema sta Rahimic je i u ovim godinama igracina, mogu i Medunjanin i Salihovic odigrati na poziciji zadnjeg veznog a Zahirovic svakako, za to ne bi mozda bilo lose isprobati Ljevakovica jer ako igramo sa dvojcom na toj poziciji trebju na 4 zadnja vezna da imamo adekvatne zamjene. A bilo bi ljiepo da se kvalifikujemo na EP pa da se Rahimic na EP-u oprosti od repreznetacije kako je i zasluzio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 17:53

Za_raju je napisao/la:
Cistac prljavih poslova.
Neka hvala,prosiruj ti sta hoces ali kad Roger Milla mogao zabijati Englezima sa ''ceterest i kusur'' ili Maldini biti u top formi isto do te 40.Rahima drzati k'o i vino makar jos koju godinu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 sep 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 17:54

Ipak ne bi škodilo naći zamjenu Elviru... Lejvaković je dobar igrač i treba ga probati. Sličan ej Zahiroviću u smislu drskosti, zalaganja, velikog radiusa kretanja i odličnog čitanja igre. A i iskusniji je...
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 09 sep 2011, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 sep 2011, 17:54

Za_raju je napisao/la:
Cistac prljavih poslova.
Svako ko se imalo razumije u fudbal a kako vidim ti se ne razumijes zna da u svakoj ekipi treba barem 1 igrac tipa Rahimica... da pomaze odbrani jer da nema njega mi bi dosad primili barem 5-6 golova vise nego sto smo primili... Pa jedna Barca koja je najbolja ekipa na svijetu igra sa Busquetsom ili Mascheranom koji veze nemaju prema naprijed... Jer i oni znaju da im uvijek treba barem 1 takav igrac...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 09 sep 2011, 17:55

mak_033 je napisao/la:
hege je napisao/la:treba se očistit kartona za baraz,mi u francuskoj nemamo šta tražiti
Sta onda imamo traziti u Poljskoj i Ukrajini?
ti očekuješ da se nosimo sa francuzima,njemcima,englezima,špancima??pa onda možemo i do titule ha-ha-ha.
nadajmo se da idemo u poljsku jer nikad nismo nigdje otišli i to bi nam trebao biti uspjeh.
btw, francuzima u sarajevu nismo presli centar o cemu pricamo?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 sep 2011, 17:55

VanBasten je napisao/la:Ipak ne bi škodilo naći zamjenu Elviru... Lejvaković je dobar igrač i treba ga probati. Sličan ej Zahirović u smislu drskosti, zalaganja, velikog radiusa kretanja i odličnog čitanja igre. A i iskusniji je...
Tako i ja mislim nekosta nista da se neki igraci sprobaju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 17:58

hege je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:
hege je napisao/la:treba se očistit kartona za baraz,mi u francuskoj nemamo šta tražiti
ti očekuješ da se nosimo sa francuzima,njemcima,englezima,špancima??pa onda možemo i do titule ha-ha-ha.
nadajmo se da idemo u poljsku jer nikad nismo nigdje otišli i to bi nam trebao biti uspjeh.
@hege nisu se previse ni Francuzi osladili protiv Bjelorusa a mi svi sest poena u padje,bas o cemu pricamo?
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 sep 2011, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 09 sep 2011, 17:58

hege je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:
nadam se da nasi igraci nemaju ovakav GUBITNICKI mentalitet :roll: po tvojim nikad necemo ni biti na EP ili SP i ako kojim slucajem odemo samo cemo se posteno osramotiti.

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 09 sep 2011, 17:59

harishp je napisao/la: @hege nisu se previse ni Francuzi osladili protiv Bjelorusa a mi svi sest poena u padje,bas o cemu pricamo?
a presli smo im centar u sarajevu?pa nismo suta imali,ljudi nam isprasili guzove
nismo protiv bjelorusa ali jesmo protiv rumuna i albanaca
Zadnja izmjena: hege, dana/u 09 sep 2011, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 18:00

hege je napisao/la:
harishp je napisao/la: @hege nisu se previse ni Francuzi osladili protiv Bjelorusa a mi svi sest poena u padje,bas o cemu pricamo?
a presli smo im centar u sarajevu?pa nismo suta imali,ljudi nam isprasili guzove
Za godinu kukuruz naraste komabjn pozanje i opet se novi kukuruz posadi.Ovaj put hibridni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 sep 2011, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 18:01

Vala baš, niko ne očekuje da ih izdominiramo s 70% posjeda lopte, omjerom kornera 15:5 itsl..
Ali da možemo pružiti dostojan otpor i iznenaditi Francuze to svakako da.... Naravno zavisiće to od više faktora, no nije uopće nemoguće.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 09 sep 2011, 18:01

harishp je napisao/la:
hege je napisao/la:
Za godinu kukuruz narste komabjn pozanje i opet se novi kukuruz posadi.
vidjeli smo protiv albanaca i rumuna,cuj pandza i mravac ce cuvati riberya,benzemu,maludu,nasrija ha-ha-ha.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 sep 2011, 18:02

hege je napisao/la:
nismo protiv bjelorusa ali jesmo protiv rumuna i albanaca
Nema to veze svaka tema nosi svoju Nafaku, a mi se ne trebamo predavati prije bitke!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 18:03

Jos ako se Ciro iz Irana izravno pojavi i kaze yebat cemo im majku.Bacam se na curling momentalno. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 sep 2011, 18:04

hege je napisao/la: vidjeli smo protiv albanaca i rumuna,cuj pandza i mravac ce cuvati riberya,benzemu,maludu,nasrija ha-ha-ha.
Hoce cuvati ko sto se Abidal npr. cuvati Dzeku, nemoj ti omalovazavti nase igrace zanju i on igrati lopte. :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.