hahahahahahadon_burza je napisao/la:utakmica sluzi za kasting novog filma od Kventina Tarantina
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Da se malo osvrnem na igru Barce i Reala, prije svega Barcelona nije dominantna zato sto Sanchez i Fabregas ne rade u defanzivi, kao sto to Pedro ili Villa kad su u igri, naprijed to ide jako dobro, svaki put kad stanu na loptu, krenu onu svoju igru, stvore neku priliku.
Ali ne smiju previse rizikovati kao inace upravo iz razloga sto Fabregas i Sanchez ne pomazu odbrani, kao i zbog cinjenice da Real igra na kontranapad ove noci, sa brzim Di mariom i Ronaldom. Sto se tice igre Reala, mislim da je onaj pocetni gol i njih zbunio, kasnije se nisu znali postaviti, sve u svemu igraju ono sto je jedino moguce igrati protiv Barcelone a to je brz protik lopte prilikom kontranapada.
Mesi i Ronaldo u zelji da u medjusobnom duelu pokazu ko je bolji, previse su sebicni obojica. Mislim da ce eventualne izmjene bitno uticati na ovu utakmicu. Sve u svemu, kao totalno neutranal nisam zadovoljan vidjenim, mora to u drugom mnogo bolje sa obje strane.
Ali ne smiju previse rizikovati kao inace upravo iz razloga sto Fabregas i Sanchez ne pomazu odbrani, kao i zbog cinjenice da Real igra na kontranapad ove noci, sa brzim Di mariom i Ronaldom. Sto se tice igre Reala, mislim da je onaj pocetni gol i njih zbunio, kasnije se nisu znali postaviti, sve u svemu igraju ono sto je jedino moguce igrati protiv Barcelone a to je brz protik lopte prilikom kontranapada.
Mesi i Ronaldo u zelji da u medjusobnom duelu pokazu ko je bolji, previse su sebicni obojica. Mislim da ce eventualne izmjene bitno uticati na ovu utakmicu. Sve u svemu, kao totalno neutranal nisam zadovoljan vidjenim, mora to u drugom mnogo bolje sa obje strane.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A što je najčudnije Barca ima žuti karton više trenutno 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
samuel l. jackson i raja bi pozavidila nekima..narocito alexisudon_burza je napisao/la:utakmica sluzi za kasting novog filma od Kventina Tarantina
Unica grande amore
Ovdje imate dosta linkova za Sopcast, ima i za Veteel . . . Ima strasno dobrih, kod mene Sopcast radi bez prekida, slika perfektna ! http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na sopcastu arapi ferceraju odlicno..kanal 92997legenda reala je napisao/la:Uspio sam vidjeti goloveuhar je
![]()
Štopa na sve strane![]()
Ono što sam mogo vidjeti ,vidjelo se da Barca više nije toliko nadmoćna kao prije
Unica grande amore
Stvarno nemogu da vjerujem sta ovde pisete
Onaj start coentrao na sanchezu je bio za zutog kartona nije ga dobio,onda kasnije pepe dzonom udara alexisa nije dobio zuti, kasnije igraci reala traze da messiu da 2 zuti karton nakon pada xabia gdje ga nije ni dohvatio.

Onaj start coentrao na sanchezu je bio za zutog kartona nije ga dobio,onda kasnije pepe dzonom udara alexisa nije dobio zuti, kasnije igraci reala traze da messiu da 2 zuti karton nakon pada xabia gdje ga nije ni dohvatio.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 10 dec 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.tv/watch/9722 ... ---ii.html
http://www.firstrowsports.tv/watch/9723 ... --iii.html
http://www.firstrowsports.tv/watch/9723 ... pcast.html
eto vam linkova za streamove...

http://www.firstrowsports.tv/watch/9723 ... --iii.html
http://www.firstrowsports.tv/watch/9723 ... pcast.html
eto vam linkova za streamove...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ne daj Boze da je Pepe retardos pogodio Sancheza onim "sutem" lopte, sreca pa je ofulao . . . Njega treba odstraniti iz fudbala, ne znam stvarno . . . Unistit ce nekom zivot, kad vam kazem 

**** je kruh i moja tv zasto su je ubacili kad sad nemoze pokrenuti utakmicu i bog , itekma i sve.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jao nafake i odbice... 

Ž '21!
CoDe je napisao/la:**** je kruh i moja tv zasto su je ubacili kad sad nemoze pokrenuti utakmicu i bog , itekma i sve.

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Smjesna ekipa je Real Madrid 

- JuveSissoko
- Kontakt:
i kazu Ronaldo bolji od Messia, lik u velikim utakmicama fula sto amateri na rekreaciji hladno daju.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Real promašuje, Barca zabija.
Što je najgore Real bolje igra, a uvijek nekako izgubi...
Ronaldo je čisto zeznuo večerašnju utakmicu za Real.
Što je najgore Real bolje igra, a uvijek nekako izgubi...
Ronaldo je čisto zeznuo večerašnju utakmicu za Real.
Ž '21!
Kod Murinhovih ekipa mi se svidjalo to sto niko ne seta po terenu,dok sad kad vidim kako se Ronaldo ponasa tj. igra, garantujem da bi bez njega Real do sada vec vodio sa 2 i vise razlike. CR7 treba da nauci da pogadja zicere na najvecim utakmicama, da bi mogao da stane u istu recenicu sa Messijem.
Nivo fudbalskog znanja pojedinih igraca Reala (Pepe, Marcelo...), jednak je nivou fudbalskog znanja prosecnog karatiste u karate klubu Beograd. Dakle nula (0). Ne gledaju gde biju, i to bukvalno...
Fabregas objasnio igru glavom, a Sanchez dribling.
Barca bolja, i ovakva kakva je, i steta bi bilo da ih gubljenje bodova protiv krs ekipa kosta lige.
Nivo fudbalskog znanja pojedinih igraca Reala (Pepe, Marcelo...), jednak je nivou fudbalskog znanja prosecnog karatiste u karate klubu Beograd. Dakle nula (0). Ne gledaju gde biju, i to bukvalno...
Fabregas objasnio igru glavom, a Sanchez dribling.
Barca bolja, i ovakva kakva je, i steta bi bilo da ih gubljenje bodova protiv krs ekipa kosta lige.
- JuveSissoko
- Kontakt:
moram da "pohvalim" navijace, katastrofa od navijanja kako u Barseloni tako i u Madridu tokom ovakve jedne utakmice.Stvarno su losi, lijeni navijaci oba tim a njihovi ljubimci igraju najbolji fudbal na svijetu.Cini mi se da su previse razmazeni.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Donnie Darko
- Kontakt:
eno Keitu vrijedjali na vjerskoj osnovi, za 10-ak minuta ce objavit na stopostotnom vlastitom twitter profilu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
a ja sranja i derbija..zali boze dva sata ovog mucenja..bolje zeljo i sarajevo gledat nego ovo sranje 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Real je stvorio 3-4 100% prilike, i to se mora zabijati na ovakvim utakmicama, tesko je ocekivati da Barca nece, Barca svoje zabila, Real nije, osim ovih zadnjih 20 minuta Real je bio bolji(bar meni)
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.