NK Troglav 1918 Livno

Hans
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la Hans » 10 jun 2012, 18:47

slogauskoplje je napisao/la:Nije moje da se petljam, ali...

ako sam dobro shvatio, vi hoćete praviti tribinu na onoj kontra strani od ove postojeće? I kažeta da će se odmah pravit na onoj zemlji? Prvo pitanje zašto će vam dvije tribine? Zar nije bolje dotjerati onu postojeću i samo postaviti stolice? Niti mi je logično da se tribina pravi na zemlji?! :?
Sredit ce to arhitekti valjda xD Zanimljivo pitanje, po mojoj logici se druga radi zato sto je postojeca niska, i stvarno dotrajala, pa je nikakvo uredjivanje nemoze popraviti. Otidji na Ultras Livno, pa pogledaj slike te tribine, vidit ces da je stvarno unistena od starosti, a i sama od sebe je "krhka". Mislim da se vise isplati ulozit koju marku vise i napravit novu tribinu nego s nesto manjom cifrom uredjivat postojecu :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jun 2012, 18:57

Da, apsolutno bi bilo nerentabilno ušminkati postojeću tribinu. Prestara je, nema mjesta za stolice (preuski redovi na 80% tribine, niti 60 cm; za nerasklopivu stolicu bi možda bilo dosta, ali su te stolice dosta skuplje od ovih običnih) niti ima dovoljno mjesta za 1000 stolica, ulazi za tribinu su propast, moralo bi se uložiti skoro kao u novu tribinu.
Nadam se da će se napraviti nova na istoku, a da će se jednog dana na zapadu napraviti nova, moderna tribina, sa svlačionicama i to.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 10 jun 2012, 19:07

badblueboylivno je napisao/la:Da, apsolutno bi bilo nerentabilno ušminkati postojeću tribinu. Prestara je, nema mjesta za stolice (preuski redovi na 80% tribine, niti 60 cm; za nerasklopivu stolicu bi možda bilo dosta, ali su te stolice dosta skuplje od ovih običnih) niti ima dovoljno mjesta za 1000 stolica, ulazi za tribinu su propast, moralo bi se uložiti skoro kao u novu tribinu.
Nadam se da će se napraviti nova na istoku, a da će se jednog dana na zapadu napraviti nova, moderna tribina, sa svlačionicama i to.
ovako to već ima više smisla. Znači ta nova je "privremeno riješenje"? Ipak meni je uzor za običnu betonsku tribinu ona što je bila u gabeli prije ove nove što su pravili. A za ove prave, što kažeš moderne:

http://bskbb.com/foto/2012/2012-10kolo/ ... 76#joomimg" onclick="window.open(this.href);return false;

@Hans

bio sam u livnu i znam kako tribina izgleda ;)
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 10 jun 2012, 19:37

slogauskoplje je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Da, apsolutno bi bilo nerentabilno ušminkati postojeću tribinu. Prestara je, nema mjesta za stolice (preuski redovi na 80% tribine, niti 60 cm; za nerasklopivu stolicu bi možda bilo dosta, ali su te stolice dosta skuplje od ovih običnih) niti ima dovoljno mjesta za 1000 stolica, ulazi za tribinu su propast, moralo bi se uložiti skoro kao u novu tribinu.
ovako to već ima više smisla. Znači ta nova je "privremeno riješenje"? Ipak meni je uzor za običnu betonsku tribinu ona što je bila u gabeli prije ove nove što su pravili. A za ove prave, što kažeš moderne:

http://bskbb.com/foto/2012/2012-10kolo/ ... 76#joomimg" onclick="window.open(this.href);return false;

@Hans

bio sam u livnu i znam kako tribina izgleda ;)
Nemam ti onda sta pricat :D
Kolko ja znam ne namjerava se neka "bogata" tribina radit, ne vjerujem ni da ce imat krov, niti prostorije nekakve u njoj. Gradi se samo da bi se zadovoljilo te uvjete :D A postojece svlacionice i prostorije kluba su ok, cak unutra gdje je kafic nije ni dovrseno, iako nisam odavno ulazio tamo :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jun 2012, 19:56

Da, to je to, za zadovoljiti uvjete, a nije da se nije razmišljalo o gradnji tribine s poslovnim prostorima i prostorijama za upravu i svlačionice.

A ova slika, Bijelo Brdo, selo bokte, ali kad gazda ima para, nema prepreka.
Hayley <3

myky202
Kontakt:

Post Postao/la myky202 » 10 jun 2012, 19:59

Najveci derbi u historiji bivse Juge bio je izmedju duvanjske Buducnosti i livanjskog Troglava...Mi bi livnjake zvali "crivari" a oni nas "drobari"..to su bile utakmice i pravi susjedni derbiji kojih za jos dugo vremena nece biti u tom podrucju jugozapadne Bosne

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 jun 2012, 20:07

Da, baš sam čuo neke priče na tribini jučer, prenijeli mi jer nisam bio na tribini, kažu da je jednom u Duvno išlo 1500 Livnjaka, trpali se u kamione, prikolice starih FAP-ova, i prema Duvnu.
Šteta što više toga nema, ali zašto ne jednom da se slično ponovi. :)
Hayley <3

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 11 jun 2012, 08:53

interesuje me prošle sezone na kojem je mjestu bio Troglav?

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 11 jun 2012, 09:07

5.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2012, 11:28

5. mjesto

doma 12-0-2
vani 2 - 3 - 9

:(
Hayley <3

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 jun 2012, 15:23

Iskreno sto se kaze krpljenje postojece tribine bi bilo lose, jer ovo je idealna prilika da Livno uz malo pritiska na vodece ljude u gradu dobije tribinu kakvu zasluzuje, a ne nesto sto ce samo ispuniti uvjete.

Kad ce se znati definitivno, da li renovira postojeca tribina ili se gradi u potpunosti nova?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2012, 15:40

Pa trebalo bi kroz nekoliko dana, nema se baš puno vremena. Očekujem opstrukcije od strane jednog čovjeka - koji je ovo vodstvo i upravu nazvao izrazito nesposobnima, na ovom topicu spomenutog u zadnje vrijeme, ali nadam se da neće imati utjecaja na odluku, zapravo ne bi smio, jer ga ostali članovi OV ismijavaju.

Inače je načelnik (skupa sa dosta ljudi koji vode općinu) valjda prvi put bio na utakmici Troglava, a da to nije bilo gostovanje Hajduka, i nadam se da je vidio da je ovo što imamo sramotno, da razna sela (neću imenovati da se nitko ne uvrijedi) imaju bolje uvjete od centra kantona/županije/kakogd i legendarnog kluba; a i rekonstruirati ovu tribinu bi, kako sam već rekao, bilo bacanje novca, jer bi se znatna sredstva morala uložiti u nešto što se za manji iznos može dobiti na suprotnoj strani.

A isplatit će se, sigurno, nek je cijena ulaznice 3 KM, po 1 000 ljudi po utakmici (minimalan broj koji očekujem na utakmicama Prve lige, dolazit će veći klubovi od Bigestea i Kupresa, a oni su privlačili po 300-400 ljudi) je 45 000 KM za godinu, a dodavši u obzir još ove donacije koje su donirane (a bit će ih još, dok se glas malo raširi), mislim da nema straha za isplativost tog posla.

A na postojećoj tribini mogu biti navijačke skupine, s jedne strane naša, u sredini koridor - možda postolje za kameru - a na drugoj gostujući navijači. Ultrasi ionako vole beton i stajanje. :D

Lijepo je inače vidjeti ovaj topic na ovom pdf-u. :D
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 11 jun 2012, 15:44

badblueboylivno je napisao/la:po 1 000 ljudi po utakmici (minimalan broj koji očekujem na utakmicama Prve lige, dolazit će veći klubovi od Bigestea i Kupresa, a oni su privlačili po 300-400 ljudi)
to je vise nego optimisticno,...

mislim bilo bi fantasticno, ali nevjerujem u to!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2012, 15:49

Ja vjerujem :D.

Uz dobro oglašavanje - i sad je svjetlosnim godinama ispred onoga od recimo prije godinu dana, tada uopće nije ni postojalo - se može, a očito je Troglav postao najsvjetliji livanjski proizvod, puno pohvala stiže na adresu kluba za ovu sezonu, i za organizaciju posljednje utakmice.
A, ako se napravi ta tribina, imat ćeš mogućnost sjesti kao čovjek, biti na suncu, uživati u nogometu, i tako. Još da se pored toga doda kućica gdje možeš kupiti sok ili kakav sport za zube, bilo bi odlično.

S obzirom i da navijači rade na privlačenju ljudi, s obzirom da je liga u koju je se ušlo nemjerljivo jača od ove u kojoj smo igrali, vjerujem u, ajde ne 1000 (modža sam malo pretjerao), ali sigurno 700-800 ljudi po utakmici, a ako se zalome dobri rezultati, zašto ne i više.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 jun 2012, 15:52

Livnjak je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:po 1 000 ljudi po utakmici (minimalan broj koji očekujem na utakmicama Prve lige, dolazit će veći klubovi od Bigestea i Kupresa, a oni su privlačili po 300-400 ljudi)
to je vise nego optimisticno,...

mislim bilo bi fantasticno, ali nevjerujem u to!
I ja se isto bojim da je to previse optimisticno, mislim da je dosta ljudi prekjucer, pored utakmice, doslo zbog cevapa xDD ali ima i stvarnih navijaca Troglava, popud Tepe, covjek nema nikakvih primanja, a spreman je da izdvoji novac i za ulaznicu, i za doniranje. Njemu svaka cast! Mislim da ce dolazit ovi isti ljudi, i + 100-150 znatizeljnika, koji nece ic svaku utakmicu nego onako, "kad uhvate". Nadam se da će protiv Slobode bit puno :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 jun 2012, 15:56

Pa imaš Slobodu. Jedinstvo. Krajinu. Budućnost. Rudar. Čapljinu. Pretendente na Premijerligu. Neki od njih veliki klubovi, sa ogromnom navijačkom bazom.
Pa Iskru. Branitelja. Sigurno zanimljive goste.
Ne zaboravite i da je skoro svagdje u svijetu (Slask u Poljskoj, sa seljačkog stadiona preselio na ovaj koji se koristi na Euru i dobio 500% povećanje gledanosti) novi stadion (to bi bio praktički novi stadion) povećao broj gledatelja.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 jun 2012, 16:07

badblueboylivno je napisao/la:Pa imaš Slobodu. Jedinstvo. Krajinu. Budućnost. Rudar. Čapljinu. Pretendente na Premijerligu. Neki od njih veliki klubovi, sa ogromnom navijačkom bazom.
Pa Iskru. Branitelja. Sigurno zanimljive goste.
Ne zaboravite i da je skoro svagdje u svijetu (Slask u Poljskoj, sa seljačkog stadiona preselio na ovaj koji se koristi na Euru i dobio 500% povećanje gledanosti) novi stadion (to bi bio praktički novi stadion) povećao broj gledatelja.
Kolko se sjecam, i zadnji put kad smo u ovoj ligi igrali nije bilo nesto previse ljudi...a tribina ce povecat gledanost 2-3 utakmice, cim ljudi "isprobaju" novu tribinu dosadit ce im :D
Kog stvarno zanima nogomet, i uspjeh Troglava, taj ce doc i gledat, a takvih je 300-400, upravo ovi sto su ga gledali proslu sezonu :D
Nazalost vecinu livnjaka zanima koliko je feninga uprava pokrala, i kako bi mogli unistiti Troglav. Jedino me raduje to sto u zadnje 2 domace utakmice, kada se prakticki osiguralo da smo prvaci, je bilo (na svakoj) +-1000 ljudi.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 jun 2012, 23:56

Gledam ovu dvojicu mojih livnjaka koji su uzeli u ruke da nam pojasne stanje livanjskog nogometa i pameti,a niti jedan niti drugi neznaju koje ove godine uveo ovaj naš klub u viši rang, a znaju da pljuju po drugima koji nemisle kao oni.Napočetku da Vam kažem da niste moja zadnja razmišljanja uopće shvatili,pa Vi neznate kosu ljudi iz Sarajeva koji su najzaslužniji za ulazak Troglava u viši rang,a vjerski činbenici su po meni odigrali jako pozitivnu ulogu u organizaciji zadnje tekme i stvaranju nekog mira jer ovi naši dečkisu dobili jednu od tri prispjele plaće zahvaljujući njima.Šta je sa plaćama iz prošle godine,pričate o prvoj ligi i tribinama,a pitam se dalije neko obavio razgovor sa igračima i dali oni žele igrati u ovakvom Troglavu kojima su oni negdje u prikrajku.Što se tiče trenera on nas nije uveo sigurno u viši rang,pomješao je jabuke i kruške i Troglav odavno nije igrao lošije i da nije bilo Višića i ovih Sarajlija mi bi danas bili sigurno drugi,pored jednog mrtvog Brotnja,a probaj kontaktirati igrače i oni su svi odreda kontra trenera i jako nezadovoljni sa njegovim odnosom,a pitam se di je on bio na proslavi.Jako volim ovaj klub i tio bih nekada i više od onoga što se stvarno može,pa sam možda malo više kritičan.A sad pitam ovu moju dvojicu da mi objasne od koga smo mi ove godine izgubili i jeli to normalno sa ovako dobrom ekipom ili ćemo posumnjati da ovi naši momci ne vrijede toliko koliko mi smatramo.pa onipobjede Hajduka a nemogu Duvno,kupres,grude,uskoplje,brotnjo,lokomotivu i druge.Rado bi da više nepišemo o tomu,nego da se okrenemo kako dalj,da nam naš Troglav dogodine donese veselja i da još kojeg livnjaka vrtio u klub i da kao i Gradina uđemo u borbu za prvaka sa vlastiti snagam a ne da nam pada na pamet da dovodimo neka sumnjiva pojačanja koja će klub ponovo odvesti u ambis-ovi dečki su izborili prvu ligu i nekaje potvrde.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 jun 2012, 00:09

Nemam ti ja što za ovo zadnje dodati, neka ostanu jer su uveli klub tu, a i apsolutno sam za domaće snage ispred stranih - prije sam za treću ligu sa 11 "naših" nego za drugu ligu sa 6 "stranih". Pitanje je samo bi li ovi momci mogli izdržati Prvu ligu bez pojačanja, jer sigurno porazi koje si naveo nisu isključivo trenerova krivica.

Slažem se i s tim da je problem što nema tri posljednje plaće, ali trebalo bi uskoro nešto sjesti.

Ali, brate, živcira me da cijelu sezonu napadaš trenera, još od samog početka prvenstva. Ako pojedini igrači misle da je neznalica i da ne igraju jer je on tu, da im on ne da, neka idu negdje drugo, ako su kvalitetni, sigurno će naći mjesto u tom drugom klubu; a i naživcirao me napad na fratra koji je inicirao onu, uspješnu, radijsku emisiju.
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 12 jun 2012, 01:19

mali osvrt na omladinski pogon:

U13

1 Troglav 24 19 3 2 117:21 96 60
2 Sloga 24 18 2 4 94:21 73 56
3 Široki Brijeg 24 16 2 6 74:38 36 50
4 Posušje 24 16 0 8 69:30 39

U15

1 Tomislav 24 23 0 1 147:15 69 (jedini poraz protiv Troglava, i to u Duvnu)
2 Troglav 24 18 3 3 91:21 57
3 Posušje 24 18 2 4 70:38 56
4 Široki Brijeg 24 18 1 5 102:22 55

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.