Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FKKrajina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la FKKrajina » 15 mar 2012, 17:49

Ovaj iz Goska cim pobjegne malo od opasne zone, odmah pocne prodavati utakmice :D I jos se nasao zaliti :D

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 15 mar 2012, 17:56

FKKrajina je napisao/la:Ovaj iz Goska cim pobjegne malo od opasne zone, odmah pocne prodavati utakmice :D I jos se nasao zaliti :D
Ma nama je svejedno oni ako nedodju nama 3 boda. :P

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 15 mar 2012, 19:06

SIR je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Ovaj iz Goska cim pobjegne malo od opasne zone, odmah pocne prodavati utakmice :D I jos se nasao zaliti :D
Ma nama je svejedno oni ako nedodju nama 3 boda. :P
nista s tim ne dobijate jer bi u tom slucaju svi dobili bodove
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 15 mar 2012, 19:10

Zna li neko pravila ko je na dobitku ako bi ovi istupili. Pretpostavljam da će najbolje proći oni koji gostuju GOŠK-u. Tri boda sa gostovanja.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2012, 19:13

Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da im je prva sezona, još su neiskusni, ne znaju kako se igra u PLBiH
haha al me nasmija pravo :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 15 mar 2012, 19:19

Da se malo zabavimo. Evo ko bi mogao dobiti 3 boda s teškog gostovanja:

18. kolo GOŠK – Kozara
20. kolo GOŠK – Široki B.
22. kolo GOŠK - Travnik
24. kolo GOŠK – Olimpic
26. kolo GOŠK – Zvijezda
28. kolo GOŠK – Sloboda
29. kolo GOŠK - Čelik

Od prvih šest klubova, profitiraju Široki i Olimpic. Naravno, osim ako pravila ne kažu drugačije:)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 mar 2012, 19:30

Ma neće istupiti.
Inače, ako klub odustane od takmičenja u prvom dijelu sezone, sve utakmice tog kluba (i odigrane i neodigrane) se registruju rezultatom 3:0 za protivnika. Ako klub odustane od takmičenja u drugom dijelu sezone, do tada odigrane utakmice se registruju postignutim rezultatima, a preostale sa 3:0 za protivnika.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 15 mar 2012, 19:34

Nevjerujem da će istupiti. Dosta klubova je tako isto najavljivalo istupljivanje pa ništa od toga, tako da čisto sumnjam da će GOŠK istupiti. Očigledno nisu upoznati sa Premijer ligom, vidi se da im je ovo prva sezona, ali kad bi za takve stvari svako istupio iz lige ne znam na šta bi to sve ličilo. Pomalo i kukavički bi bilo istupiti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 mar 2012, 19:44

Članovi Komiteta gledali su na današnjem sastanku snimke utakmica na koje su se žalili NK GOŠK (GOŠK – Slavija 1:2) i FK Borac (Željezničar – Borac 1:0), te zaključili kako nije bilo većih sudijskih grešaka, odnosno da protesti iz Gabele i Banja Luke nisu utemeljeni. Naprotiv, suđenje u Gabeli okrakterisali su odličnom, to jeste da GOŠK niti jednom odlukom nije oštetio arbitar Midhat Arnautović.
Čelik Zenica 1945

SkyWallker

Re: 17 kolo Premijer lige BIH

Post Postao/la SkyWallker » 15 mar 2012, 20:42

ZRINJSKI - ČELIK 1 ko kuća, Zrinjski će to rutinski odraditi jer nema zezancije sa bodovima za Evropu

KOZARA - SLOBODA 1X Kozara kao domaćin ako želi zadrzati PL. status morali bi dobiti ovu utakmicu i
samim tim pobjedjivati kao domaćin dok je Sloboda vec odavno u raspadu i gotovo su
spremni za Federalne lige

SARAJEVO - GOŠK 1 nema se sta reci, sigurna pobjeda komšija

SLAVIJA - VELEŽ X2 Slavija i ako je dobila GOŠK u gostima mislim da neće moći protiv Veleža pogotovo ako
Velež bude igrao kao protiv Širokog u KUP-u

TRAVNIK - OLIMPIC X2 kvaliteta na strani Olimpica, sa pobjedom u Travniku napravili bi veliki iskorak ka
vrhu i borbi za izlazak u Evropu dok Travnik konstantno stagnira

RUDAR P. - ŽELJEZNIČAR 2 Željo mora dobivati ovakve utakmice ako želi titulu, glupo bi bilo dobiti Široki a izgubiti od Rudara i smanjiti vodstvo za Širokim, po kvaliteti i svemu ostalom velika dvica

LEOTAR - BORAC 2 najrealnija Borac je ipak kvalitetniji i ako žele borbu za vrh moraju dobiti ovu utakmicu

ŠIROKI B. - ZVIJEZDA X2 po meni ovo ce biti najvece iznenađenje, nije navijačka prognoza niti želja da Željo
pobjegne na tabeli još više, nego najrealniji ishod, Široki bez čak petorice standardnih igraca
ulazi u ovaj susret dok Zvijezda dolazi u punom zamahu i želje za dobrim rezultatom i
uspjehom na Pecari
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 mar 2012, 20:59

25 najskupljih igrača po transfermarktu:

slika
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 15 mar 2012, 21:21

Cuj Denis Krklec :lol:
Ko je taj :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 mar 2012, 21:29

Henry je napisao/la:Cuj Denis Krklec :lol:
Ko je taj :mrgreen:
Nikad nisi čuo da je branio za Varaždin ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 15 mar 2012, 21:35

Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da im je prva sezona, još su neiskusni, ne znaju kako se igra u PLBiH
eto oni dosli iz Bundes lige pa ne znaju kako je . Stvarno treba pohvaliti suđenje jer je mnogo bolje u odnosu na prosle sezone , stvarno ne znam na osnovu cega se zale ljudi iz Goska i Borca. :?

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 15 mar 2012, 21:51

joj i vi i taj transfermarkt ja ne znam kako ljudi ne shvataju da oni veze s vezom nemaju o vrijednosti igraca,pogotovo sto se nase lige tice,za one jace,ajd i nekako.uvijek se nasmijem kada procitam koliko koga cjene.ubodu nesto,al aj i corava koka zrno ubode

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2012, 21:54

Je li ovo nema nijednog igrača iz Bojca? :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 15 mar 2012, 21:57

Bianconeri1988 je napisao/la:Je li ovo nema nijednog igrača iz Bojca? :mrgreen: :lol:
dje si lonce poklopce,dugo se nisi javio.ima ima ima krunic ima grahovac,samo sto ja znam da krunic ne vrijedi milion maraka,

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2012, 22:01

Oooo Fredi Krugeru, šta ima u Kurt.onovoj? :mrgreen: :lol:

Ma mora da se i ovdje radi o diksriminaciji nekog i uroti, treba pitati Šipovca šta misli o ovome. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 15 mar 2012, 22:04

uglavnom,po transfermarktu milan muminovic vrijedi milion maraka,muminovic koji je nekada bio dobar,ali je trenutno propao kao zeton.nema sta tacno sve

England
Kontakt:

Re: 17 kolo Premijer lige BIH

Post Postao/la England » 15 mar 2012, 22:06

voltron30 je napisao/la:ZRINJSKI-ČELIK 1 Zrinjski se bori za Evropu, Čelik nije uvjerljiv na gostovanjima.

KOZARA-SLOBODA 1 Kozara pod vodstvom Jagodića igra tvrdo i bliže su pobjedi, Sloboda u raspadu.

SARAJEVO-GOŠK 1 Navijam za suprotno :D ali realno sve osim keca je iznenađenje.

SLAVIJA-VELEŽ 1x2 Ovdje su sva tri znaka moguća, Slavija se čupa, pojačali su se u toku zime, rođeni dosta dobri, ali bez kontinuiteta dobrih rezultata, tako da su nepredvidljivi.

TRAVNIK-OLIMPIC 2 Travnik takođe pred raspadom, Olimpic jako neugodna ekipa na gostovanju.

RUDAR P.-ŽELJEZNIČAR 2 Da nije bilo ove dvije jako teške utakmice, na izrazito teškom terenu gdje su se igrači Želje jako potrošili, rekao bih dvica k'o kuća, ali čak i ovako Željo je favorit i vjerujem da pohod na titulu započinje baš u Prijedoru.

LEOTAR-BORAC 1 Leotar je jako nezgodan na svom terenu, a pogotovu su napaljeni na FK BUNKER iz B. Luke, ovi će jedva hodati poslije silnog bunkerisanja u srijedu naveče.

ŠIROKI B.-ZVIJEZDA 1 Široki neće dozvoliti iznenađenje ako želi ostati u trci za prvaka, mnogo su kvalitetniji od Zvijezde.
Da, Borac je slavio minimalni poraz od Želje, pa još i bunkeri..pa i kojesta nešto, a pokazali su da i pisati znaju"saopštenje " su složili.Svaka čast...Sve realno...Travnik će dobiti tri boda-na poklon.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.