Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nama je svejedno oni ako nedodju nama 3 boda.FKKrajina je napisao/la:Ovaj iz Goska cim pobjegne malo od opasne zone, odmah pocne prodavati utakmiceI jos se nasao zaliti
nista s tim ne dobijate jer bi u tom slucaju svi dobili bodoveSIR je napisao/la:Ma nama je svejedno oni ako nedodju nama 3 boda.FKKrajina je napisao/la:Ovaj iz Goska cim pobjegne malo od opasne zone, odmah pocne prodavati utakmiceI jos se nasao zaliti
haha al me nasmija pravoNimla_RZ je napisao/la:Vidi se da im je prva sezona, još su neiskusni, ne znaju kako se igra u PLBiH
Nikad nisi čuo da je branio za VaraždinHenry je napisao/la:Cuj Denis Krklec![]()
Ko je taj
eto oni dosli iz Bundes lige pa ne znaju kako je . Stvarno treba pohvaliti suđenje jer je mnogo bolje u odnosu na prosle sezone , stvarno ne znam na osnovu cega se zale ljudi iz Goska i Borca.Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da im je prva sezona, još su neiskusni, ne znaju kako se igra u PLBiH
dje si lonce poklopce,dugo se nisi javio.ima ima ima krunic ima grahovac,samo sto ja znam da krunic ne vrijedi milion maraka,Bianconeri1988 je napisao/la:Je li ovo nema nijednog igrača iz Bojca?![]()
Da, Borac je slavio minimalni poraz od Želje, pa još i bunkeri..pa i kojesta nešto, a pokazali su da i pisati znaju"saopštenje " su složili.Svaka čast...Sve realno...Travnik će dobiti tri boda-na poklon.voltron30 je napisao/la:ZRINJSKI-ČELIK 1 Zrinjski se bori za Evropu, Čelik nije uvjerljiv na gostovanjima.
KOZARA-SLOBODA 1 Kozara pod vodstvom Jagodića igra tvrdo i bliže su pobjedi, Sloboda u raspadu.
SARAJEVO-GOŠK 1 Navijam za suprotnoali realno sve osim keca je iznenađenje.
SLAVIJA-VELEŽ 1x2 Ovdje su sva tri znaka moguća, Slavija se čupa, pojačali su se u toku zime, rođeni dosta dobri, ali bez kontinuiteta dobrih rezultata, tako da su nepredvidljivi.
TRAVNIK-OLIMPIC 2 Travnik takođe pred raspadom, Olimpic jako neugodna ekipa na gostovanju.
RUDAR P.-ŽELJEZNIČAR 2 Da nije bilo ove dvije jako teške utakmice, na izrazito teškom terenu gdje su se igrači Želje jako potrošili, rekao bih dvica k'o kuća, ali čak i ovako Željo je favorit i vjerujem da pohod na titulu započinje baš u Prijedoru.
LEOTAR-BORAC 1 Leotar je jako nezgodan na svom terenu, a pogotovu su napaljeni na FK BUNKER iz B. Luke, ovi će jedva hodati poslije silnog bunkerisanja u srijedu naveče.
ŠIROKI B.-ZVIJEZDA 1 Široki neće dozvoliti iznenađenje ako želi ostati u trci za prvaka, mnogo su kvalitetniji od Zvijezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.