10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
na ovom sniku Bukva uopste ne izgleda tako lose...
tehnicki je dobar, nije los dribler, a ima dobar centarsut...
onako brz je, uporan, dobro se krece, a i prekide izvodi u ekipi...
igra sa obje negoe, to sam vidio na transfermarktu...a onda bi on mogo igrati komotno desno, jer tu nemamo uopste igraca...ne znam da li je kvaliteta za reprezentaciju, al treba ga pozvati i vidjeti...samo nam fali da nam ga uzmu Austrijanci..
a sto se tice utakmice sa Grckom pade mi sad nesto na pamte...
moglo bi pocet sa dva zanja vezna, Besicem i Zahirovicem, jedan brz, puno trci na terenu, drugi jak i visok, ispred njih Pjanic i Sejo Salihovic, na krilu Lulic i gore Edin...a naravno Pandzu staviti na jjesto stopera u tandemu sa Spahom, Mujdza desno, Sasa lijevo...
ne znam al u odbrani samo takodjer dosta slabi, mislim da bi malo cvrscom igrom, brzim krilima mogli nesto napraviti...
tehnicki je dobar, nije los dribler, a ima dobar centarsut...
onako brz je, uporan, dobro se krece, a i prekide izvodi u ekipi...
igra sa obje negoe, to sam vidio na transfermarktu...a onda bi on mogo igrati komotno desno, jer tu nemamo uopste igraca...ne znam da li je kvaliteta za reprezentaciju, al treba ga pozvati i vidjeti...samo nam fali da nam ga uzmu Austrijanci..
a sto se tice utakmice sa Grckom pade mi sad nesto na pamte...
moglo bi pocet sa dva zanja vezna, Besicem i Zahirovicem, jedan brz, puno trci na terenu, drugi jak i visok, ispred njih Pjanic i Sejo Salihovic, na krilu Lulic i gore Edin...a naravno Pandzu staviti na jjesto stopera u tandemu sa Spahom, Mujdza desno, Sasa lijevo...
ne znam al u odbrani samo takodjer dosta slabi, mislim da bi malo cvrscom igrom, brzim krilima mogli nesto napraviti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Cek,je li to sad zasluga jer mu je neko zafrkao bubrege ??Plivadon je napisao/la:haj ne seri boga ti tvog...momak protiv njemacke gigantski odigro...spasio cist go i otiso sjebanog bubrega,pišo krv zato šuti i poklopi se,kad uđe u formu biće extrabosanac035 je napisao/la:Zato je tu velikan Adnan Mravac iz velikog MattersburgaEdin TM87 je napisao/la:Opet nema Begovica i Nadarevica![]()
volio bi tebe vidjet da ti neko sjebe bubreg pa da igraš opet na istom nivou
Zbog toga treba da bude u reprezentaciji?
Sta ba kad udje u formu bit ce ekstra,on igra najbolje kako moze,o kakvoj ti formi pricas,Mravac je klocina,nepobitna cinjenica!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
primjer klasnic?Plivadon je napisao/la:haj ne seri boga ti tvog...momak protiv njemacke gigantski odigro...spasio cist go i otiso sjebanog bubrega,pišo krv zato šuti i poklopi se,kad uđe u formu biće extrabosanac035 je napisao/la:Zato je tu velikan Adnan Mravac iz velikog MattersburgaEdin TM87 je napisao/la:Opet nema Begovica i Nadarevica![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zahirovic je dobio poziv a ljevakovic ne igra poziciju zadnjeg veznogvendeta87 je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ko je Bukva, on u Austriji igra?
ja mislim da bi mi trebali podhitno nabaviti jednog zadnjeg veznog, da nam se igraju najbolji tehnicari tu poziciju...
sta je sa Zlatanom Bajramovicem, on nema klub cini mi se...
On se prestao baviti fudbalo, poceo uciti za trenera. al imamo za zadnjeg veznog ovog Zahirovica i Ljevakovica kad bi ga Pape htio pozvati.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
--------------Sehic----------------
Mujdza---Spahic----Papac-----Lulic
------Medunjanin-----Besic
Maletic-----Pjanic-----------Salihovic
-----------------Dzeko-
Ovo je prava reprezentacija za tromu i staru Grcku.Treba postaviti hitru reprezentaciju i napasti od 1 minute i tako iznenaditi Grke naravno treba isprobati u 2 poluvremenu Salihovica na l.beku,a Lulica na l.krilu.Naravno i Zahirovica u 2 poluvremenu ubaciti umjesto Pjanica,a Medunjanin da ide na Pjanicevo mjesto a Zahirovic i Besic na DM.Ovo je utakmica za promjene u sastavu i da se mnogo toga isproba pred susret sa veoma jakom Bjelorusijom.
Mujdza---Spahic----Papac-----Lulic
------Medunjanin-----Besic
Maletic-----Pjanic-----------Salihovic
-----------------Dzeko-
Ovo je prava reprezentacija za tromu i staru Grcku.Treba postaviti hitru reprezentaciju i napasti od 1 minute i tako iznenaditi Grke naravno treba isprobati u 2 poluvremenu Salihovica na l.beku,a Lulica na l.krilu.Naravno i Zahirovica u 2 poluvremenu ubaciti umjesto Pjanica,a Medunjanin da ide na Pjanicevo mjesto a Zahirovic i Besic na DM.Ovo je utakmica za promjene u sastavu i da se mnogo toga isproba pred susret sa veoma jakom Bjelorusijom.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Cek,je li to sad zasluga jer mu je neko zafrkao bubrege ??Dylan Dog je napisao/la:haj ne seri boga ti tvog...momak protiv njemacke gigantski odigro...spasio cist go i otiso sjebanog bubrega,pišo krv zato šuti i poklopi se,kad uđe u formu biće extrabosanac035 je napisao/la:Zato je tu velikan Adnan Mravac iz velikog MattersburgaEdin TM87 je napisao/la:Opet nema Begovica i Nadarevica![]()
Zbog toga treba da bude u reprezentaciji?
Sta ba kad udje u formu bit ce ekstra,on igra najbolje kako moze,o kakvoj ti formi pricas,Mravac je klocina,nepobitna cinjenica![/quote]
stani jarane nije caj,nije zasluga sto mu je neko zafrkao bubrege,govorim o tome da je utakmice prije toga odrađivao korektno i bez greške

eno i torres napadač kolika je klasa bio pa je opao

- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci po tvojoj teoriji, Mravac je igrac koji ima klasu Spahica, koji samo nije u formi .. Ma daa

-
- Kontakt:
Zasluzuje Torlak makar na klupi da sjedi iako ja mislim da je od Mravca bolji. Jos je sad u formi u kakvoj odavno nije bio.
Ali napisao sam na tefi FKS. Da ga i pozove Susic i da napravi kakvu gresku bio bi kritikovan kao nijedan igrac dosad je jer on pobogu iz PL BIH.
Ali napisao sam na tefi FKS. Da ga i pozove Susic i da napravi kakvu gresku bio bi kritikovan kao nijedan igrac dosad je jer on pobogu iz PL BIH.
Ja sam mislim da je Mravac bolji od Torlaka. Spahic je dosta bolji.
Mravac je to nesto k'o Lovren.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@Plivadon
nama je u odbrani oduvjek puhalo, samo se s Mravcem to vise osjeti...
nama je u odbrani oduvjek puhalo, samo se s Mravcem to vise osjeti...
Mravac nije ni do koljena po kvaliteti Lovrenu...lovren je klasa, dok je ovaj obicni osrednji igrac...soko je napisao/la:Ja sam mislim da je Mravac bolji od Torlaka. Spahic je dosta bolji.
ma ne bi on bio kritikovan vise od ostalih sto igra u Pl, vec on ne moze igrati za reprezentaciju zato sto nema kvaliteta..samosarajvo je napisao/la:Zasluzuje Torlak makar na klupi da sjedi iako ja mislim da je od Mravca bolji. Jos je sad u formi u kakvoj odavno nije bio.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Spahic je svjetska klasa, to je glupo poredit ali Mravac ?? Ne znam ja imam drugacije misljenjesoko je napisao/la:Ja sam mislim da je Mravac bolji od Torlaka. Spahic je dosta bolji.

@ zeljo do groba
Vjerovatno nikad necemo znati bili bi kritikovan ili ne ali ruku u vatru da je od Mravca bolji.
Na Mravca svi reze kao da se on preseravao sa pozivom Holandzana,kao da je on izjavio da i ne zna Bosanski jezik i da herco kuca za Kanadzane i plus sto vise nece da se odazove to je i javno rekao,kao da je rekao da nikad nije bilo dileme oko poziva u Svedsku repku kakva BIH kakvi bakraci,kao svi oni koji su Bosanci a licno im puca vidik za BIH i igraju sto dalje od te reprezentacije.
Nesto kontam duboko mora covjek razmisliti i da ga dobra muka natjera da uopste dodje da igra za BIH repku.
Yebiga nemogu svi biti Ferdinandi.
Nesto kontam duboko mora covjek razmisliti i da ga dobra muka natjera da uopste dodje da igra za BIH repku.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 avg 2011, 20:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
nista protiv njega licnoharishp je napisao/la:Na Mravca svi reze kao da se on preseravao sa pozivom Holandzana,kao da je on izjavio da i ne zna Bosanski jezik i da herco kuca za Kanadzane i plus sto vise nece da se odazove to je i javno rekao,kao da je rekao da nikad nije bilo dileme oko poziva u Svedsku repku kakva BIH kakvi bakraci,kao svi oni koji su Bosanci a licno im puca vidik za BIH i igraju sto dalje od te reprezentacije.
Nesto kontam duboko mora covjek razmisliti i da ga dobra muka natjera da dodje da igra za BIH repku.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa sta sad samo oni koji se nikad nisu dvoumili da li ce igrati za BiH mogu igrati u repki...harishp je napisao/la:Na Mravca svi reze kao da se on preseravao sa pozivom Holandzana,kao da je on izjavio da i ne zna Bosanski jezik i da herco kuca za Kanadzane i plus sto vise nece da se odazove to je i javno rekao,kao da je rekao da nikad nije bilo dileme oko poziva u Svedsku repku kakva BIH kakvi bakraci,kao svi oni koji su Bosanci a licno im puca vidik za BIH i igraju sto dalje od te reprezentacije.
pa dobro mozda da nam cilj bude osvojiti 5 mjesto u kvalifikacijama mogli bi igrati...
pa ni Adilovic nikad nije dvojio hoce li igrati za BiH pa sto ga Pape ne zovnu...heh
jednostavno covjek nije kvalitet kakv mi trebamo i zdravo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
slicno je tvrdio i nas kolega @zeljovac i njegova kompanija za kerlu. sjevali su klipovi, slike, animacije nema sta nije bilo... sve do kratkog izleta u ino i onda pada u zaobrav. nazalost isto ocekuje i torlaka.samosarajvo je napisao/la:Zasluzuje Torlak makar na klupi da sjedi iako ja mislim da je od Mravca bolji. Jos je sad u formi u kakvoj odavno nije bio.
dok pandza i mravac kakvi god bili, godinama igraju u inostranstvu uspjesno. malo postovanja, ipak
A imamo i zamjena za njih u pm.Rek'o bi covjek sve peceni igraci za svjetske domete.Sjasi Murta da uzjase Kurta.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sta sad samo oni koji se nikad nisu dvoumili da li ce igrati za BiH mogu igrati u repki...harishp je napisao/la:Na Mravca svi reze kao da se on preseravao sa pozivom Holandzana,kao da je on izjavio da i ne zna Bosanski jezik i da herco kuca za Kanadzane i plus sto vise nece da se odazove to je i javno rekao,kao da je rekao da nikad nije bilo dileme oko poziva u Svedsku repku kakva BIH kakvi bakraci,kao svi oni koji su Bosanci a licno im puca vidik za BIH i igraju sto dalje od te reprezentacije.
pa dobro mozda da nam cilj bude osvojiti 5 mjesto u kvalifikacijama mogli bi igrati...
pa ni Adilovic nikad nije dvojio hoce li igrati za BiH pa sto ga Pape ne zovnu...heh
jednostavno covjek nije kvalitet kakv mi trebamo i zdravo...
Jedni nekvalitetni drugi vanago sami od sebe,pa bujrum cimbur od toga praviti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam u avazovom Sportu prije par godina procitao intervju gdje Mravac govori da ce igrati za Austriju,tako da ti prica ne stoji.harishp je napisao/la:Na Mravca svi reze kao da se on preseravao sa pozivom Holandzana,kao da je on izjavio da i ne zna Bosanski jezik i da herco kuca za Kanadzane i plus sto vise nece da se odazove to je i javno rekao,kao da je rekao da nikad nije bilo dileme oko poziva u Svedsku repku kakva BIH kakvi bakraci,kao svi oni koji su Bosanci a licno im puca vidik za BIH i igraju sto dalje od te reprezentacije.
Nakon sto valjda ni za njih nije bio dovoljno dobar,a slabo i za koga jeste,postao je reprezentativac BiH.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

ko je gledo Željo-Šerif može prosudit o kakvom je igraču riječ

licno sam vidio torlaka na ilidzi opijo se u onom kaficu kod doma zdravlja...ja bio s jaranima u teretani
- Megamon
- Kontakt:
Kakve veze ima sto pije,pa svaki igrac na svijetu pije.Trebamo onda pozvati rijeset da igra za repku a ne fudbalere.Plivadon je napisao/la:Svi navalili na Torlaka
a gdje je tu jedan Coca? Gdje je tu jedan Bogičević?
ko je gledo Željo-Šerif može prosudit o kakvom je igraču riječ
licno sam vidio torlaka na ilidzi opijo se u onom kaficu kod doma zdravlja...ja bio s jaranima u teretani
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Joint_Union
- Kontakt:
Cocalić je klasa za Torlaka,još može igrati dvije pozicije i ne dobija poziv. 

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.