Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la dubrava » 10 feb 2010, 22:24

eto, sta da čovjek kaže. Stvarno mi je krivo i žao što je Talijan otišao, jer s ovakvom lošom ekipom, s onakvim panjevima u obrani, dobro smo dogurali i do 7.mjesta, s obzirom kako je bilo počelo prvenstvo.. Mislim da ih je sad na pripremama lijepo uigravao i pripremao taktiku za prvenstvo, bolje ih upoznao, fizički ih malo dotjerao u red (kolko se god to moglo), a onda na kraju priče reći arrivederci Splite. S jedne strane, govoreći kao navijač Hajduka, nije postupio fer, jer je ostavio klub na cjedilu, imao je važeći ugovor i trebao ga je ispoštovat kako je bilo i potpisano. S druge strane, takva šansa (novčana), a pogotovo u njegovim godinama se rijetko pruža, i razumijem ga da je prihvatio ponudu Lazia. Samo mogu reći šteta za Hajduk. Jebga..
Sad će umjesto njega doći neki jozo mafiozo i opet početi sve ispočetka. A pripreme skoro pa i prošle.
Ne znam tko će doći, i nije da me ne zanima, al mi je nekako svejedno. Uvijek se isti ljudi vrte po tisuce i tisuce puta, kao da imamo samo 5-6trenera. I ono sto me najvise nervira, sto nikad, ali ama bas nikad nismo uzeli trenera koji nije iz Dalmacije ili da nije nekad prije igrao za Hajduk (nek me netko ispravi ako grijesim). To je tolko glupo da ne moze biti gluplje.
ma neda mi se vise pisat...uvijek me smuci situacija u Haduku...
Al bez obzira na sve, JA TE VOLIM HAJDUČE
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 feb 2010, 22:31

evo mojih imena i nevjerujem da cu pogrijesiti...
Ivan Katalinic
Ante Mise
jednom je stimac bio u hajduku, on i ciro na celu jedan u u pravi drugi kao trener... kao prvo sve PARE sto su bile, ono malo jada, su pokrali a kao drugo radi njih nas i dan danas zajebavaju schalke04 a hajduk08... DOSTA LOPOVA
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 feb 2010, 22:37

Barney Stinson je napisao/la:evo mojih imena i nevjerujem da cu pogrijesiti...
Ivan Katalinic
Ante Mise
jednom je stimac bio u hajduku, on i ciro na celu jedan u u pravi drugi kao trener... kao prvo sve PARE sto su bile, ono malo jada, su pokrali a kao drugo radi njih nas i dan danas zajebavaju schalke04 a hajduk08... DOSTA LOPOVA
zaboravio si jos one standardne sto se vrte; Poklepovića i Nadovezu :D :D :D :D
samo ne Katalinića, njegova taktika je ostala u osamdesetim...svaka mu cast na onome sto je ucinio, al samo ne on vise...dosta brate...
meni je uvijek Vulić bio najbolji za Hajduka...i uvijek dolazi kad treba gasiti vatru..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 feb 2010, 22:42

Evo jos da napomenem (iako se zna) da u subotu igramo s Željom, u okviru proslave 99. rođendana. prije utakmice, ispred legendarnog Starog Placa bit će postavljen spomenik najvećem igraču Hajduka svih vremena, i najvećem hrvatskom igraču, Bernardu Bajdi Vukasu ;)
Eto, barney, ti bi mogao navratit do tekme :D ..je.bemti, sto je split dalekoo od zagreba..

Jos malo pa prvenstvo...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 feb 2010, 22:44

ja idem... jedino u slucaju nevremena i elementarnih nepogoda :D :D ... a taj spomenik ce najvjerovatnije na poljud ;)
19 - ђ - 11

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 feb 2010, 22:47

Barney Stinson je napisao/la:ja idem... jedino u slucaju nevremena i elementarnih nepogoda :D :D ... a taj spomenik ce najvjerovatnije na poljud ;)
nemoj štedit grlo ni dlanove ;)
nadam se da će biti prijenos na televiziji...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 feb 2010, 22:48

slika
evo jedna moja, malo rano ali eto cekamo sa velikim iscekivanjem 8-) ako ga docekamo s obzirom tko je sada u klubu :evil: :evil:
nema stedenja, ma nevjerujem za prijenos ipak je to obicna prijateljska jos kad vidim tko nam dolazi :mrgreen: :mrgreen: :P
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 feb 2010, 22:53

na šta nam spade hajduk, da mu zeljo uvelicava godisnjicu, mogli su zovnuti jos brotnju iz citluka da im uvelica proslavu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 feb 2010, 22:55

Lijepa slika, nema šta :)

Za klubove se navija, za Hajduk se živi

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 feb 2010, 22:58

trebao je hajduk ranije dovesti reju kada je di canio igrao u laziu i kada je bio u formi pa da napravimo zamjenu reja za di cania :D :D ...
ma biti ce sve to dobro svagusa ce to rijesiti... :mrgreen: :mrgreen:
I KAD JE TESKO I KAD NE IDE PISMA SE CUJE DA TE PODIGNE....
19 - ђ - 11

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 22:58

bh hrvat je napisao/la:na šta nam spade hajduk, da mu zeljo uvelicava godisnjicu, mogli su zovnuti jos brotnju iz citluka da im uvelica proslavu
:mrgreen: :lol: Auuuh provokacije :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 feb 2010, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Urban

Post Postao/la Urban » 10 feb 2010, 23:00

bh hrvat je napisao/la:na šta nam spade hajduk, da mu zeljo uvelicava godisnjicu, mogli su zovnuti jos brotnju iz citluka da im uvelica proslavu

na sta je svijet spao pa takvi zive i hodaju prokleti kao ti
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 feb 2010, 23:02

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=18004
Bojim se da ce ovakvih scena jos biti ako ovo **** od covjeka dođe...
19 - ђ - 11

Urban

Post Postao/la Urban » 10 feb 2010, 23:02

harishp je napisao/la:
:mrgreen: :lol: Auuuh provakacije :mrgreen:

a i ti mozes zajedno s njim jer si istii
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 feb 2010, 23:11

neki ovo smatraju provakacijom a ja samo gledam malo realnijim, starijim očima. oba kluba su postali čisti perfekat

Urban

Post Postao/la Urban » 10 feb 2010, 23:25

bh hrvat je napisao/la:neki ovo smatraju provakacijom a ja samo gledam malo realnijim, starijim očima. oba kluba su postali čisti perfekat

cuj smatraju naravno da je provokacija i vrijedjanje sta ce drugo bit

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 23:31

ovi kvazi-dalmatinci se bune sto im zeljo dolazi na proslavu, ko' hajduk danas neka sila u nogometu, joj kakav paradoks :lol: :lol:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 feb 2010, 23:47

steve-o je napisao/la:ovi kvazi-dalmatinci se bune sto im zeljo dolazi na proslavu, ko' hajduk danas neka sila u nogometu, joj kakav paradoks :lol: :lol:
potpis...hajduk jedan u nizu sto zivi od proslosti,pa slaven belupo je miljama daleko ispred njih i po organizaciji i po rezultatima!
HSK Zrinjski Mostar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 feb 2010, 02:06

harinjo je napisao/la:
čuj bh hrvat trebo im je uveličati tvoj brotnjo,lištica ili svinjski koji imaju tradiciju ko septička jama :!: a ŽELJO znaju pravi dalmatinci ko je :!: a tebi pošto si bh hrvat evo ti lijek STIPE MESIĆ
Pa slazem se, sto bi ''Listica'' igrala s krsom od kluba, logicno je da takvi traze sebi slicne, da bar imaju sanse pobijediti u spektaklu nogometa koju obje ekipe zadnjih godina inace demonstriraju. :P :roll: :lol:
...Život za Široki...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2010, 02:38

steve-o je napisao/la:ovi kvazi-dalmatinci se bune sto im zeljo dolazi na proslavu, ko' hajduk danas neka sila u nogometu, joj kakav paradoks :lol: :lol:
To se kaze od zla oca jos od gore matere :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.