Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Robovlasnik
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la Robovlasnik » 30 okt 2010, 19:28

rob do bagro je napisao/la:Samo ovo što skineš ubaciš u img folder igre, odeš u sistem settings i promeniš bilo tekst bilo komentatora na jezik koji hoćeš.
iako je offtopic .. da nemas kakav patch za ... fifa manager 10 - valjda je to zadnji sto je izasao ... ili **** lud zbunjenog .... naime meni jos uvijek npr Ibra u Barci i Henry i Marquez .... hvala ti mnogo pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 30 okt 2010, 19:29

schweinsteiger je napisao/la:Nakon vise od dvije sedmice igranja i osvajanja svega sto se moze osvojit na top playeru,dosao sam na zakljucak da je ovaj soccer totalno sr*nje.
Jedini nacin da ga poprave jeste da izmijene one gluposti.Koje gluposti?
1.Idem u kontru na lijevoj strani,imam u sredini igraca i igraca ispod njega nekih 3 metra,pritisnem X i analogom uputim gdje lopta treba ici (prema onome u sredini),medjutim taj u sredini preskoci loptu,onaj dole protrci i kontra ode u pi*ku materinu.
2.Offside-i,cesto se sviraju offside-i kojih nema,a ne sviraju se oni kojih ima.
3.Pucanje s male udaljenosti : otprilike znamo koliko treba drzati kocku da bi "normalno" sutnuli loptu u gol,medjutim to nikad nije isto.Nekad drzim dovoljno da bude ispod sredine i dadnem gol i sledeca akcija isto to,a isti je igrac nabije preko gola.
4.Prilike iz nista - cesto pritisnem trokut i uputim loptu sa sredine terena na lijevu ili desnu stranu,medjutim igrac je sutne naprijed prema golu i neocekivano dodje do mog napadaca.
5.Glupi sutevi s distance - kad se izvodi korner,odbrambeni igraci izbiju loptu i dodje do nekog mog veznjaka i umjesto normalno da je sutne prema golu on radi polumakazice i lopta ide negdje preko gola.
6.Korneri - cesti golovi iz kornera nisu prouzrokovani poboljanim ubacivanjem,vec oslabljivanjem kretanja odbrane tokom kornera.Sigurno vam se desilo da ne mozete s L1 da odaberete igraca kojeg hocete i on ode na neku drugu stranu i protivnicki napadac ostane nepokriven,ili da lopta iz kornera ide na vaseg odbrambenog igraca i pritiscete kocku da je izbijete,on je prima i onda mu opet treba vremena da je izbije,ako mu ne otmu loptu,jer ju je traljavo primio.
7.Centarsutevi - cesto s krila centarsut zavrsi u autu na drugoj strani.
8.Finte - jednom od sto puta se mogu izvesti 2 uvezane finte (3 i 4 uvezane nikada ne mogu,osim na treningu :D) drzeci L1 i uputit desni analog gdje hocemo.
9.Kada se promijene strane na poluvremenu odmah bude inverzija kratica za finte sto cesto zbuni,jer se naviknemo da jedna finta bude L1 + desni analog gore,a kad promijenimo stranu ona bude dole.
10.U zelji da naprave realisticniju igricu,oni su napravili goru.Naime,Robben dobije loptu i sa ubrzanjem od 92 i i brzinom 89 i zutim raspolozenjem,njega npr.Khedira stigne,odgurne i uzme mu loptu.
11.Smotanost igraca u odbrani - ide protivnicka kontra i vi da s L1 odaberete svog odbrambenog on prvo stane,pa se strelica prebaci na njega.

Ovo su samo neke stvari koje sam primjetio.Sigurno ih ima jos,samo se ne mogu sjetiti.Uglavnom je sve poboljsano osim gameplaya,na kojem su toliko radili,a glupost napravili.
Ajde da ja svoja iskustva navedem, odnosno protu argumente:
1.To se desilo zbog prejakog pasa, drzi malo krace (manje) i nece se desiti :), sto znaci da se nisi jos navikao na novi sistem pasova :D
2.Ja nisam imao nikakvih problema sa offsideima, al et ko zna mozda se tebi fkt to desavalo, mada mislim da ti se to cini, meni nikada nije svirao nepostojeci offside
3.Jbg nije sjela lopta igracu i to je to :)
4.Glup AI ko i na svakom PES-u do sada
5.Nauci sutat sa distance, ja sam takvih golova metar zabio i to kakvih :)
6.Nauci postavljati odbranu, ja sam imao problema sa tim u pocetku, najbolje ti je kockom da izbacujes loptu, tako neces rizikovati previse
7.Meni se to desi u 1 od 20 slucajeva, opet do tebe
8.Pa to je soccer ili ti ga fudbal nije cirkus niti takmicenje u freestyl, kad si ti vidio da neki igrac vise od 2 finte izvodi zaredom?
9.Malo jeste komplikovano, al navikne se covjek vremenom.
10.To i mene iritira.
11.Nemam takvih problema, kada odaberem igraca mogu bez stajanja sa njim nastaviti, samo drzi strelicu u smjeru u kojem zelis da ide.
12.Najbolje je da ti promjenis igricu, posto tebi ocito ovdje na PES-u nista ne valja :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2010, 19:32

Robovlasnik je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Samo ovo što skineš ubaciš u img folder igre, odeš u sistem settings i promeniš bilo tekst bilo komentatora na jezik koji hoćeš.
iako je offtopic .. da nemas kakav patch za ... fifa manager 10 - valjda je to zadnji sto je izasao ... ili **** lud zbunjenog .... naime meni jos uvijek npr Ibra u Barci i Henry i Marquez .... hvala ti mnogo pozz
Ovo ti je zadnji patch za managera http://www.gamew0rld.com/fifa-manager-10-patch-5-0/
Zelim ti uzivanciju u igrama. :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 okt 2010, 20:11

guber_90 je napisao/la: 1.To se desilo zbog prejakog pasa, drzi malo krace (manje) i nece se desiti :), sto znaci da se nisi jos navikao na novi sistem pasova :D
-probao,opet se isto desi ;)
2.Ja nisam imao nikakvih problema sa offsideima, al et ko zna mozda se tebi fkt to desavalo, mada mislim da ti se to cini, meni nikada nije svirao nepostojeci offside
na jednoj od stranica sam postao vec cist offside koji treba da svira,a mrzi me sad postaviti offside koji je sviran,a nije ga bilo.
5.Nauci sutat sa distance, ja sam takvih golova metar zabio i to kakvih :)
-zabijem kad je normalno sutne,al' onako :S
6.Nauci postavljati odbranu, ja sam imao problema sa tim u pocetku, najbolje ti je kockom da izbacujes loptu, tako neces rizikovati previse
-pa necu je trokutom izbacivat,naravno kockom,ali opet se ono desava.
7.Meni se to desi u 1 od 20 slucajeva, opet do tebe
-isto 1 u 20,ali u become a legend gotovo svaki treci put dok igrac ne nabije skill
8.Pa to je soccer ili ti ga fudbal nije cirkus niti takmicenje u freestyl, kad si ti vidio da neki igrac vise od 2 finte izvodi zaredom?
-na traileru pes-a :P
11.Nemam takvih problema, kada odaberem igraca mogu bez stajanja sa njim nastaviti, samo drzi strelicu u smjeru u kojem zelis da ide.
-ide napad u desno,moj igrac iz desne ide prema njemu,prebacim na njega,on stane ili uspori i onda naastavi.
#miasanmia

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 okt 2010, 23:56

[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 31 okt 2010, 11:18

Prijatelji moji molim pomoc.Kada instaliram igru u fajlu C/Program files/Konami meni se nalazi ikona pes 2011i sve je to ok jer mogu preko nje pokrenuti igru.Medjutim nijedan kitserver nemogu attachovati iako sam vec skino 3 4 patcha jednostavno nece.POgledam video tutorial i kod svakog koji patchira igru u fajlu c/Program files/Konami se nalazi ikona pes 2011.exe,pa mi recite sta to znaci exe,i kako bi ja mogo sebi nastiamt i da i meni pise to isto???hvala unaprijed

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 okt 2010, 22:00

Jes ovaj pes šaša.Iskreno gameplay najbolji dosada najviše približeno stvarnosti,ali master liga sranje ono što je upravo bilo najjača karika je sada najslabija.
Ja krenem sa onim pes igračima ivarov,minanda...i uzmem Real dovedem 3 igrača u prvom prelaznom roku i to sa transfer liste i Higuaina free svi Realovi igrači su otišli free nakon što sam ja uzeo regene druge nisam uspio dovest.I prvi dio sezone 12 super se držim dovedem 4 njemca u januaru uzmem S.Ramosa iz Twentea i na kraju 5. i polufinale LP.
I+ ovaj zadnji prelazni rok ovako mi sada izgleda ekipa za sezonu
Akinfeev(iz Youth teama tu sam najslabiji,ali je veliki potencijal)
Lahm Ramos Palmieri Drenthe(neda mi Zenit Marcela,a neću nikog drugog :lol: )
Essien
Schweini Cesc
Ronaldo Ribery
Higuain(c)
:lol: ocm prejednostavno
A klupa je beton isto
Hamsik,Alex Song,Marin,Mueller,Gibbs,Lukaku,Bamba :lol: :roll: :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 01 nov 2010, 20:07

u master ligi koja je razlika izmedju normal player development i dynamic p.d. :? :lol:

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 02 nov 2010, 20:23

patch za bundesligu i repku!!! :D

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 02 nov 2010, 21:43

imali kakav dobar patch sa ovim transferima najnovijim za pes?
Il club più titolato al Mondo.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 nov 2010, 22:21

[email protected] je napisao/la:imali kakav dobar patch sa ovim transferima najnovijim za pes?
samo updateuj pes i sve ce doci, dobit ces i roze kopacke i jos neke dodatke :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 nov 2010, 10:18

adas_barca je napisao/la:u master ligi koja je razlika izmedju normal player development i dynamic p.d. :? :lol:
igraci brze napreduju...
#miasanmia

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 nov 2010, 10:42

po meni najbolji pes do sada i sto je najvaznije opet je bolji od fife za PC
You are someone else I am still right here

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 03 nov 2010, 22:00

ovo se uopste nemoze poredit sa pes 5 i pes 6. ni poredit znaci. jos kad na pes 6 stavis onaj shollym patch, pa to jede ovaj pes za dorucak.

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 04 nov 2010, 01:19

Ako neko zeli igrat online ligu (ko ima orginal PES)... nek se prijavi (trenutno ima 5-6 prijavljenih, sa 10 bi poceli igrat)
PES2011=>Online=>Community=>PES-Balkan.com Community ima tamo onda lige, odaberete klub itd...

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 04 nov 2010, 01:26

a mi sto imamo ps3, moze li mi iko ziv objasnit kako mogu preko neta igrat.....kabal u modem i u ps3, pa ovo pa ono....jednostavno receno blage nemam kako da to uradim...ako ko znade.....hvala unaprijed:)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 nov 2010, 08:04

S ebali su Master ligu Online igraci nemogu da se razvijaju pa je poglupo igrati,tome sam se najvise obradovao,ali mi je to unistilo volju da igram totalno....

Pes kao Pes najrealniji i najtezi do sada,oni koji porede Pes 5-6 kad sam pogledam ta stara izdanja poprilicno su smijesna,davanje golova i smijesnih i svih mogucih pozicija konstantno,prlazenje kroz igraca ghost mode i ta sranja....

Meni sudija nece faul da svira i krli i lomi lik ali ja faul nedobijam,Svira mi Offside kojeg nema i dosta tih novina,zbog kojih mi se ovaj novi Pes svdja ali su upropastili ML Online,razvoj igraca i samo takmicenje u kojem moras imat 9 bodova i gol razliku 12-0 da bi siguran da si medju prvih 16 i da ides u drugi krug i slicne stvari......

toliko o orginalu....

Osim toga imaju ta razna takmicenja pa mogu izdvojiti jedno takmicenje Reprezentacija....Kad njih 50 uzme Spaniju,drugih 50 Argentinu pa to su provale ..... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 nov 2010, 13:54

Ponos Torina je napisao/la:S ebali su Master ligu Online igraci nemogu da se razvijaju pa je poglupo igrati,tome sam se najvise obradovao,ali mi je to unistilo volju da igram totalno....

Pes kao Pes najrealniji i najtezi do sada,oni koji porede Pes 5-6 kad sam pogledam ta stara izdanja poprilicno su smijesna,davanje golova i smijesnih i svih mogucih pozicija konstantno,prlazenje kroz igraca ghost mode i ta sranja....

Meni sudija nece faul da svira i krli i lomi lik ali ja faul nedobijam,Svira mi Offside kojeg nema i dosta tih novina,zbog kojih mi se ovaj novi Pes svdja ali su upropastili ML Online,razvoj igraca i samo takmicenje u kojem moras imat 9 bodova i gol razliku 12-0 da bi siguran da si medju prvih 16 i da ides u drugi krug i slicne stvari......

toliko o orginalu....

Osim toga imaju ta razna takmicenja pa mogu izdvojiti jedno takmicenje Reprezentacija....Kad njih 50 uzme Spaniju,drugih 50 Argentinu pa to su provale ..... :mrgreen:
ovo je glupost. ja vec godinama igram pes šesticu, i vidio sam manje glupih golova no za ovih par sedmica igranja pes 11. da ne pricam kad se shollymov patch nabaci na pes 6.

a to prolazenje kroz igraca? mislis igrac kroz igraca? ja to jos nisam ni vidio na pes 6. mozda se nekad, ali jako rijetko desi da lopta prodje kroz igraca.

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 04 nov 2010, 14:33

@Ponos Torina
Evo vec par dana oko 21:15h (nisam siguran) imas takmicenje za D2 ligu bude nas 15 do 20 pa je lahko izboriti prolaz... A ova nacionalna takmicenja su dobra uzmes BiH i dobijes nekog levata koji igra sa Spanijom pa nakupis se onih bodova za bilo kakav rezultat (pobjeda, nerjeseno ili poraz)... a zanimljivo je igrat. nego kad uzmes neki jaci tim... dok kad uzmes neki jaci tim odigras nerjeseno gubis bodove...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 nov 2010, 16:56

ja sam u d4 diviziji slabo igram,mislim igram vise igara Nba 2k11,NFS i jos nesto pa svega pomalo a vidjecu da dogovorimo kakvu ligu :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.