Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Ne znam zasto se ne skrasi u prvome klubu koji mu dadne sansu, nego bira Rangerse, Sunderland, West Ham, tj. ko ce vise dati.
U godinama je, dugo nije igrao nadam se da ce Susic ispuniti obecanje i nece ga pozvati u reprezentaciju.
U godinama je, dugo nije igrao nadam se da ce Susic ispuniti obecanje i nece ga pozvati u reprezentaciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sto frajer glumi sad jbt da potpise za bury bio bi zadovoljan a ovo sve sto se pise su novinarske patke jer realno on je svoje dao i dovidjenja igraj gdje mozes tj rezervrve sunderlenda west hama i tako smijesno mi je pomislit da moze zaigrat ovakav igrac u engleskog premier ligi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kad nas Zlatan sve iznenadi i potpise za Chelsea,gori od Torresa ne moze biti svakako 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Iako ga izuzetno cijenim i volim - ne treba se ovako ponasat. Trebo je ostat u Glazgovu. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Evolution87
- Kontakt:
Ma na kraju ce ostati opet bez kluba. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja se nebi zacudio da on zabrsi u nekom nasem klubu ili se oprosti od fudbala
sta vam je kakvi Sunderland ili West Ham

sta vam je kakvi Sunderland ili West Ham

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
za par dana naslov : Zlatan Muslimović novi član Olimpica !propuh je napisao/la:Ja se nebi zacudio da on zabrsi u nekom nasem klubu ili se oprosti od fudbala
sta vam je kakvi Sunderland ili West Ham![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Evo ono o cemu smo pricali, ozbiljan fudbaler ne smije sebi dopustiti godinu dana bez tekme i kluba, tada naravno da ce tesko i proci probu jer nema kuveta, to se vidjelo i jesenas kad meda nije mogao.
Cuva Bog Zelju svog!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Kako je krenuo dabogda da uopste dobije neki ugovor. Rangersi su bili najkonkretniji a on ih onako zayeba. E moj Zlatane.
Sto bi Seid Memic rek'o: Nemoze to tako!

moj zlatane, strašno srce imaš, uvijek daješ 100% i zbog toga si moj omiljeni igrač u repki ali brate ovo je previše
4-IN-A-ROW
Eto ti tvoja bahatost i umisljenost, odbila ti se od glavu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovako je to bilo: (skolski primjer)maxuz baxuz je napisao/la:Kako je krenuo dabogda da uopste dobije neki ugovor. Rangersi su bili najkonkretniji a on ih onako zayeba. E moj Zlatane.
Rangersi rekli dobit ces 2500, a tom trenutku je zazvonio telefon iz Sunderlanda sa rijecima dobit ces 3100, a onda je stigao SMS od West-Hama 3700.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
Muslimovic je budala,on je mogao potpisati za Glazgow toliko su ga zeljeli bili zadovoljni njegovim stanjem,i on hop skoci od u Sunderland na probu to je sve zbog njegovog menagera i pohlepe....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Muslimovic je budala,on je mogao potpisati za Glazgow toliko su ga zeljeli bili zadovoljni njegovim stanjem,i on hop skoci od u Sunderland na probu to je sve zbog njegovog menagera i pohlepe....
Ma levat

🔵⚪
i onda će dobiti SMS, iz Sarajeva i rećiće mu imaš besplatne hrenovke u dp- marketu svaki dan, al će se ipak odlučiti za Želju jer ima besplatne kifle u pekari As.Elegant je napisao/la:Ovako je to bilo: (skolski primjer)maxuz baxuz je napisao/la:Kako je krenuo dabogda da uopste dobije neki ugovor. Rangersi su bili najkonkretniji a on ih onako zayeba. E moj Zlatane.
Rangersi rekli dobit ces 2500, a tom trenutku je zazvonio telefon iz Sunderlanda sa rijecima dobit ces 3100, a onda je stigao SMS od West-Hama 3700.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
koji obrat muslim u west hamu jest se u z j e b o 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
do sutra ce biti u barciastra1922 je napisao/la:koji obrat muslim u west hamu jest se u z j e b o
Bosna <3
pluton je napisao/la:do sutra ce biti u barciastra1922 je napisao/la:koji obrat muslim u west hamu jest se u z j e b o
zamjena za Alexisa
FORZA MARŠAL !!!
a jest sebi nasao klub u pm, prvo rangers onda sunderland pa na kraju onaj kvazi-klub iz east enda 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Evo ga potpisao za Manchester City. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM