Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lovac
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Lovac » 04 dec 2008, 22:00

Piro Ćederu :mrgreen:
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

chupakabra
Kontakt:

Post Postao/la chupakabra » 04 dec 2008, 23:45

Vuk dlaku mijenja
Oprosti nam zemljo mila što postojimo

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 04 dec 2008, 23:51

ja sam misljenja da je Ciro samo jedan u nizu marioneta koji nije zasluzio da nam bude selektor cisto iz razloga jer je mesi bazdarevicu rekao da bosna nije drzava nit ce kad imat svoju reprezentaciju nesto u tom smislu i to je mali ali dovoljan razlog koji govori o tom covjeku. druga stvar zasto sam protiv njega jos vise jer je **** koji dodiku lize supak iduci u banjaluku i nesto ko nagovara njega da navija za bosnu. nemam rijeci.

zmajj
Kontakt:

Post Postao/la zmajj » 05 dec 2008, 00:34

omar33 je napisao/la:ja sam misljenja da je Ciro samo jedan u nizu marioneta koji nije zasluzio da nam bude selektor cisto iz razloga jer je mesi bazdarevicu rekao da bosna nije drzava nit ce kad imat svoju reprezentaciju nesto u tom smislu i to je mali ali dovoljan razlog koji govori o tom covjeku. druga stvar zasto sam protiv njega jos vise jer je **** koji dodiku lize supak iduci u banjaluku i nesto ko nagovara njega da navija za bosnu. nemam rijeci.
sta nemas rijeci ne mogu da vas shvatim pa jeste vi svi dobri s mozgom
napadate covjeka koji je dosao da nam pomogne kad nam je reprezentacija bia u raspadu i sad kad je poceo da pravi rezutate vi ga pljujete
a gdje smrad od bazdarevica i svih tih drugih velikih strucnjaka bio kad se raspisivao konkurs za selektora oni svi samo nesto pametuju od tamo iz francuske i slicno a svi su odbili voditi reprezentaciju al su svi prepametni
mozete vi sad reci oni bi dosi da je drugi savez
selektor ne vodi savez nego reprezentaciju a savez je tu samo da reprezentaciji obezbjedi uslove i na to se niko ne zali
drugo je ovo sto rade s ovom nasom jadnom ligom i druge mutne radnje s novcem i sl. al to nema veze s igrom reprezentacije zato je tu sud
a to za dodika sta je tu strasno pa on je drzavjanin BiH i ako ga je ciro uspije nagovoriti da navija za BiH to nije strasno to je odlicno jer ce on na taj nacin priznati suverenost ove drzave jer ako navija za repku BiH onda potvrdjuje da je to i njegova zemlja
ciro je majstor i ja mu zeim sve najbolje
a sto se tice bazdarevica i company ne bih da trosim uvrede bezz.oni ne zele selektorsku poziciju a stano nes pametuju ma mrs u p.... materinu
CIRO MAJSTORE

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 dec 2008, 00:46

Sto ce Ciro moliti Dodika da navija za Bosnu kada je on predsednik RS? On mrzi Bosnu i brani srpske interese. :evil:

zmajj
Kontakt:

Post Postao/la zmajj » 05 dec 2008, 00:50

Tarik14 je napisao/la:Sto ce Ciro moliti Dodika da navija za Bosnu kada je on predsednik RS? On mrzi Bosnu i brani srpske interese. :evil:
et vidis kako mi razmisjamo sto ce on branit srpske interese kad je drzavjanin BiH al to je nama normano i ja se slazem da ih brani a zasto on ne bi trebao navijati za BiH jer samim tim je priznaje kao svoju domovinu

kenzo-
Kontakt:

Post Postao/la kenzo- » 05 dec 2008, 00:53

zar ne vidite da je Cirin potez da posjeti Dodika cisti 'politicki potez' - apsolutno nije on nikako GLUP sto ovo radi.

DOk se nas Silajdzic kreta po Americi i zapadu i trazi "pomoc" da se unisti RS i ne interesuje ga Istocni dio BiH, Ciro se bori da ujedini BiH i da uradi nesta pozitivno.

Neka je Dodik supak i mozda je i "Cetnik" ali zar nije pametnije uraditi onakav potez nego nista?

tako se to radi u ZAPADU i tako se dogovara na pozitivan nacin. Ono sto mu je poklonio loptu i dres BiH sa njegovim imenom je samo SVAKA CAST Ciro.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 dec 2008, 00:54

Ako on "treba" da navija za BIH onda trebaju i drugi ljudi koji zive u BIH medu kojima su cetnici iz RS i Hrvati iz Hercegovine. :lol:

Iako oni to nece nikad priznati, Bosna je njihova drzava! Oni tu zive! :|

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 05 dec 2008, 00:57

kenzo- je napisao/la:zar ne vidite da je Cirin potez da posjeti Dodika cisti 'politicki potez' - apsolutno nije on nikako GLUP sto ovo radi.

DOk se nas Silajdzic kreta po Americi i zapadu i trazi "pomoc" da se unisti RS i ne interesuje ga Istocni dio BiH, Ciro se bori da ujedini BiH i da uradi nesta pozitivno.

Neka je Dodik supak i mozda je i "Cetnik" ali zar nije pametnije uraditi onakav potez nego nista?

tako se to radi u ZAPADU i tako se dogovara na pozitivan nacin. Ono sto mu je poklonio loptu i dres BiH sa njegovim imenom je samo SVAKA CAST Ciro.
ovo podrzavam barem MILE Malboro ima dres svoje drzave

i ja sam protiv Cire da se razumijemo.....ali ovo sto je on napravio nije niko do sada uspio....zna atmosferu napravit u timu i odma se vide rezultati

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 05 dec 2008, 04:48

Ma daj senilni Ciro nije on Tito i sta se mjesa u politiku nek trazi igrace za odbranu koja je suplja ko reseto al ne -on nosi dres onoj svinji od covjeka :mrgreen:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 05 dec 2008, 09:09

zmajj je napisao/la:
omar33 je napisao/la:ja sam misljenja da je Ciro samo jedan u nizu marioneta koji nije zasluzio da nam bude selektor cisto iz razloga jer je mesi bazdarevicu rekao da bosna nije drzava nit ce kad imat svoju reprezentaciju nesto u tom smislu i to je mali ali dovoljan razlog koji govori o tom covjeku. druga stvar zasto sam protiv njega jos vise jer je **** koji dodiku lize supak iduci u banjaluku i nesto ko nagovara njega da navija za bosnu. nemam rijeci.
napadate covjeka koji je dosao da nam pomogne kad nam je reprezentacija bia u raspadu i sad kad je poceo da pravi rezutate vi ga pljujete
a gdje smrad od bazdarevica i svih tih drugih velikih strucnjaka bio kad se raspisivao konkurs za selektora oni svi samo nesto pametuju od tamo iz francuske i slicno a svi su odbili voditi reprezentaciju al su svi prepametni
selektor ne vodi savez nego reprezentaciju a savez je tu samo da reprezentaciji obezbjedi uslove i na to se niko ne zali
drugo je ovo sto rade s ovom nasom jadnom ligom i druge mutne radnje s novcem i sl. al to nema veze s igrom reprezentacije zato je tu sud
a to za dodika sta je tu strasno pa on je drzavjanin BiH i ako ga je ciro uspije nagovoriti da navija za BiH to nije strasno to je odlicno jer ce on na taj nacin priznati suverenost ove drzave jer ako navija za repku BiH onda potvrdjuje da je to i njegova zemlja
a sto se tice bazdarevica i company ne bih da trosim uvrede bezz.oni ne zele selektorsku poziciju a stano nes pametuju ma mrs u p.... materinu
CIRO MAJSTORE
Doso je jer nije imao gdje drugo ici, jer je znao da ce u Bosni biti u centru paznje zato sto ce ga gotiviti i voljeti takvi ljudi kao sto si ti, zaboravni i prodani ;)

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 05 dec 2008, 09:55

zmajj je napisao/la:
CIRO MAJSTORE
tebi je bolje da uopste ne trosis rijeci uzalud i ofiras se. on bi da verijedja legende Bosanskog fudbala, a da brani jednog hrvatskog komicara, i obicnog cetnika.
Za tvoju ingormaciju Bazdarevic je bio jedan od kandidata za selektora prilikom zadnjeg izbora

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 05 dec 2008, 12:14

mozda mile odigra u odbrani. hahah

zmajj
Kontakt:

Post Postao/la zmajj » 05 dec 2008, 12:40

Kemo je napisao/la:
zmajj je napisao/la:
CIRO MAJSTORE
tebi je bolje da uopste ne trosis rijeci uzalud i ofiras se. on bi da verijedja legende Bosanskog fudbala, a da brani jednog hrvatskog komicara, i obicnog cetnika.
Za tvoju ingormaciju Bazdarevic je bio jedan od kandidata za selektora prilikom zadnjeg izbora
a za tvoju informaciju taj isti bazdarevic je odustao sa konkursa kad je shvatio u kakvom je stanju repka al on je to naravno opravdo nekim razlozima
ciro nije hrvat on je rodjen u travniku i jos nesto nauci razlikovati pojam ustasa i cetnika jer ih ocito mjesas

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 05 dec 2008, 15:38

Bas ste mi simpaticni na ovoj temi.Pustite to kraju jer ima poslovica koja kaze "vrijeme ce pokazati".Pa vidjecemo je li Ciro pogrijesio sto je isao kod Dodika.Mislim licno da nam je svvaka podrska dobro dosla pa i Miletova ali nemate potrebe ovde da pricate o savezu,Mesi itd.Savez je qurac izvinjavam se na izrazu ali cu vam reci da ima dosta onih koji palamude okolo to bi trebalo ovako ili onako ali sve sa sigurne udaljenosti.
Jos da dodam da je Ciro mozda htio da pokaze da Dodik nije neka azdaha ili tako nesto nego obican covjek pa ljudi i reis Ceric je isao kod njega pa sta je bolje ili gore?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 dec 2008, 15:58

@CheGuevara, @ zmajj zuti karton, nemoj da pocrvenite
Molicu za malo kulture.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 05 dec 2008, 17:37

Ammim je napisao/la:Bas ste mi simpaticni na ovoj temi.Pustite to kraju jer ima poslovica koja kaze "vrijeme ce pokazati".Pa vidjecemo je li Ciro pogrijesio sto je isao kod Dodika.Mislim licno da nam je svvaka podrska dobro dosla pa i Miletova ali nemate potrebe ovde da pricate o savezu,Mesi itd.Savez je qurac izvinjavam se na izrazu ali cu vam reci da ima dosta onih koji palamude okolo to bi trebalo ovako ili onako ali sve sa sigurne udaljenosti.
Jos da dodam da je Ciro mozda htio da pokaze da Dodik nije neka azdaha ili tako nesto nego obican covjek pa ljudi i reis Ceric je isao kod njega pa sta je bolje ili gore?
Neka Ciro prati nove igrace za repku! Ja mislim da je to potrebnije nego neki Show-ovi ili ganjanje nekih politicara :)

Piro Cederu!

Pozdrav za Lovca :mrgreen:

zmajj
Kontakt:

Post Postao/la zmajj » 05 dec 2008, 18:00

CheGuevara je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Bas ste mi simpaticni na ovoj temi.Pustite to kraju jer ima poslovica koja kaze "vrijeme ce pokazati".Pa vidjecemo je li Ciro pogrijesio sto je isao kod Dodika.Mislim licno da nam je svvaka podrska dobro dosla pa i Miletova ali nemate potrebe ovde da pricate o savezu,Mesi itd.Savez je qurac izvinjavam se na izrazu ali cu vam reci da ima dosta onih koji palamude okolo to bi trebalo ovako ili onako ali sve sa sigurne udaljenosti.
Neka Ciro prati nove igrace za repku! Ja mislim da je to potrebnije nego neki Show-ovi ili ganjanje nekih politicara :)

Ne sekiraj se ti zato Ciro je vec rasporedio svoje skaute po evropi a i sam ivica osim posmatra neke igrace pa ih preporucuje Ciri

zmajj
Kontakt:

Post Postao/la zmajj » 05 dec 2008, 18:01

ribery je napisao/la:@CheGuevara, @ zmajj zuti karton, nemoj da pocrvenite
Molicu za malo kulture.
u cemu je problem cudna bubo koja se krece
:D
ok pripazicu malo na rjecnik ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 05 dec 2008, 18:06

zmajj je napisao/la:
ribery je napisao/la:@CheGuevara, @ zmajj zuti karton, nemoj da pocrvenite
Molicu za malo kulture.
u cemu je problem cudna bubo koja se krece
:D
ok pripazicu malo na rjecnik ;)
Problem je u tome sto nemas druge argumentacije pa se hvatas seljackog postupa poputa "Mama ti..." ;) a zbog takvih stvarih za cas supak nastrada ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.