EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tax
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la tax » 23 jan 2010, 23:16

koliko je igrala danska
iz prve grupe danci i hrvati a iz druge spanci i francuzi(poljaci)
a ja bi volio i navijam za njemce ali slabi su ove godine
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 jan 2010, 23:16

ja mislio da sam matori djed na ovome forumu ali izgleda da ima i pradjedova. generacija koja je starijima ustajala u autobusu a ne krala novčanike kao ova danasnja internet generacija

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 23 jan 2010, 23:22

harry_90 je napisao/la:Cestitke Hrvatsko na prolazu,Srbi otpadose :lol: :lol: sad ce pocet njihov prepoznatljiv nacionalisticki jezik koji je svima dobro poznat na Balkanu,sta li ce ovi iz rs,udarat normalno po treneru,da ih je vodio srbin prosli bi,a ovak bosancheros pa ispadose :lol:

Ljudi moji,

apelujem već drugi put (prvi put nakon prvih utakmica) jer zaista ne razumijem ovo 'naci-šovensko' prepucavanje, likovanje...euforiju...
Okrenite se isključivo SPORTU, a svako neka navija i slavi, neka tuguje i ruži 'svoje', one za koje navija, ali ni tu ne treba pretjerivati ni u tom.
Neko mora biti i 'donji' i nije to 'kraj svijeta', a šta će biti dalje i kako će ko na kraju +završiti+ - o tom potom. Polako i sa hrvatskom euforijom, ali i pretjeranim očajem srbijanskih navijača - sve je to sport...a analize će se tek praviti - neko mora biti "kriv" i za neuspjeh i za uspjeh.
Smirite strasti, radujete se za svoj čejf, tugujte 'za sebe'...

PS:
I cemu spominjane Bosne i Hercegovine na ovoj Temi???
BiH je moja domovina i navijam za nju, ali nikom ne "nabijam na nos" ništa u vezi tog, osim kad me baš isprovocira kao neki.... :cry:
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 23 jan 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 jan 2010, 23:22

Vazno je ucestvovati! :)

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 23 jan 2010, 23:24

VIDEO: HRVATSKA - RUSIJA
Pogledajte navijanje (ko nije gledao prijenos)

Ovako nije bilo ni u zagrebackoj Areni an SP :lol:

Drago mi je zbog Islanda, nadam se da ce uz Hrvatsku uci u polufinale

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 23 jan 2010, 23:25

bh hrvat je napisao/la:ja mislio da sam matori djed na ovome forumu ali izgleda da ima i pradjedova. generacija koja je starijima ustajala u autobusu a ne krala novčanike kao ova danasnja internet generacija
:D :o :oops:
Bosno moja poharana....

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 23 jan 2010, 23:26

Dok je Line mirno spavaju,svaka čast kako su ga ismijavali od početka,sve kao starce potjerao.Čestitke komšijama,Srbi otpali lijepo je danas bilo gledat rukometijadu bez obzira na sve.
Balić,Čupić vidi se kako se igra,želja i motiv nek naši uče nažalost :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 jan 2010, 23:26

šteta za neke ipak neće doći do utakmice izmedju hrvatske i srbije. to su tekme koje prikuju ljude za tv ekrane i one koji pojma nemaju o sportu osim da ispale pokoju psovku uz ratnički povik

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 23 jan 2010, 23:28

Svaki naredni post koji u sebi bude sadrzavao nacionalizam ili samu naznaku nacionalizma bice obrisan, a autor banovan. A ako se autor ponovo oglasi sa nacionalističkim postovima, dobice trajni ban od mene kao nagradu.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 23 jan 2010, 23:29

Sta ba hvalite Voria?
Kakav crni inzinjer i voda odbrane.
Odbrana Hrvata je odron i najlosija od njihovog osamostaljenja.
Eto nek je voda, a ko bi trebao da bude, mozda Gojun? :lol:

Niti u napadu ne radi nesto vele jer bi ja dao makar 5 golova da imam balica koji mi dodaje.
Vori je los, a to ce dokazati mocni Gunnarsson!

Ísland er nýja meistari!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 23 jan 2010, 23:29

bgm ovaj dosad ima najbolje nagrade :mrgreen:
A C A B !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 jan 2010, 23:30

The Prodigy je napisao/la:Svaki naredni post koji u sebi bude sadrzavao nacionalizam ili samu naznaku nacionalizma bice obrisan, a autor banovan. A ako se autor ponovo oglasi sa nacionalističkim postovima, dobice trajni ban od mene kao nagradu.
izgleda kasno marko na kosovo stize, ali bolje ikad nego nikad

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2010, 23:34

Hrvatska ima odlicne navijace u Austriji i to ih nosi,a Bgmi Lino Cervar je expert,da je neko drugi trener ove sadasnje Hrvatske vjerujem da ne bi prosli prvi krug,cestitke Cervaru,Balicu i comp.na ovim igrama,i nadam se da nece biti price o ulizivanju hrvatima jer su prosli prvi krug itd.sretno Hrvatskoj u nastavku takmicenja :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 jan 2010, 23:38

tko bi rekao da su englezi smijesni i zanimljivi, oni su po običaju dosadni i bubuljicavi. a ovdje ima nekih koji pale vatru i svakome upaljenome forumasu dijele po jednu šibicu. ne znaju oni da se nadje i podikoji stari panj kojega ni glicerin ne bi zapalio. laku noć

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 23 jan 2010, 23:41

ljubav je napisao/la:Sta ba hvalite Voria?
Kakav crni inzinjer i voda odbrane.
Odbrana Hrvata je odron i najlosija od njihovog osamostaljenja.
Eto nek je voda, a ko bi trebao da bude, mozda Gojun? :lol:

Niti u napadu ne radi nesto vele jer bi ja dao makar 5 golova da imam balica koji mi dodaje.
Vori je los, a to ce dokazati mocni Gunnarsson!

Ísland er nýja meistari!
Gdje god kreneš na TEBE naletiš....
Ja sam za tebe vec napisao da si ili provokator ili nas sviju zayebavaš, da prostite, ili si....neću napisati, odoh na 'nizak' nivo!
Hipotetički, po tvojoj logici - davanja golova - kako bi izgledala utakmica na EP da su strijelci:

Vori 6 (makar), Balić 5 (makar), Buntić 5, Duvnjak 4, Vuković 3, Štrlek 6, Čupić 7, Bičanić 2, Kopljar 1, Gojun 1 (svi - makar).. = cca 40 golova po utakmici...a EP!
E, "Englez", iliti sad "Islanđanin" :twisted: ....

A hrvatska odbrana nije na nivou prethodnih (i to sam napisao poodavno) ali pobjeđuje!
Imam i ja mišljenje da nisu baš 'zasluženo' pobijedili Rusiju...i nadam se da ovaj put Linjo zvani Červar neće kukakti na sudije....Maksimov, on bi mogao i to s 'debelim' razlogom!
Neomalovažavam ovim pobjedu Hrvatske, nego navodim činenice - pogledajte zbiivanja i sudijske odluke zadnjih 10 minuta tekme i...budite objektivni.
Čestiteke Hrvatskoj na tri od tri 8-)
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 23 jan 2010, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 jan 2010, 23:43

Hrvatska je sjajno organizirana ekipa. Imaju sjajnog strucnjaka i sve je odlicno kad je repka u pitanju. Ovako se to radi. 2-3 igraca posaljes u penziju,i dovedes 2-3 klinca i tako. Ja znam kad je onaj duvnjak samo sjedio na klupi, na njega stavljali ruke i govorili za narod svoj. Zatim lino ga je poceo koristiti da sutira sedmerce i samo je to radio. A danas je najskuplji igrac na svjetu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jan 2010, 23:48

Srbija me razocarala veceras, ali u pravom smislu te rijeci.
Gledao sam drugo poluvrijeme u redovnom terminu, a evo sad sam ponovo pregledao citavu tekmu i mogu da kazem da su im Osterajheri ocitali jednu lekciju veceras. Ne mogu da shvatim da sam ja ovoj Srbiji davao sanse za polufinale prije pocetka prvenstva. Razumio bi nekako da je tu bio neki polovni trener, ali Seada Hasanefendica apsolutno ne mogu shvatiti. Srbija je u ove tri tekme igrala antirukomet. Odbrane ni na vidiku, nema pokretljive igre i kontri, onda golmani koji su super kvalitetni ne mogu doci do izrazaja itd. Jednostavno bilo bi nepravedno da su prosli i tacka.
Dalje,
sto se tice Hrvata, slazem se sa ljubavi u njegovom prethodnom postu kad kaze da je ova hrvatska odbrana najlosija u zadnjih 10-ak godina, ali to je bilo i ocekivano jer nema komandanata proslih odbrana - Dominikovica, Spoljarica, Metlicica itd. Oni su po meni sigurni u polufinalu a tu je sve moguce. Ali Lino mi se poceo gubiti malo, pocele i njega emocije previse fatati. Onaj sedmerac nakon brutalnog prekrsaja na Cupicu on opet njemu daje da puca iako je ovaj zvekno glavom od pod....pa brate ne moze ga opucat kako treba niko ziv poslije onakvog pada.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 23 jan 2010, 23:52

Trigger je napisao/la:Hipotetički, po tvojoj logici - davanja golova - kako bi izgledala utakmica na EP da su strijelci:
Ti si rekao da je on dobar igrac zato sto je voda odbrane.
Je l' da?
Jest, a ja ti kazem da nije mukabiti onog odrona od odbrane u kojoj igra onaj balvan Gojun.
Doduse, danas su ih Rusi nadmasili, igrali su jos losiju odbranu, al' nije to sad od vitalnog znacaja za ovu raspravu.
Trigger je napisao/la:E, "Englez", iliti sad "Islanđanin
Jesam li ja rekao da sam Islandanin?
Jednostavno ih simpatisem na ovom prvenstvu kao sto simpatisem i Dance i Ruse.
Trigger je napisao/la:Čestiteke Hrvatskoj na tri od tri
Cervar stalno prigovara sudijama, a oni su mu pomogli da uzme i Norvezane, a evo i Ruse, tako da........
majestic24 je napisao/la: A danas je najskuplji igrac na svjetu
Jest, a dobija minute na kapaljku.

----------------------------

Igropulo je danas pokazao zasto je ponajbolji igrac na planeti i treba mnogo ocekivati od Rusa u skorijoj buducnosti.
Atomac pokazuje zasto je inteligencija vazna u sportu.

Ísland er nýja meistari!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 jan 2010, 00:20

ljubav je napisao/la:
Trigger je napisao/la:Hipotetički, po tvojoj logici - davanja golova - kako bi izgledala utakmica na EP da su strijelci:
Ti si rekao da je on dobar igrac zato sto je voda odbrane.
Je l' da?
Jest, a ja ti kazem da nije mukabiti onog odrona od odbrane u kojoj igra onaj balvan Gojun.
Doduse, danas su ih Rusi nadmasili, igrali su jos losiju odbranu, al' nije to sad od vitalnog znacaja za ovu raspravu.
Trigger je napisao/la:E, "Englez", iliti sad "Islanđanin
Jesam li ja rekao da sam Islandanin?
Jednostavno ih simpatisem na ovom prvenstvu kao sto simpatisem i Dance i Ruse.
Trigger je napisao/la:Čestiteke Hrvatskoj na tri od tri
Cervar stalno prigovara sudijama, a oni su mu pomogli da uzme i Norvezane, a evo i Ruse, tako da........
majestic24 je napisao/la: A danas je najskuplji igrac na svjetu
Jest, a dobija minute na kapaljku.

----------------------------

Igropulo je danas pokazao zasto je ponajbolji igrac na planeti i treba mnogo ocekivati od Rusa u skorijoj buducnosti.
Atomac pokazuje zasto je inteligencija vazna u sportu.

Ísland er nýja meistari!
Velahavle insana!
Nadrobi svega, nidje veze - a najgore sto 'citate' vadi iz konteksta...i opet nebuloze!?

Što me nisi citirao kad sam napisao na početku EP da Hrvatska nije imala lošiju odbranu u zadnjih 10 godina i da ih za sad 'vadi' Alilović?
a normalno je da su sad slabiji, ipak je promjena dosta bilo i to ključnih igrača...ali, ponavljam, za sad pobjeđuju - dokle će, e to ćemo tek vidjeti.

PS-1:
Rusi u ovom sastavu ne mogu napraviti puno u budućnosti - imaju samo 2 mlađa igrača - Aslanjin (1986) i Igropulo (1985), te nešto iskusnije ali još mlade Stariha, Gramsa i Zotova (svi 1984). Malo je to za neku 'svijetlu' budućnost, pogotovo što je, za sad, jedino klasa u ekipi Konstantin Igropulo (Grk porijeklom), a potencijala ima i drugom beku Andreju Starihu. Ostali su prosjek, a većina na kraju karijere.

PS-2:
Polako s tim ocjenama tipa: "najbolji igrač na planeti (Igropulo)"!
Voli koliko hoćeš i koga hoćeš, al' ne pretjeruj :shock:
Bosno moja poharana....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jan 2010, 00:37

Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.