Rukomet: Liga Prvaka
Re: Rukomet: Liga Prvaka
Samo da HSV izdrzi. Dosta mi je Barcelone i Kiela 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Domagoj Duvnjak
pa pa Kiel

pa pa Kiel
Vise nego zasludzena pobjeda HSV danas su demolirali Kiel..Dule zabilo 11 golova i to kakvi covjek je najbolji srednji na svijetu iako EHF stavlja Nacrissa koji mu nije do konjena.
Ono sto se mnogima ne svidza kod Kiela je run&gun igra bez mozda i ljepote,to im se danas odbilo od glavu.Mislim da je Kiel prosao opet bi sutra izgubio od Barce koja igra pametno jos u svojim redovima ima po mnogima najboljeg igraca na svijetu Rutenku koji igra 5 pozicija..
Sutra dajem sanse Barci danas su igrali pametno i nisu se previse umorili,dok se HSV danas dobro istrosio.
Ono sto se mnogima ne svidza kod Kiela je run&gun igra bez mozda i ljepote,to im se danas odbilo od glavu.Mislim da je Kiel prosao opet bi sutra izgubio od Barce koja igra pametno jos u svojim redovima ima po mnogima najboljeg igraca na svijetu Rutenku koji igra 5 pozicija..
Sutra dajem sanse Barci danas su igrali pametno i nisu se previse umorili,dok se HSV danas dobro istrosio.
Bravo HSV - sutra zelim njihovo veselje na kraju utakmice.
Dule sigurno spada u top3 najbolje igraca svijeta, a danas je to i pokazao. Bravo majstore
Dule sigurno spada u top3 najbolje igraca svijeta, a danas je to i pokazao. Bravo majstore

Cestitike Bad-Schwartau na pobjedi protiv THW-a i zasluzenom finalu...
Kiel je odigrao katastrofalan mec i u ekipi nista nije funkcionisalo - ni odbrana, ni napad, no opet sam ponosan na rezultate koje je ove sezone ekipa ostvarila.
Sada slijedi remont ekipe i THW u borbi za naslov u LP mozemo tek ocekivati za dvije-tri godine...
Kiel je odigrao katastrofalan mec i u ekipi nista nije funkcionisalo - ni odbrana, ni napad, no opet sam ponosan na rezultate koje je ove sezone ekipa ostvarila.
Sada slijedi remont ekipe i THW u borbi za naslov u LP mozemo tek ocekivati za dvije-tri godine...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kielce na hrvatski pogon razbija Kiel
9 razlike je bilo u jednom trenutku.

9 razlike je bilo u jednom trenutku.
+2 za Barcelonu protiv Bad-Schwartau-a na poluvremenu...Inace dosta interesantna i zanimljiva utakmica i sada nam ostaje da vidimo moze li se Bad-Schwartau ponovo vratiti u igru ili ce se Barca odlijepiti.
HSV je uvijek tu na gol zaostatka. Nadam se da ce uspijeti 

Produzetci u Kölnu...
Bad-Schwartau je imao mogucnost da utakmicu rijesi u svoju korist, ali Duvnjak i Kraus su zakazali u situacijama 1 na 1, jer su ta oba promasaja momentum prebacili na stranu Barcelone.
Bad-Schwartau je imao mogucnost da utakmicu rijesi u svoju korist, ali Duvnjak i Kraus su zakazali u situacijama 1 na 1, jer su ta oba promasaja momentum prebacili na stranu Barcelone.
Cestitke Bad-Schwartau na trijumfu u LP...
Kada se pogleda cijelokupna sezona isti su imali najtezi put i najteze protivnike ka konacnom cilju.
Kada se pogleda cijelokupna sezona isti su imali najtezi put i najteze protivnike ka konacnom cilju.
Campeones, campeones
Bravo HSV!!

Bravo HSV!!
strasna utakmica
HSV prvak Europe
HSV prvak Europe

VECERAS SMO GLEDALI RUKOMETNU FANTAZIJU 

- legenda reala
- Kontakt:
Vrhunski rukomet,HSV na kraju zasluženo slavi Kraus čovjek odluke, morali su ovo dobiti i u regularnom dijelu imali su +4 pet minuta prije kraja.
Igrale su se vrhunske odbrane, sa malo više grubosti i simuliranja ali sve u svemu vrhunski.
Rutenka majstor, pogađa sa 10 metara, pivotira,s krila taj čovjek može sve
Igrale su se vrhunske odbrane, sa malo više grubosti i simuliranja ali sve u svemu vrhunski.
Rutenka majstor, pogađa sa 10 metara, pivotira,s krila taj čovjek može sve

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Duvnjak bez premca najbolji rukometas svijeta
Dvojica ga moraju cuvati, dvojica! i opet dijeli asiste na sve strane.

ХСВ је стварно ? ?.
? су " пут $ трона.
" " ? % у ? ", ? " је ЕХФ $ ? " за ?, $ су $ ? у Сан ?, тј. " $ ' су ? у " " на & " је - $ " $ су 1 ?.
$, ? " је суђено ове $ $ постану "!!!
? су " пут $ трона.
" " ? % у ? ", ? " је ЕХФ $ ? " за ?, $ су $ ? у Сан ?, тј. " $ ' су ? у " " на & " је - $ " $ су 1 ?.

$, ? " је суђено ове $ $ постану "!!!
? своје, % туђе!
Sjajna utakmica jučer. Ali kako samo Kraus bljesnu i krenu šicat....Fenomenalan je bio. A bio je Hamburg i uporan, strpljiv, nisu gubili glavu, jer Barcelona je bila itekako stabilna i čvrsta u odbrani u prvom poluvremenu. Ali onda u drugom prelomi Hamburg sve. Sve do kraja super uzbudljivo, fantastična utakmica i zasluženo uzeto od Hamburga.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Što je nedavno bio Balić, pa Karabatić to je sada Duvnjak.Kenonan je napisao/la:Duvnjak bez premca najbolji rukometas svijeta![]()
Odličan šuter, fenomenalan asistent. A pored svega toga igra srednjeg u odbrani.
Momče Hercegovče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.