MA ONDA BRETE SE ZNAMO IZ VIDZENJA STO POSTO ,SVE SI VIDIO NEMAM TI STA RECI JA SAM CAK JEDNOM I SJEDIO SNJIM ZA STOLOM I NAJVECA SCENA BILE NEKE TREBE I ON IM TRAZI BROJ KONTAS A ONE ONO GORE DRAMA KAKVE SU KAZE MUNIB DA UPOTNATE IBISEVICA I SALIHOVICA KAD OVA JEDNA A KO SU TI... ON KO POPISAN OSTAO JBG ONDA JE MORAO SVOJE STANDARDNE PUFICE DA ZOVEPonos Torina je napisao/la:zorz je napisao/la:SVI KOJI MISLE DA JE MUNIB BUDLA NEKA DODU U BOSNU I VIDE KAKO MAJMUN UZIVA
Vidzao sam ja njega 1000 puta i pisao sam sta radi sa maloljetnicama od 17 godina itd.... ali je to narodu smijesno narod neobraca paznju na to,tako da sam i prestao pisati jer i mene vise boli ona stvar za njega,kad nece niko necu onda ni ja praviti budalu od sebe,vidzam ga ja i po grbavici i ebo sam mu sve hiljade puta al kakve koristi nikakve on lagano ode potrosi 300-400km na brzinu u restoranu LIGHT kod shopinga i ode boli ga ona stavr sve an racun saveza.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Pitanje:
Kako jedan idiot može da vuče cijelu naciju za nos?
Odgovor:

Kako jedan idiot može da vuče cijelu naciju za nos?
Odgovor:

Opet pocele price o savezu,
Hajmo ih rusit'
Hajmo ih rusit'

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma nasa posla jarane, dok su tu bile pobjede da si sta reko ti, ja il' neko drugi ovde, cini mi se da bi bili u stanju na vjesala nas staviti.RiNo je napisao/la:Opet pocele price o savezu,
Hajmo ih rusit'
Gdje ces sta reci protiv MAJSTORA i Saveza??? MUHAHHA

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma niko ih ne voli ni kad pobjedjujemo. Ali sto ce sebi covjek cejf i rahatluk kvarit mrzeci savez kad je ljepse slavit pobjede nase repke.Adinjo je napisao/la:Ma nasa posla jarane, dok su tu bile pobjede da si sta reko ti, ja il' neko drugi ovde, cini mi se da bi bili u stanju na vjesala nas staviti.RiNo je napisao/la:Opet pocele price o savezu,
Hajmo ih rusit'
Gdje ces sta reci protiv MAJSTORA i Saveza??? MUHAHHA![]()
Tek kad repka prestane da igra i dozivimo neuspjeh mrznja ima prostora i inspiracije da procvjeta. Ni u kojem slucaju da se ta mrznja zaboravi ili nestane, vec jednostavno nema vremena da se manifestuje. A onda kad se stvari stisaju bodu oci stvari koje za vrijeme euforije i nade da cemo proci nisi toliko primjecivao, kao npr miske nema mjesta u pocasnoj lozi.
Al evo vidim neki forumasi predlazu neke demokratske proteste i miroljubive metode. Ajmo onda izabrat peticiju ( kao jednu od aparata gradjanske aktivnosti unutar demokrtatskog drustva ) i svi potpisat. Predmet peticije : slanje na CUM svih glavesina NSBIH. Ako smo demokratska drzava onda nam se to ne moze uskratiti.
Napokon i Munibu da dođu glave, ali malo je i osuđen koliko se nakrao
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- NoName
- Kontakt:
Mašala, mašala!Generalni sekretar Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Munib Ušanović i Miodrag Kureš, sekretar za finansije i marketing, proglašeni su krivima po tačkama optužnice za produženo krivično djelo porezne utaje i produženo krivično djelo zloupotrebe položaja ili ovlaštenja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce li dobiti zatvora???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pise da su dobili po 5 godina zatvora
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- NoName
- Kontakt:
Eto vijest na naslovnoj strani portala, nisam htio da ovdje sve kopiram, da ne zatrpavam temu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pravda se zadovoljava. Bilo je i vrijeme. Kako nece dobiti dozivotnu kaznu, to bi vjerujem svi zeljeli.
Samo da jos i Ilju ulove u kakvim kriminalnim radnjama, pa da napokon i njega smijene.
Samo da jos i Ilju ulove u kakvim kriminalnim radnjama, pa da napokon i njega smijene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi jel' moguce, jel' moguce
Bas me zanima ko ce da ih zamjeni....

Bas me zanima ko ce da ih zamjeni....
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
Uz dobro ponasanje za godinu ce izac 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Doci ce drugi, ljudi se mjenjaju, cilj ostaje isti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
da hoce pticica propjevat o svemu, ne moraju ga ni stavit u zatvor...
Eto mozda sad napokon dobijemo novog sekretara. Jer kolko se sjecam ne moze se prijavit na konkurs ako je je dokazanao da je pocinio krivicna djela
- NoName
- Kontakt:
A pogotovo se ne može prijavit na konkurs iz zatvora...adn_sah je napisao/la:Eto mozda sad napokon dobijemo novog sekretara. Jer kolko se sjecam ne moze se prijavit na konkurs ako je je dokazanao da je pocinio krivicna djela

Bravo tužilaštvo veliki plus.
Ja mislim da je 5 godina i preko za služiti u Zenici....može sad odgađati malo da familiju uredi i ostalo ali odležati mora , bar koliko ja znam možda se varam
Ja mislim da je 5 godina i preko za služiti u Zenici....može sad odgađati malo da familiju uredi i ostalo ali odležati mora , bar koliko ja znam možda se varam
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
-
- Kontakt:
Treba ga u istu celiju s Pelakovom mamicom 

http://liverpool.bosnianforum.com/
Hhahahahahah ode Munja...Sad nek pjeva : "U Zenicu kada krenem ja......"....Phill Jackson je napisao/la:Treba ga u istu celiju s Pelakovom mamicom
Al ne u lozu sa svojom mafijom, nego u KPD-om, tamo nema loze, al ima Munja da te loze...Rasturit ce ti pakas.....hahahahahaha
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............