Ma nije coj'k puko, place se godinama da je nba soft, sad kad pustaju i kad imas nekoliko ekipa sto su "odbrana prvo", opet se place, igraj lopte jebte playoff je, sudije su konstantne (po onom sto ja vidim) dopustaju na obje strane fizicku igru, sad ako si mekan jebga budi jaci ili placiMogli je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:21Ma Nez puko kako su Spursi postali smece i mora panjeve poput Sochana i Castlea gledati. Ja sam protiv Bostona pa kazem da su kamenjari prljavi. I u regularnoj sezoni su povrijedili nekoliko igraca supackim potezima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:28Ma ne oštećuju nas sudije, niko to nije napisao, samo da su prljava/nesmotrena ekipa (previše puta su se neke stvari - povrede dogodile tokom čitave sezone u njihovim utakmicama da bi stalno bile slučajnost).
Što se Magica tiče, treba kompletnu ekipu zamijeniti i ostaviti samo Banchera i Wagnera, možda i ovog malog Blacka. Ne znam kakvu je Suggs sezonu igrao ali mi nije igrač za 30m$ godišnje jer to uzima dosta capa uz ovu dvojicu.![]()
Nego najavio sam vam i danasnji poraz.Jednostavno gotovo nikad ne grijesim. Moglidamus.![]()

https://www.facebook.com/share/r/18z8Yjv96K/
Jesi'l procitao da neko iz Hou place na ove poteze Draymonda? Veze s kosarkom nemaju, ali sve dok dopustaju i Raketama, igraj