Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Kao sto i napisa u tom citavom postu, a ne samo jedan dio koji si uzeo. Ljudi nas ubili prvi 50-60 minuta, i to stoji, zadnji pola sata Milan bio puno bolja ekipa i imao veliki broj sansi za izjednacenje. Sto opet ne znaci da su ljudi nezasluzeno slavili.
Da su kojim slucajem i uspjeli dati gol, a bili su blizu, druga pica bi bila. Ovaj sto pokusaje da kaze da se igrala viktorija ne znam onda otkud posjed lopte na strani Milana te 17 suteva prema golu

A yebo me svak', kome sam i ja nasao replicirati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- JayCatwright
- Kontakt:
Treba napomenuti da PSG nakon 51 utakmice grupne faze LP u kojoj su zabili bar jedan gol ovaj put nije uspio zabiti gol.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Evo ja sam za, da kad se završi ova sezona LP da se izignoriše osvajač trofeja i da se isti uruči Arsenalu jer su uspjeli zaustaviti Kang-In Leea i Douea
Od Lige Prvaka napravili Europa Ligu jer pola klubova ne zaslužuje igrati u ovom takmičenju.Rezultati 9:2,7:1.5:0 koje ćemo često gledati jer ove ekipe služe za nabijanje gol razlike.Pogledaš sinoć parove i ove večeras kao da gledam EL.Uefi samo daj više para pa makar u CL bilo 48 klubova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
Ćeferin sve pokušava kako Pero ne bi osnovo Superligu.
U biti, samo ubrzava propast CL.
U biti, samo ubrzava propast CL.
Koševo Zapad
Jako loš sistem, previše krševa je upalo unutra. Neće ovo potrajati 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
ne đasvi mi se nimalo ovaj novi sistem. vjerovatno treba malo da se čovjek navikne i da konačnu ocjenu, ali nekako baš previše bezveze utakmica
nađoh ovo, izgleda interesantno
bodovi za prvih 8:

bodovi za prvih 24:

nađoh ovo, izgleda interesantno
bodovi za prvih 8:

bodovi za prvih 24:

Pa ako cemo posteno, sve te ekipe bi igrale i u starom formatu.
Zapravo , Crvena zvezda, Dinamo, PSV, Brugge, Sparta, Young Boys, Salzburg, Shakhtar- svi oni su vec igrali LP. Cak i jos slabije ekipe tipa Apoel sa KIpra.
Npr. Girona ili Bologna bi igrali i u starom formatu jer su izborili ucesce.
Problem nisu ekipe (ti krsevi, kako ih nazivas

A gdje uopšte vidite problem ovdje? Prvi put vidim da je nekom krivo kada padne 9 golova na utakmici. Sinoć dva ili tri gola iz slobodnjaka, rokanja sa 30 metara, nema čega nema.
Papci su govorili da nevalja Super Liga jer eto nema tu mjesta za Spartu Prag, i sada kada je Sparta Prag u Ligi Prvaka i oduševljava, zajedno sa Brestom, e ne valja ni to. Uvijek sam govorio, ne treba djeci davati da komentarišu jer djeca ne znaju šta hoće..
Papci su govorili da nevalja Super Liga jer eto nema tu mjesta za Spartu Prag, i sada kada je Sparta Prag u Ligi Prvaka i oduševljava, zajedno sa Brestom, e ne valja ni to. Uvijek sam govorio, ne treba djeci davati da komentarišu jer djeca ne znaju šta hoće..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
let3 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:53Pa ako cemo posteno, sve te ekipe bi igrale i u starom formatu.
Zapravo , Crvena zvezda, Dinamo, PSV, Brugge, Sparta, Young Boys, Salzburg, Shakhtar- svi oni su vec igrali LP. Cak i jos slabije ekipe tipa Apoel sa KIpra.
Problem nisu ekipe (ti krsevi, kako ih nazivas), vec novi format, to jest par utakmica vise. Valjda dok se raja navikne.
Po meni je problem sto su vec dovoljno siroku ligu sampiona prosirili sa cetiri ekipe i onda tih par utakmcia je bas ubilo kvalitet. Ipak najveci problem su po meni kvalifikacije, da su kao nekada i da se svi pomijesaju mnogo ovih ekipa ne bi vidjelo ligu sampiona ali onda ni mi ne bi vjerovatno vidjeli ligu conference tako da

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
To je to.delko je napisao/la: ↑02 okt 2024, 14:08let3 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:53Pa ako cemo posteno, sve te ekipe bi igrale i u starom formatu.
Problem nisu ekipe (ti krsevi, kako ih nazivas), vec novi format, to jest par utakmica vise. Valjda dok se raja navikne.
Po meni je problem sto su vec dovoljno siroku ligu sampiona prosirili sa cetiri ekipe i onda tih par utakmcia je bas ubilo kvalitet. Ipak najveci problem su po meni kvalifikacije, da su kao nekada i da se svi pomijesaju mnogo ovih ekipa ne bi vidjelo ligu sampiona ali onda ni mi ne bi vjerovatno vidjeli ligu conference tako daOnaj "Champions path" je omogucio manjim ligama da se pokazu i da dodju na veliku scenu ali time je opao kvalitet evropskih takmicenja.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ide se na omasovljenje takmicenja, gleda se profit. Znalo se i ranije da ce se ici na to, nije to nikakva novost pa da se sad nesto cudimo tome.delko je napisao/la: ↑02 okt 2024, 14:08
Po meni je problem sto su vec dovoljno siroku ligu sampiona prosirili sa cetiri ekipe i onda tih par utakmcia je bas ubilo kvalitet. Ipak najveci problem su po meni kvalifikacije, da su kao nekada i da se svi pomijesaju mnogo ovih ekipa ne bi vidjelo ligu sampiona ali onda ni mi ne bi vjerovatno vidjeli ligu conference tako daOnaj "Champions path" je omogucio manjim ligama da se pokazu i da dodju na veliku scenu ali time je opao kvalitet evropskih takmicenja.
UEFA i FIFA to rade u dogovoru, vjerovatno i druge kontinentalne organizacije. I nije to samo na nivou klupskog fudbala, znas i sam se da podize broj ucesnika i na Eurima i na SP, da se i to prosiruje.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 okt 2024, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam za to kad se sačuva cs kontra Nottinghama kući da se govori o jačini protivničkog napada.JayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:07Evo ja sam za, da kad se završi ova sezona LP da se izignoriše osvajač trofeja i da se isti uruči Arsenalu jer su uspjeli zaustaviti Kang-In Leea i Douea
- Romagnoli13
- Kontakt:
Smeta vam kad ima golova i smeta vam kad nema golova. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prevelik je disbalans između najvećih i ovih ostalih, to bi, i to je bilo i u onim grupama. Imaš desetak timova koji mogu igrati jedni s drugim a ostali su samo za treninga, i ako imaju neviđene sreće nekad izvuku dobar rezultat. Utakmice su sad puno otvorenije jer svi vide šansu da mogu proći i ne kalkulišu toliko, kao ovo što je bilo na Euru u grupama, ali kad dođe KO faza biće meljanja kao i uvijek. Zaboravite UEFA takmičenje da igra samo 16 ekipa kao što je to Superliga zamislila. Da ne znam kakav sisitem neko osmisli uvijek će biti onih koji seru i da im ne valja.
Yamal kada zabije gol van 16, aman zeman nema ga boljeg na planeti... sinoć Adeyemi 3 screamera zabije Celticu, priča se kako je propao fudbal kvalitetom i kako ne valja ovaj format takmičenja i kako nema više devetke kao Suarez što je bio. papanizam level 9000.
Kritičari ovog formata ne gledaju utakmice, prvo kolo onaj piše "ko još gleda Sporting?" danas piše kako su loše ekipe. kako znaš da su loši, ako ne gledaš?
Gol Sparte iz slobodnjaka, remek djelo dostojno Lige Prvaka, ali šta papci znaju šta je fudbal, ne gledaju utakmice.
Kritičari ovog formata ne gledaju utakmice, prvo kolo onaj piše "ko još gleda Sporting?" danas piše kako su loše ekipe. kako znaš da su loši, ako ne gledaš?
Gol Sparte iz slobodnjaka, remek djelo dostojno Lige Prvaka, ali šta papci znaju šta je fudbal, ne gledaju utakmice.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.