Ne bi me cudilo da tu kladionice odigraju jaku ulogu. Svi ce trpati na Baustelce zbog ove predstave Madjara.
I ja cu ispratiti x2 na jaci ulog, ne mogu im se desiti dvije ovako lose utakmice.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne bi me cudilo da tu kladionice odigraju jaku ulogu. Svi ce trpati na Baustelce zbog ove predstave Madjara.
I ja sam krenuo da komentarisem ovo, al sam shvatio da ne vrijedismajke je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:57Dobar zakljucak nakon 135 minuta evropskog prvenstvababoedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 15:47Mađarska daleko najnekvalitetnija ekipa na prvenstvu.
Taj je najgori na terenu trenutnokoeficijent je napisao/la: ↑15 jun 2024, 16:00Mađari jednostavno nemaju kvalitet osim Szoboszlaia.
Nahajpani na osnovu pobjede protiv Engleza i prvog mjesta u najslabijoj grupi kvalifikacija.
Sommer, Akanji, Freuler, Xhaka provjerene klase, odigrali sezonu na vrhunskom nivou.
Schar, Widmer, Rodriguez nivo ispod, ali i dalje kvalitetniji od Mađara.
Ndyoe i Aebischer prave razliku, breakout sezona za obojicu u Bologni.
Duah iz Ludogoretsa zabije gol iz prve šanse.
Jedino im fali bolji ofanzivac od Vargasa.
Pogled na klupe, razlika može biti samo još veća.
Jesmo sila, kod njih napadac Ferencvarosa prvi napadac, a kod nas 3 trnokopa iz Ferenca nisu ni pozive dobili (osim Loncara koji se oprostio prije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.