Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hansestadt
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la Hansestadt » 17 jan 2023, 22:25

Odma flashback i neodazivanje Hasana Salihamidzica u reprezentaciji, dok je Faruk Hadzibegic bio selektor. A covjek prica sam o sebi kako je zreliji, bolji u komunikaciji.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 17 jan 2023, 22:38

Sjetim se ja njemu najmilijih. Ovako sramne i bestidne izjave davat u trenutku kada smo tako blizu vode sa iskoristimo ovo sto nam se nudi nakon dugo vremena i da napokon napravimo perspektivan tim da se imamo cemu nadati bar.

Kakvih desetak imena nema on pojma šugo jugobalijski imas tu 5 ili 6 momaka koji se vrtee i pametan i znaalac trener bi ih sviju odjednom mogao pozvat ali eto posto su neki i ppvredjeni ....kreten nemam nikakav alibi da ne zove vec u martu tri imena koja nemaju NIKAKVE ADMINISTRATIVNE PREPREKE DA IGRAJU ZA NAS vec u martu ako vec nije sposoban i pametan da ode direkt i poprica s tim momcima sto u svakom normalnom savezu rade.

Pitam se cime su to danilovic, gojak, prevljak ...zaduzili repku pa da ne bi bilo fer izostavit ih ponekad.

Ako ovo stvarno bude ovako bez poziva ovim momcima svaki bosnjo rakija i cevap navijac koji ode na utakmicu da bi se napio i pojeo cevape neka je proklet i mrtav istog momenta.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jan 2023, 22:59

Ovaj covjek je tesko senilan. Ne bi me iznenadilo da ne pozove Hamulica, Tahirovica i Huseinbasica.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 jan 2023, 23:04

nece se on tu haman puno ni pitati, pozvace one koje mu miske kaze da pozove.
ocekujem barem dvojicu novih na spisku.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 17 jan 2023, 23:18

Ma mi uvijek nesto ocekujemo, neke renesanse, napredak pred svake kvalifikacije i na kraju qurac dobijemo uvijek sve isto i po istom, ponekad pobjede malo se balijanderi okuraže napune stadion i pocne prica - to je ta atmosfera napokon nas krenulo i tako do nove Finske ili irske bolno prizemljenje...isti ljudi isti igraci i isiti epilog na kraju sjedi kod kuce i gledaj na tv velika takmicenja.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 17 jan 2023, 23:28

Safet 2
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 jan 2023, 23:38

Faruk nam šalje poruku da nije tu da poziva najbolje, nego po nekom drugom kriteriju
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 17 jan 2023, 23:42

baka sliskovic je za njega rekao da je uhalaža...

apsolutno najgori moguci izbor jer je covjek totalno nezainteresovan da ista napravi. zanima ga samo da uzme pare i otperja nazad u francusku ko susic.

mozda je bazdarevic los strucnjak, ali ipak prati dosta toga i uvijek je na vrijeme uvodio nove momke. primjeti se neki entuzijazam. ovaj ce **** zakucat zadnji esker u kovceg (prodace nam pod uspjeh sto su doveli jednog od pet igraca)... sve u skladu sa sirim planom dusmana da nam ogade drzavu, da pristanemo na podjelu. ovoj jugobaliji Bosna svakako nista ne predstavlja.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 17 jan 2023, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 17 jan 2023, 23:44

BoixosNois1899 je napisao/la:
17 jan 2023, 22:20
Ovaj lik će biti najgora stvar koja se desila bh fudbalu ikad.
Vec fali gospodin Petev.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 17 jan 2023, 23:46

Ovaj covjek je hrpa govana

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 jan 2023, 23:48

RoninX je napisao/la:
17 jan 2023, 23:42
mozda je bazdarevic los strucnjak, ali
Meša je za ovog moralna vertikala
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 17 jan 2023, 23:53

Horoz je napisao/la:
17 jan 2023, 23:48
RoninX je napisao/la:
Mesa je statistički najuspješniji selektor.
Pored toga, neko reče, vidjelo se na njemu da hoće da radi, vrti se, skače.
Čak su igrači rekli da je on bio najbolji što se tiče pripreme utakmice. Sve se znalo o protivniku u bobu.
E sad...

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 jan 2023, 23:54

Kobayashi je napisao/la:
17 jan 2023, 23:53
Horoz je napisao/la:
17 jan 2023, 23:48
RoninX je napisao/la:
Mesa je statistički najuspješniji selektor.
Pored toga, neko reče, vidjelo se na njemu da hoće da radi, vrti se, skače.
Čak su igrači rekli da je on bio najbolji što se tiče pripreme utakmice. Sve se znalo o protivniku u bobu.
E sad...
Tačno

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 jan 2023, 00:04

Bio najbolji sto se tice pripreme utakmica do Peteva. Petev ga je u posvećenosti nadmašio ali mu se nisu rezultati poklopili.
Ako pogledate protiv koga je sve Mesa igrao, bit će vam jasnije kako nekada statistika moze da zavara.

Faruk je ispričana priča vise puta ali će više sretno nego spretno biti upisan kao prvi koji je odveo reprezentaciju na EP.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 18 jan 2023, 00:05

Očekivao sam vise entuzijazma od Faruka. Gledajući ove intervjue, sve sam manje siguran da je on taj koji će nešto uraditi. Čovjek diže u nebesa Luksemburg i Slovacku. Neki dan sam ga čuo kako kaže, parafraziram "iako svi u svijetu kao favorite za 2. mjesto stavljaju Luksemburg i Slovacku, mi ćemo se boriti..." - tako nesto. Halo.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 18 jan 2023, 00:16

Što se tiče poziva ovim novim momcima, a slušajući vrlog selektora, siguran sam 100% da nema ništa od Huseinbasica. Šanse za Tahirovica su onako solidne. Hamulica će pozvati.

O drugim momcima koji igraju po Austriji i USA i sl., mislim da ih neće sada zvati.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 18 jan 2023, 00:17

Gospodin :clap:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 jan 2023, 00:23

Kobayashi je napisao/la:
18 jan 2023, 00:16
Što se tiče poziva ovim novim momcima, a slušajući vrlog selektora, siguran sam 100% da nema ništa od Huseinbasica. Šanse za Tahirovica su onako solidne. Hamulica će pozvati.

O drugim momcima koji igraju po Austriji i USA i sl., mislim da ih neće sada zvati.
Slusajuci Faruka u ovim intervjuima si mogao cuti sve, bolje mu je da se manje pojavljuje u medijima, vec neko vrijeme mislim tako jer dugo nisam vidio osobu koja je toliko kontradiktorna :)

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 18 jan 2023, 03:36

Da imalo mozga imamo (kao sto ga nemamo), za prvo okupljanje bismo pozvali sve ove potencijalne reprezentativce - koliko god da ih ima. Nek je pocetak kvalifikacija i nek su nam i one jos jedne u nizu historijskih. Hadzikadunic, Ahmedhodzic i Dedic su nasa tri najmladja, a istovremeno najbolja i najbitnija fudbalera (ne racunajuci Dzeku i Pjanica, koji su pred penziju) i glavni su razlog zasto bih se odlucio na ovaj potez. Za te momke nemas adekvatne zamjene, a sva trojica su na putu da naprave velike karijere. Mozemo mi pricati ovo ili ono i nalaziti im nekakve nedostatke, ali nazivi klubova koji stoje pored njihovih imena (kao i onih koji se zanimaju za njih) najbolje govore o njima. Tako isto se sutra moze desiti s Jasicem, Omicem, Gigovicem, Tahirovicem, Huseinbasicem, Hamulicem itd. Mi u reprezentaciji ionako imamo 15-ak solidnih fudbalera koji mogu dati neki doprinos na terenu i potpuno je nevazno hoce li se preostalih 6-7 uopste naci na spisku. E, kad je vec tako, onda umjesto tih likova pozovi ovih 6 koje sam gore naveo i budi miran ako sutra neki od njih postane dobar/vrhunski fudbaler. Ok, mozda Omic ili Gigovic ne dostignu level ni jednog Cimirota - ta mogucnost uvijek postoji, ali ti si uradio ono sto je do tebe.

Susic, Cimirot, Besic, Danilovic, Gojak, Kodro OUT - ovih 6 momaka IN

Apsolutno nicim nas ti likovi nisu zaduzili (osim mozda Besica), da bi imali sigurno mjesto na gotovo svakom spisku. A, nije da tu nema jos igraca od kojih nikakvog ili skoro nikakvog hajra nismo vidjeli: Sanicanin, Kovacevic, Milicevic, Civic, Hotic, Duljevic...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 jan 2023, 05:03

Sheyi je napisao/la:
18 jan 2023, 00:23
Kobayashi je napisao/la:
18 jan 2023, 00:16

Slusajuci Faruka u ovim intervjuima si mogao cuti sve, bolje mu je da se manje pojavljuje u medijima, vec neko vrijeme mislim tako jer dugo nisam vidio osobu koja je toliko kontradiktorna :)
Ko I vecina jugosaurusa, covjek je jednostavno u konfliktu sa majkom prirodom ... niti ima viziju, ni znanje, ni harizmu I jednostavno se nada da ce mu dzeko sam pobjedzivati utakmice I da ce on na osnovu toga dici svoj trenerski renome koji nikad nije ni imao... susic , bazdarevic ,prosinecki, hadzibegic su bukvalno jedan te isti tip ljudi, isti mentalni sklop, kao da ih je isti ku..c napravio... strasno je sto se odmah na noge nije otislo huseinbasicu I tahirovicu..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, Sheyi, Skojevska, Taree i 36 gostiju.