Al ipak daleko je to od ozbiljnoggeneral6 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:19Jedan eskspert za vojna ratovanja mi je rekao da situacija nije uopšte loša što se tiče 'zemlje'. Ali da smo na zraku tanki.Marsal je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:16Nemoj, razočarat ćeš se džaba.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:11Ima li gdje za naci kakvo sve oružje posjeduje naša vojska?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa nas koce ovi sporazumi. Inace imamo solidne podloge industrije za proizvodnju. Trebalo bi se to mnogo masovnije proizvodit.
Odlicne prototipe oruzja smo napravili, sad ne znam dokle je doslo s proizvodnjom. Mislim da se tip zove AC Alfa ili tako nesto. Sto se tice zraka, uopce ne treba gledat ove borbene avione i gluposti, nego isposlovat s Erdoganom 10ak Bajraktara i dosta.
Odlicne prototipe oruzja smo napravili, sad ne znam dokle je doslo s proizvodnjom. Mislim da se tip zove AC Alfa ili tako nesto. Sto se tice zraka, uopce ne treba gledat ove borbene avione i gluposti, nego isposlovat s Erdoganom 10ak Bajraktara i dosta.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 27 feb 2022, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Prošla su vremena kad je moj drug Avdo u svojoj kući od vodovodnih cijevi pravio improvizovane puške. Sad treba mnogo više.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
ljudi su nam obuceni, kazu da smo top, rame uz rame ostalima idu dosta po tim takmicenjima fba i slicno kao sam cuo 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest ali pola naših oružanih ne voli BiH.... Mali postotak mimo Bošnjaka....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Marsal
- Kontakt:
Od 100% Srba i Hrvata u OSBiH možda max 10% njih bi se borili za BiH, ali jbg to je realnost koju moramo prihvatiti.
Ruska kolona duga 5 kilometara se kreće prema Kijevu, nose i gorivo za tenkove. Večeras će biti pakleno. Nije Putin džaba tražio pregovore sutra. Ukrajinci će večeras trebati i mnogo više od sreće.
Ruska kolona duga 5 kilometara se kreće prema Kijevu, nose i gorivo za tenkove. Večeras će biti pakleno. Nije Putin džaba tražio pregovore sutra. Ukrajinci će večeras trebati i mnogo više od sreće.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Toliko je zarobljenih Rusa sa bukvalno djecijim facama, k'o da nemaju ni 18. Pa sta kreten salje u Ukrajinu u smrt, ovo je strasno.
ma oruzane su tanke ovo sam vise mislio na specijalce unutar policije i iznad policije a ispod vojskekolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:30Jest ali pola naših oružanih ne voli BiH.... Mali postotak mimo Bošnjaka....

Ima li šta od solinara/solunara, ili ti ga sulendara na sandžačkom ?
Ako prestane, kolika li će biti cijena brašna ?bob je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:38ma oruzane su tanke ovo sam vise mislio na specijalce unutar policije i iznad policije a ispod vojskekolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:30Jest ali pola naših oružanih ne voli BiH.... Mali postotak mimo Bošnjaka........ jesu li sutra pregovori aBD dogovore prekid i ovo sranje prestane ...
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 27 feb 2022, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Aminbob je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:38ma oruzane su tanke ovo sam vise mislio na specijalce unutar policije i iznad policije a ispod vojskekolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:30Jest ali pola naših oružanih ne voli BiH.... Mali postotak mimo Bošnjaka........ jesu li sutra pregovori aBD dogovore prekid i ovo sranje prestane ...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cini mi se da na ostalim dijelovima ratuje samo kako bi imao bolju poziciju u eventualnim pregovorima i kako bi odrzao kakav-takav pritisak i na drugim linijama, da ne ode sve u pomoc Kijevu.
Ali steze obruc oko Kijeva jer je svjestan da neki iole duži rat znaci potpuna propast za Rusiju, sve da na kraju i osvoje Kijev. Ne odustaje od brzog osvajanja Kijeva, i jos jedna u nizu bitna noc za Ukrajinu, pred sutrasnje pregovore.
Ali steze obruc oko Kijeva jer je svjestan da neki iole duži rat znaci potpuna propast za Rusiju, sve da na kraju i osvoje Kijev. Ne odustaje od brzog osvajanja Kijeva, i jos jedna u nizu bitna noc za Ukrajinu, pred sutrasnje pregovore.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- kolezeljovac
- Kontakt:
Krivo mi sto veceras moram ranije leci, jer ujutru valja na posao... Ne pamtim da sam nesto ovako 3 dana zaredom pratio intenzivno... Idemo jako SLAVA UKRAINI!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka te sa rajom kolekolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:42Krivo mi sto veceras moram ranije leci, jer ujutru valja na posao... Ne pamtim da sam nesto ovako 3 dana zaredom pratio intenzivno... Idemo jako SLAVA UKRAINI!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Realno i debelo se pretjeruje gdje god odes, rekao bi covjek Ukrajinci opkolili Moskvu. Neki na klixu ozbiljno potegnuli pitanje uzimanja Krima u kontranapadau. Bas su sve vijesti u korist Ukrajine, sto je njima dobro za moral, al daleko od idealnog.
- Marsal
- Kontakt:
Daj Kole ne zajebavaj, ja od srijede nisam spavo 10 satikolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:42Krivo mi sto veceras moram ranije leci, jer ujutru valja na posao... Ne pamtim da sam nesto ovako 3 dana zaredom pratio intenzivno... Idemo jako SLAVA UKRAINI!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima dosta propagande i sa jedne i sa druge strane, baš šteta jer jako je teško naći neki neutralan i realan izvor koji je provjeren.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Kijev je pod opsadom.
Vjeruješ li ekspertu?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.