kad sam vidio da vodi millwall 5-0 pomislio sam bas na ono sto si ti reko, dobro si pogodioharishp je napisao/la:Sta sam ja neki dan pisao.steve-o je napisao/la:millwall-stockport 5-0 FT. ovdje se nema sta puno pricati, jedan od bolji timova u league one protiv mozda najgoreg, rezultat sve govori. drago mi je vidjeti da steve morison nastavlja svoj niz golova, plus da je kenny jackett dao sansu obiki koji se zahvalio s svojim prvim golom za millwall! sad sto se tice tabele, imamo isto bodova ko i leeds al oni su jos uvijek drugi na tabeli jer imaju jedan(!) gol vise sto se tice gol razlike.
come on you lions!
edit: @neutral: evo i tabele jarane
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 568246.stm
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
After selling our original allocation of 1,946 tickets for the game at Colchester United on Monday 5th April (1pm) we have been granted an additional 1,116 tickets which will go on sale to season ticket holders and members from 11am Tuesday 30th March.
Dobro se te ulaznice prodavaju. No, tabela je solida.
Norwich bi trebao biti prvi , a između Milwalla i Leedsa za to drugo i direktno plasiranje u 2 ligu. Dobro je. Za nadati se tom 2 mjestu.
Norwich bi trebao biti prvi , a između Milwalla i Leedsa za to drugo i direktno plasiranje u 2 ligu. Dobro je. Za nadati se tom 2 mjestu.
izgleda millwall ce imati podrsku od preko 3.000 protiv colchestera, odlicna brojka. ako swindon dobije leedsa u subotu, ja mislim da ce borba za drugo mjesta biti izmedju millwalla, leedsa i swindona.Neutral je napisao/la:Dobro se te ulaznice prodavaju. No, tabela je solida.
Neka bude x, a neka Millwall dobije, i to je odlično. Zamisli Hammersi ispadnu a Millwall uše u drugu ligu. 
na dobrom smo putu prema tome cilju heheNeutral je napisao/la:Neka bude x, a neka Millwall dobije, i to je odlično. Zamisli Hammersi ispadnu a Millwall uše u drugu ligu.
A mesečini da je tako. 
oni nek izgube jos par tekmi, a mi dobijemo, i to je to 
Oni i Hull isto bodova, s tim da Hull ima utakmicu manje. Oni igraju sa Evertonom, dok Hull u gostima sa Stoke.
Meni nije jasno kako su onako loši sa onako poprlično solidnom i više od toga ekipom. Ne, nećemo ih spominjati na ovoj temi više. Kvare sjaj .
Joj, Kevin Lisbie
Meni nije jasno kako su onako loši sa onako poprlično solidnom i više od toga ekipom. Ne, nećemo ih spominjati na ovoj temi više. Kvare sjaj .
Joj, Kevin Lisbie
jasta brate, jos ona boja njihova mi nekako smeta ocimaNeutral je napisao/la:Oni i Hull isto bodova, s tim da Hull ima utakmicu manje. Oni igraju sa Evertonom, dok Hull u gostima sa Stoke.
Meni nije jasno kako su onako loši sa onako poprlično solidnom i više od toga ekipom. Ne, nećemo ih spominjati na ovoj temi više. Kvare sjaj .![]()
Joj, Kevin Lisbie
Malo sam gledao cijene igrača u ovoj trećoj ligi. Millwall tek na diobio 6-8 mjesta. Colchester je ispred Millwalla, dok je ovaj Brentford iza. Šta ti navijači znaće.
drago mi je da si to pomenuo. bas sto se toga tice, ovaj manager kenny jackett je jedan od boljih u league one sto se tice pronaci jeftinog igraca i napravit solidnog igracinu od njega(za ovaj nivo nogometa). npr. jedan steve morison je dosao proslo ljeto iz non-league za mozda ca. milion maraka, ove sezone zabio preko 15 golova i sigurno vrijedi najmanje duplo vise sada. doveo branica darren warda ponovo u klub nakon sto je izgubio svoje mjesto u wolvesu i bio otpisan, trenutno cini jedan od boljih defanzivni tandema(s robinsonom) u ovoj ligi. ista prica s danny schofieldom, doveo i njega za sitnicu iz yeovila i izgleda napravio solidnog wingera od njega. sto se tice millwalla, ima jos takvi primjera, al svaka cast jackettu.Neutral je napisao/la:Malo sam gledao cijene igrača u ovoj trećoj ligi. Millwall tek na diobio 6-8 mjesta. Colchester je ispred Millwalla, dok je ovaj Brentford iza. Šta ti navijači znaće.
Eto , mogu ti reći da toliko ne poznajem određene igrače kao ti, no za Morisona sam čuo. Trener mnogo toga znaći, kao i navijači , ta podrška koja je veoma važan faktor u ovoj ligi, i u ovim okolnostima. Ma ekipa Millwalla po onoj stranici ne vrijedi tako puno, ali opet treći. Nadam se drugoj ligi, finansijski bi jako dobro došao Lavovima , a ne sa Gerlana hehe.
Kud spomenu Yeovil, haha, furao ih dok sam igrao kladionicu nenormalno. No evo listaj malo o mojoj ekipi u Engleskoj
http://www.ketteringtownfc.co.uk/
Kud spomenu Yeovil, haha, furao ih dok sam igrao kladionicu nenormalno. No evo listaj malo o mojoj ekipi u Engleskoj
promocija u championship bi dobro dosla millwallu u svakom pogledu, povecao bih se i broj gledalaca(ove sezone je prosjek ca. 11.000), plus bili bi i sigurno ponekad na TVu a ne ko' sada dva-put svake sezoneNeutral je napisao/la:Eto , mogu ti reći da toliko ne poznajem određene igrače kao ti, no za Morisona sam čuo. Trener mnogo toga znaći, kao i navijači , ta podrška koja je veoma važan faktor u ovoj ligi, i u ovim okolnostima. Ma ekipa Millwalla po onoj stranici ne vrijedi tako puno, ali opet treći. Nadam se drugoj ligi, finansijski bi jako dobro došao Lavovima , a ne sa Gerlana hehe.
Kud spomenu Yeovil, haha, furao ih dok sam igrao kladionicu nenormalno. No evo listaj malo o mojoj ekipi u Engleskoj![]()
ps: pogledaj ti stranice ketteringa, mnogo bolja nego sto imaju mnogi nasi top-klubovi
Vidiš ni to za predsjednika nisam znao hehe. Ma čovjek voli svoj klub, i nije mu žao love dati, pa neće je ponjeti sa sobom kada umre.
Pregledao sam stranicu , ušao na sve moguće strane što nudi, malo gledao igrače, stadion, pa i historiju. Lijepo urađeno. Naravno, kada se pojedinci trude, mora biti lijepo, no prepao sam se kada sam vidio koliko je klikova bilo tamo. Haha, pa šta bi tek bilo da su bolji na tabeli. I ovako dobro stoje, ali kiksali su, i mislim da je playoff nedostižan. Treba nam jaka serija
Pregledao sam stranicu , ušao na sve moguće strane što nudi, malo gledao igrače, stadion, pa i historiju. Lijepo urađeno. Naravno, kada se pojedinci trude, mora biti lijepo, no prepao sam se kada sam vidio koliko je klikova bilo tamo. Haha, pa šta bi tek bilo da su bolji na tabeli. I ovako dobro stoje, ali kiksali su, i mislim da je playoff nedostižan. Treba nam jaka serija
to se rijetko vidi danas nazalost da ima takvi predsjednika, negativni primjeri su ridsdale(cardiff) i bates(leeds). idem malo u off, al' de mi samo reci u kojoj ligi igra kettering, jesu li u istoj diviziji ko i famozni luton??Neutral je napisao/la:Vidiš ni to za predsjednika nisam znao hehe. Ma čovjek voli svoj klub, i nije mu žao love dati, pa neće je ponjeti sa sobom kada umre.
Jesu, s tim da je Luton 3 na tabeli. Što su famotni, prije na kladionici siguran par haha. I vjeruj mi da ne znam koja su liga tačno. Sjećam se da su bili ono south, north 6 liga mislim, pa su ušli u 5 ligu, i mislim da se trenutno u toj 5 i takmiče, te da je Yeovil 3
, aaa. Puno liga ima, ali nećemo više.
Nadam se da će Millwall ako Bog da nastaviti sa dobrim rezultatima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 30 mar 2010, 03:23, ukupno mijenjano 1 put.
steta kako je ovaj luton propao ko' kauc, sjecam se prije par godina u fa-cupu na anfield doveli 6.000 svoji navijacaNeutral je napisao/la:Jesu, s tim da je Luton 3 na tabeli. Što su famotni, prije na kladionici siguran par haha. I vjeruj mi da ne znam koja su liga tačno. Sjećam se da su bili ono south, north 6 liga mislim, pa su ušli u 5 ligu, i mislim da se trenutno u toj 5 i takmiče, te da je Yeovil u 4, aaa. Puno liga ima, ali nećemo više.
Bili su krenuli jako, no pali su, sada se sjećam. Da, da, samo mi je trebala napomena.
Malo ću pregledati kasnije ako Bog da, ako stignem raspored i utakmice Millwalla do kraja prvenstva, te Leeds, i ovih ispod što su blizu, da vidimo malo ko sa kim igra. To mi je drago raditi.
Malo ću pregledati kasnije ako Bog da, ako stignem raspored i utakmice Millwalla do kraja prvenstva, te Leeds, i ovih ispod što su blizu, da vidimo malo ko sa kim igra. To mi je drago raditi.
ma meni je drago da ima jos neko da ga interesuje millwall, svaka cast. kad sam otvorio ovu temu bilo je tu jos par ljudi, al' sve nestalo izgledaNeutral je napisao/la:Bili su krenuli jako, no pali su, sada se sjećam. Da, da, samo mi je trebala napomena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.