Uh kakva ljevica Ronda, ali dobar i aperkat Paula. Kad je sljedeca runda?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
filip13 je napisao/la:RODJENI22 je napisao/la:Koja muškarčina je ovaj ingram, onako s leđa može da udari samo pravi lav
i to 25 cm nizeg od sebe
Kanye je napisao/la:LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.
da,kako god,bas je muski nastupioBernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:RODJENI22 je napisao/la:Koja muškarčina je ovaj ingram, onako s leđa može da udari samo pravi lav
i to 25 cm nizeg od sebe
Kilaza im je tu negdje
Clutch je napisao/la:Kanye je napisao/la:LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.![]()
Nije ga smirio nego ga je odvukao od tuče.
Kao što je Melo kasnije povukao Ingrama.
U tim gužvama ne gledaš ko je ko, nego da razdvojiš sudionike.
Al ae, dosta od mene. Opletite.
U tim guzvama gledas svoju ekipu.Clutch je napisao/la:Kanye je napisao/la:LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.![]()
Nije ga smirio nego ga je odvukao od tuče.
Kao što je Melo kasnije povukao Ingrama.
U tim gužvama ne gledaš ko je ko, nego da razdvojiš sudionike.
Al ae, dosta od mene. Opletite.
E jbg sad. I onda sam ja kok saker a ti objektivan.Brokula je napisao/la:Ja u životu nisam vidio da se protivnički igrač smiruje i razdvaja od tuče. A nagledao sam se tuča na poligonima
Upravo to.Clutch je napisao/la:Onaj ko želi da spriječi tuču ne gleda jel njegov suigrač ili nije, nego da rastavi sudionike.
Da li je Bilbo Bagins ponovno poveo bandu tunelom u svlacionice Lakersa?
Slijedeca runda veceras protiv Clippa. Leshi LA i igrom i sakamaBelmin6 je napisao/la:Ma trebao je kao lider bubnuti Hardena da se nastavi gužva.
Uh kakva ljevica Ronda, ali dobar i aperkat Paula. Kad je sljedeca runda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.