Gdje je Rijeka u toj priči?ronaldo99 je napisao/la:Nego Dinamo treba samo jedan remi u iduce dvije tekme i od ljeta 2020 Hrvatska liga ima 2 predstavnika u LP, a 3 u EL, Dinamo uradio strasan posao kroz zadnjih par godina za HR ligu.
Ova ekipa im je strasna sto imaju, opet ce zgrnuti milione na tranaferima, a sig sam da mogu se dobro potuci i sa jacim ekipama u ovoj fazi, al eto ja im zelim S Prag pa da prodju u 1/4
UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2018/2019
Brate Dinamo je tu najvise zasluzan, koliko su samo puta igrali grupnu fazu LP, Rijeka jedna godina tamo vamo.SiamoNoi je napisao/la:Gdje je Rijeka u toj priči?ronaldo99 je napisao/la:Nego Dinamo treba samo jedan remi u iduce dvije tekme i od ljeta 2020 Hrvatska liga ima 2 predstavnika u LP, a 3 u EL, Dinamo uradio strasan posao kroz zadnjih par godina za HR ligu.
Ova ekipa im je strasna sto imaju, opet ce zgrnuti milione na tranaferima, a sig sam da mogu se dobro potuci i sa jacim ekipama u ovoj fazi, al eto ja im zelim S Prag pa da prodju u 1/4
Vece šanse ima Dinamo, rekao bi 60/40 za portugalce.Lillard je napisao/la:70-30 je realnije. Benfica je dobra ekipa, popravljaju se u formi, Dinamova prednost je što će odmarat sve igrače za te 2 utakmice. Svakako da šanse imaju jedino ako ne prime gol na Maksimiru, a tamo šta bude. Mogli su dobit puno lakšeg protivnika, ali i težeg. Benfica nije nivo španjolskih ekipa, kao ni Eintrachta, da ne govorim Chelsea ili Arsenala.
Još ako ih Benfica malo podcijeni, mogli bi ih lako gledati u četvrtini.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 feb 2019, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Samo što je Rijeka u jednoj sezoni u skupinama osvojila bodova kao GNK u ne znam koliko.ronaldo99 je napisao/la:Brate Dinamo je tu najvise zasluzan, koliko su samo puta igrali grupnu fazu LP, Rijeka jedna godina tamo vamo.SiamoNoi je napisao/la:Gdje je Rijeka u toj priči?ronaldo99 je napisao/la:Nego Dinamo treba samo jedan remi u iduce dvije tekme i od ljeta 2020 Hrvatska liga ima 2 predstavnika u LP, a 3 u EL, Dinamo uradio strasan posao kroz zadnjih par godina za HR ligu.
Inace,gdje su svi oni koji su nas godinama uvjeravali da ovaj klub nema potencijal za vece rezultate i da je ispadanje svake godine u skupinama sasvim zadovoljavajuce?U mišjoj rupi.Ne javljaju se otkako im je mecena pobjegao preko granice.A bio je dovoljan samo jedan normalan trener kojeg se pustilo da radi bez stalnih pritisaka sa strane.Samo to.Sve drugo je i dalje isto.Kada bi se i to promijenilo ovdje je potencijal jednog Ajaxa i sličnih.
Kao prvo, nisam rekao da je kvazitalenat vec da treba jos raditi da postane neko i nesto.Jack je napisao/la:
Sta je joga bonito? Ali mogu baciti drkitzu ako zelis
Forumasi i propali kladionicari znaju da je Joao Felix kvazitalenat![]()
Nisam ja njega gledao, ti i propali kladionicari ste ga gledali, veliki klubovi vas cekaju da im otvorite oci
Pun qrac igraca koji su najavljivani da ce postati zvijezde a na kraju zavrse po lijevim ligama ili se vuku po posudbama. Ne znam po cemu se on razlikuje kad nije jos nista pokazao. Portugalska liga nije nikakvo mjerilo, nece on postati neko igrajuci za Benficu. Moze postati novi Messi, a moze i zavrsiti u Vitesseu za par godina, ko to moze znati.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Chelsea - Dynamo Kiev
Eintracht Frankfurt - Inter
Dinamo Zagreb - Benfica
Napoli - Salzburg
Valencia - Krasnodar
Sevilla - Slavia Prag
Arsenal - Rennes
Zenit - Villarreal
Eintracht Frankfurt - Inter
Dinamo Zagreb - Benfica
Napoli - Salzburg
Valencia - Krasnodar
Sevilla - Slavia Prag
Arsenal - Rennes
Zenit - Villarreal
Da se ne svadjateronaldo99 je napisao/la:Brate Dinamo je tu najvise zasluzan, koliko su samo puta igrali grupnu fazu LP, Rijeka jedna godina tamo vamo.SiamoNoi je napisao/la:Gdje je Rijeka u toj priči?ronaldo99 je napisao/la:Nego Dinamo treba samo jedan remi u iduce dvije tekme i od ljeta 2020 Hrvatska liga ima 2 predstavnika u LP, a 3 u EL, Dinamo uradio strasan posao kroz zadnjih par godina za HR ligu.
HNL - 26.875 (100%)
Dinamo - 11.875 (44,18%)
Rijeka - 5.250 (19,53%)
Hajduk - 4.500
Osijek - 2.000
Lokomotiva - 2.000
Split - 1.250
Znaci kad saberes Rijeku, Hajduk, Osijek dobije Dinamo, nista novo za mene 

A sad pogledajte po rezultatima zadnje 4 sezone.
Potpuno izjednačena situacija.
Jedina prednost GNK je što su ulaskom u LP dobivali 2 dodatna boda.U samim utakmicama su osvojili manje od Rijeke.Iako su dva puta više od Rijeke nastupali u skupinama u te 4 sezone.
Potpuno izjednačena situacija.
Jedina prednost GNK je što su ulaskom u LP dobivali 2 dodatna boda.U samim utakmicama su osvojili manje od Rijeke.Iako su dva puta više od Rijeke nastupali u skupinama u te 4 sezone.
Rijeka uradila za HNL kao Dinamo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

15.10.2013.
Prije ove sezone je bilo tu negdje, u par bodova, mrsko mi racunati, al znam da sam na nekom forumu lijepio bodove i govorio da Rijeka ima gotovo jednak ucinak kao i Dinamo. Al ove sezone su se stvari promjenile i Dinamo je trenutno najzasluzniji za ovaj koeficijent. Tko je kriv Rijeci sto nije ulazila u grupnu fazu LP i slicno. Dinamo ako upise jedan remi u ovom dvomecu HNL ce imati dva ucesnika u LP od sezone 20/21. I ako izgubi obe bit ce Dinamo kriv, nema veze sto su ostali ispali od ekipa koje su se mogle proci.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva atmosfera i koreografija na stadionu Frankfurta

- Dokoljenko
- Kontakt:
Olmo igrac za lige petice. Zicer za Dinamo od 30-ak miliona eura. Kakav nos i sistem imaju za ove mlade igrace, nevjerovatno.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- invincible1921
- Kontakt:
Kako je ruzan maksimir stadion ...za nepovjeorvati. Dinamo hrabro krenuo
=\_1921_/=
- QUARTERBACK
- Kontakt:
penal i vodi dinamo
Tako jeee 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Kako igra Dinamo 
Sta kazu forumski stručnjaci Basaksehir bolji od Dinama

Sta kazu forumski stručnjaci Basaksehir bolji od Dinama

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Olmo je igracina.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.