Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Znaci Messi parmak? 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da se ne lazemo Dybala nece minute odigrati. Doci ce njegovo ali kada se Messi povuce.
Tada ce biti bolji jer ce morati nauciti igrati bez ovog ili nece igrati uopste kopiju Barcelone vec normalan fudbal.
Ovako Messi ne smije na klupu, a moras igrati po njegovom njegov patnja fudbal bez plana B kako je ostario pa nema vise onaj mladalacki polet, sprint i nizanje igraca do golmana.
Tada ce biti bolji jer ce morati nauciti igrati bez ovog ili nece igrati uopste kopiju Barcelone vec normalan fudbal.
Ovako Messi ne smije na klupu, a moras igrati po njegovom njegov patnja fudbal bez plana B kako je ostario pa nema vise onaj mladalacki polet, sprint i nizanje igraca do golmana.
Da su ostali igrali 50% kao on ovo bi bilo laganih 2 ili 3 gola u mrezi Islanda. Ne volim ga ni ja al trebamo biti realni.Policeman je napisao/la:Glavni i odgovorni za ovaj rezultat je Messi tu nema dileme
Opet vazna utakmica i opet nista
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hskzmostar
- Kontakt:
Ovaj VAR je pun pogodak 

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Island i Hrvatska prolaze a ovu latinsku nejac poslat kuci sto prije
Messi je najbolji igrač svijeta al' nekad ni on nije dovoljan za pobjedu jednostavno klaun Sampaoli je okupio škart igrače koji su tu samo da popune kvotu brojčanog stanja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
De bolan pogledaj ih kako su izgledali bez njega. Ovdje se piše ko da je Messi kriv što ostali ne igraju dobro, nije ni on bio danas nešto, ali čitava reprezentacija je u qrcu već godinu dana.tuzlak1987 je napisao/la:Da se ne lazemo Dybala nece minute odigrati. Doci ce njegovo ali kada se Messi povuce.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa sam Dybala je pricao o tome da se Messijeve i njegove kretnje preklapaju na terenu te stoga nisu kompaktibilni.SF6 je napisao/la:Kaze Sampaoli igra Dybale ne odgovara Messijevoj.Valjda Meza i Pavon mu odgovaraju,sta li...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Stavi bilo kojeg igrača ikad u ovaj kontekst, protivnika i ekipe i reci mi ko bi bolje odigrao? Nadam se da ti smajli neće biti odgovor.Kajzer10 je napisao/la: Cuj fenomenalno, svasta.
Jest messi bio najbolji danas trudio se mnogo ali je i potrosio mnogo lopti. U par situacija je bio sebican jer je htio da na silu da gol. Isto tako je promasio penal i krivac je sto Argentina nije pobjedila.
Maradona es mas grande que Pele

Eto Messi mora na klupu
De se prebacite ljudi na kosarku, nije nogomet za vas.Da su njega stavili na klupu ne bi nikad ni dosli do SPa, danas jest odigrao lose i promasio je pobjedu ali iskljucivo su tu radi njega.Po meni glavni krivac za ovakvu igru njihovu je Sampaoli i da su njega otjerali prije prvenstva mislim da bi bolje to izgledalo ali nisu nazalost, pa ja bi ih bolje poslozio nego on, levatina.

Sta mislite ko prolazi grupu uz Hrvatsku ? Nigerija ili Island ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nigerija do pobjede, jedan dio Mostara na respiratorima!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
MElloo je napisao/la:Jest messi bio najbolji danas trudio se mnogo ali je i potrosio mnogo lopti. U par situacija je bio sebican jer je htio da na silu da gol. Isto tako je promasio penal i krivac je sto Argentina nije pobjedila.
Portugal je odigrao 1:1 s islandom 2016., Ronaldo je promasio penal, osvojili su Euro.

Biti krivac i biti loš su dvije različite kategorije a kod nas je to izgleda isto.
Broj potrosenih lopti plus penal promasen mislim sta je konkretno odigrao nije nista bez obzira sto je on bio veoma aktivan ali nije imao ucinak i to je to a imao zicerKaunas je napisao/la:Da su ostali igrali 50% kao on ovo bi bilo laganih 2 ili 3 gola u mrezi Islanda. Ne volim ga ni ja al trebamo biti realni.Policeman je napisao/la:Glavni i odgovorni za ovaj rezultat je Messi tu nema dileme
Opet vazna utakmica i opet nista
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Argentini za početak treba trener.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nije ovdje problem ni kako je Messi igrao ni kako su ostali igrali. Problem je sistem koji se ogleda u prevelikoj podredjenosti jednom igracu. Frajer sam, ima sve vrijeme svijeta da centrira, unutra 4-5 igraca Argentine, on trazi Messija na 25 metara od gola i tako citavu utakmicu. To je pogresan sistem. U Barceloni je igra podredjena daleko najboljem igracu sto je naravno logicno ali je umjereno. Ovo je previse.Lillard je napisao/la:De bolan pogledaj ih kako su izgledali bez njega. Ovdje se piše ko da je Messi kriv što ostali ne igraju dobro, nije ni on bio danas nešto, ali čitava reprezentacija je u qrcu već godinu dana.tuzlak1987 je napisao/la:Da se ne lazemo Dybala nece minute odigrati. Doci ce njegovo ali kada se Messi povuce.
U ovom sistemu ti ocigledno treba Messi u najboljem izdanju da bi uzeo bilo koga ozbiljnog.
Ma kakve veze ima ko bi odigrao bolje? Eto ne bi niko, jel to automatski znaci da je ovo fenomenalno? Ovo je patnja bila za Messija i citavu ekipu.sljivo je napisao/la:Stavi bilo kojeg igrača ikad u ovaj kontekst, protivnika i ekipe i reci mi ko bi bolje odigrao? Nadam se da ti smajli neće biti odgovor.Kajzer10 je napisao/la: Cuj fenomenalno, svasta.
NIko drugi i ne bi ovoliko podredio ekipu sebi.
- ASD
- Kontakt:
Kvalifikacije
Argentina bez Mesija 1-4-3
Argentina s Mesijem 6-3-1
I onda se na forumu sportsport.ba nadju strucnjaci pisati kako je Mesi problem Argentine i da ga treba na klupu staviti.
Argentina bez Mesija 1-4-3
Argentina s Mesijem 6-3-1
I onda se na forumu sportsport.ba nadju strucnjaci pisati kako je Mesi problem Argentine i da ga treba na klupu staviti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.