FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Lovac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Lovac » 03 dec 2008, 01:27

Tymoshchuk ide u Bayern

Prema pisanju njemačkih medija, kapiten Zenita iz St. Petersburga Anatoliy Tymoshchuk (29) će uskoro potpisati za minhenski Bayern.

Tymoshchuk je protekli vikend boravio u Münchenu na ljekarskim pregledima i završnim pregovorima za realizaciju transfera. Trenutni član ruske ekipe ima ugovor sa Zenitom do 2011. godine, a Bayern će za njegove usluge platiti oko 15 miliona eura.

I Bayernov generalni direktor Ulli Hoennes potvrdio je da je Ukrajinac boravio u Munchenu i rezgovarao s čelnim ljudima Bayerna.

Sve je to ok samo je grdan do bola :o
slika
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 dec 2008, 01:31

Ne znam koliko ce koristiti bayernu, s obzirom da nema pravo nastupa u evropi, a da Ze i Bommel nece ici nigdje do ljeta... po meni je bilo bolje da su nasli desnog krilnog jer sve je preko lijeve i Ryberia
4-IN-A-ROW

Ermin
Kontakt:

Post Postao/la Ermin » 03 dec 2008, 15:34

Navodno je Mandzukic danas bio na ljekarskom pregledu u Minhenu.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 dec 2008, 15:45

Dobar potez, ako uzemo u obzir da u ljeto ostajemo bez ze roberta i najvjerovatnije van bommela. Steta sto nece moci igrat u lp, ako nam dodje preko zime.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 03 dec 2008, 15:49

ribery je napisao/la:Dobar potez, ako uzemo u obzir da u ljeto ostajemo bez ze roberta i najvjerovatnije van bommela. Steta sto nece moci igrat u lp, ako nam dodje preko zime.
Pa sta vam on vrijedi kad je napadac? A Mandukic je glup ako ode u Bayern,nema sanse da toni ili klose ispadnu iz prvih 11. Ako je njemu uspjeh da sjedi na klupi Bayerna,ebes takvog igraca. Njima kad ode ze roberto,tesko ce mu naci adekvatnu zamjenu.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 dec 2008, 16:08

majestic je napisao/la:
ribery je napisao/la:Dobar potez, ako uzemo u obzir da u ljeto ostajemo bez ze roberta i najvjerovatnije van bommela. Steta sto nece moci igrat u lp, ako nam dodje preko zime.
Pa sta vam on vrijedi kad je napadac? A Mandukic je glup ako ode u Bayern,nema sanse da toni ili klose ispadnu iz prvih 11. Ako je njemu uspjeh da sjedi na klupi Bayerna,ebes takvog igraca. Njima kad ode ze roberto,tesko ce mu naci adekvatnu zamjenu.
Tymoschtschuk nije napadac. A to za Mandzukica, nadam se da je jos samo jedna u nizu novinarskih gluposti. Cuj Mandzukic :roll:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 dec 2008, 16:36

Na --- SPAM --- danas objavljeno:

DSF, eminentna njemačka sportska tv postaja, kao i neki drugi njemački mediji, objavili su senzacionalnu vijest; napadač Dinama Marijo Mandžukić na korak je do potpisivanja ugovora s najtrofejnijim njemačkim klubom, Bayernom iz Muenchena! DSF tvrdi da je Mandžukić danas viđen u prostorijama slavnog bavarskog giganta, što sugerira da je transfer vrlo izgledan.

Prema dostupnim informacijama njemačkih kolega, Mandžukić se trenutno nalazi u Muenchenu na liječničkom pregledu. Glasnogovornik Dinama Ado Kožul osvrnuo se putem Indexa na senzaciolanu informaciju prigodnim riječnikom; "Zašto me zovete zbog takvih gluposti?", prije nego je spustio telefonsku slušalicu. Podsjetimo, Dinamov glavni i odgovorni za odnose s javnošću u istom je tonu do sada reagirao na vijesti o odlasku Eduarda da Silve, Vedrana Ćorluke, kao i na smjenu trenera Branka Ivankovića (dva puta). I svaki put pokazalo se da u javnost pušta, blago rečeno, netočne informacije, a na njegov ton ne treba posebno trošiti riječi.

Mario Mandžukić, 22-godišnji Modri napadač ostao je posljednji Mamićev mohikanac zbog kojeg europski skauti još uvijek obilaze maksimirske lože. Iako njegove prezentacije često "krase" sebičnost i oscilacije, neupitna je nogometna inteligencija i karakteristike modernog, pokretljivog ofenzivca za kakvima tržište vapi. Mandžukića su tijekom svog boravka u Dinamu (iz Kranjčevićeve u paketu s Vrdoljakom doselio u ljeto 2007. godine za 2,5 milijuna eura) pratili mnogobrojni europski klubovi. Zdravko Mamić tvrdi da je odbio ponude iz Werdera i Šahtara veće vrijedne pojedinačno i do deset milijuna eura, a uoči nedavnog debakla Dinama na White Hart Laneu, izvršni dopredsjednik euforično je izjavio da Mandžukića momentalno može prodati Židovima, samo da to naravno želi.

Mandžin menadžer Ivan Cvjetković Tarzan, s kojim Dinamov napdač gaji vrlo prisan odnos, još uvijek je nedostupan za potvrdu informacije koju donose njemački mediji.
Sent from my Philips Smart TV.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 dec 2008, 16:41

Nije valjda Bayern tolko nisko pao da dovodi onog kloca od igraca...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Ultra
Kontakt:

Post Postao/la Ultra » 03 dec 2008, 17:19

hammers je napisao/la:Nije valjda Bayern tolko nisko pao da dovodi onog kloca od igraca...
jel mislis na mandzukica ili timoschuka?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2008, 17:23

hammers je napisao/la:Nije valjda Bayern tolko nisko pao da dovodi onog kloca od igraca...
Ma nije Mndžukić baš toliki kloc,ali je sigurno da on nije igrač za klub kakav je Bayern.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 dec 2008, 18:56

alan_cardec je napisao/la:
Ma nije Mndžukić baš toliki kloc,ali je sigurno da on nije igrač za klub kakav je Bayern.
Ma meni nikakav igrac nemoze za dinamo da da 10 golova u sezoni a da ode u bundesligu,i to u bayern...Ma ja mislim da su to medie provalile da nema od tog hljeba....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 dec 2008, 18:57

Normalno da nema nista od toga.

slika

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 dec 2008, 19:18

Milan jovanovic nova meta bayerna to kaze sam jovanovic,alane kakav je?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 dec 2008, 19:40

Demichelis i Van Bommel se priključili timu. Čak je i Altintop skinut sa "povrijeđene" liste. Na raspolaganju su svi igrači osim Sagnola i Podolskog.
Neka party u petak počne!!! 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 dec 2008, 19:45

http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... b6c0af4f93
Ovo dovoljno govori o tome koliko ljudi jedva cekaju ovaj mec. Nisam bas najbolji za svapskim, ali ovaj podnaslov sve govori: "150.000 Kartenwünsche" 8-)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2008, 20:27

bistrikboy je napisao/la:Milan jovanovic nova meta bayerna to kaze sam jovanovic,alane kakav je?
Pa ne moram ti ja ništa pričati,ako si slučajno gledao utakmice Srbije protiv Austrije,Litvanije ili Bugarske sve ti je jasno.Mene je u tim mečevima oduševio.I ovo veliko interesovanje za njega govori mnogo.Evo čak se piše da je Real zainteresovan.Dal` bi bio pojačanje za Bayerna,ne znam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 dec 2008, 21:29

gledo sam na eurosportu protiv austrije,ma neznam bas dal je za bayern oni traze nekog ko ce sjediti na klupi i sutjeti tipa Santa Cruz il pizzaro, da zamjeni poldi-a,a govore da ce gomeza dovest na ljeto,ne znam 8-)

evo ga zabi jovanovic za standard :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2008, 21:56

bistrikboy je napisao/la:evo ga zabi jovanovic za standard :P
OHOHOHOHO :D
RIP Adis Selmanović

Fabricio
Kontakt:

Post Postao/la Fabricio » 04 dec 2008, 00:31

bolje bi bilo Ibisevica da dovedu nego Mandzukica iskreno Vedad je dosta bolji igrac
8-)
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 dec 2008, 02:09

Fabricio je napisao/la:bolje bi bilo Ibisevica da dovedu nego Mandzukica iskreno Vedad je dosta bolji igrac
8-)
Slažem se.
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.