Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Šta ljudi uradiše od teme samo zbog jedne rečenice, ovo je nevjerovatno. 

-
- Kontakt:
Nisam te ja isamarao isamaarao si ti sam sebe glupostima koje pises.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
U redu momak.
Sta radite od ove teme jbte. Ko da vam je po 5 godina.. 

Gledao sam te utakmice kada je Rijeka izbacila Stuttgart. Benko je postigao po gol u obadvije utakmice i Alispahic je poceo obadvije utakmice kao starter. Kvrzic isto obadvije starter i postigao je cak i jedan gol.Edol je napisao/la:E sad, nemamo baš puno takvih okršaja jer u Evropu ne izlaze ekipe sa dna nego s vrha, ali kad se desilo (sad Partizan - Augsburg i onomad Stuttgart - Rijeka), jači regionalni klubovi su se dobro pokazali.

- DragonGirl
- Kontakt:
Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.
Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.DragonGirl je napisao/la:Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koje ti gluposti pišeš 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 25 okt 2015, 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Danas na klupi.
Edit - ni minute danas u porazu od Rijeke.
Edit - ni minute danas u porazu od Rijeke.
Igra u kupu !!!
http://www.laola1.tv/de-at/live/nk-mlad ... 15065.html
http://www.laola1.tv/de-at/live/nk-mlad ... 15065.html
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sta je ovo mila majko. Nekakvi Zdralovi ih vode na poluvremenu. E svasta, cuj Zdralovi.

Nek onako za pocetak, prvo uzmu Mladost iz KaknjaGreivis je napisao/la:Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.DragonGirl je napisao/la:Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:Nek onako za pocetak, prvo uzmu Mladost iz KaknjaGreivis je napisao/la:Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.![]()

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Eto gola zdralovima
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
TMovac je napisao/la:Nek onako za pocetak, prvo uzmu Mladost iz KaknjaGreivis je napisao/la:Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.DragonGirl je napisao/la:Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Hodzić dao gol, Pjanić uvalio slobodnjak, nebo je plavo 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- DragonGirl
- Kontakt:
Meni se čini da se navijači Želje više obraduju kada Sarajevo izgubi nego kad Željo pobijedi i obratno... Tuđi porazi se slave više nego vlastite pobjede, nimalo logično ali eto koliko daleko je otišao taj rivalitet... 

Realno i Zeljo je izgubio od te iste Mladosti. Ali mi ide ( sorry na izrazu ) na neku stvar, kad pocnu izjavljivat haman da bi Reala dobili sa juniorima. Nego da ne idemo dalje u off. Licno mi nije bitno iz kojeg kluba dolazi igrac ( sve dok se radi o najkvalitetnijem mogucem rjesenju u datom trenutku ). Normalno kao navijacu Zelje mi bude puno srce kada neko od Zeljinih igraca ( bilo trenutnih, bilo bivsih ) zaigra za repku.DragonGirl je napisao/la:Meni se čini da se navijači Želje više obraduju kada Sarajevo izgubi nego kad Željo pobijedi i obratno... Tuđi porazi se slave više nego vlastite pobjede, nimalo logično ali eto koliko daleko je otišao taj rivalitet...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bravo Armine jos jedan gol na kontu. Iako su Zdralovi u pitanju gol je gol. Mislim da je 11 ili 12 u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum, Sambiliong i 33 gosta.