Donnie Darko je napisao/la:Shvatio sam.

Pokušaj ponovo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Donnie Darko je napisao/la:Shvatio sam.
Nadam se da si svjestan da kao fan jednog Manchester Uniteda placipickas zbog zrijeba 1/8 finala Europa Lige.rio_Ferdy88 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Shvatio sam.![]()
Pokušaj ponovo
Ako si dobar doci ces do zavrsnice (mislim polufinale) i igrat ces sa nekim ko je dobar i nema problema. Do tada ce zrijeb da isfiltrira najbolje i bice sigurno cetiri odlicne ekipe - ne nuzno, potencijalno, najbolje, ali 4 od 6 najboljih sigurno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čuj who cares, pa mare navijači tih klubova i svi koji bi željeli gledati završnicu sa najjačim klubovima, a ne da gledamo ovako da top 3-4 ekipe igraju međusobno u osmini finala, kad se radi o LP, a evo i ovdje sa Dortmundom i Spursima.
Valjda si dosad skonto da Luj dobija nogu u pakaš, tek na kraju sezone....noga mu je sigurna, ali tek na kraju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo je više kao fan Prema i kvalitetnog fudbala, United svakako nema šanse da osvoji i vjerujem da bi za nas bolje bilo da ispadnemo kako bi Lujo dobio otkaz što prije, a rant se odnosio i na LP
Donnie Darko je napisao/la:Shvatio sam. Problem je sto ne mogu svi englezi namjerno ispasti da bi se fokusirali na ligu. NBA trpi.
Kako misliš poklonjenim penalom?Lillard je napisao/la:Jes', srećom su nas Liverpool i United uvjerili da su daleko bolje momčadi od tih "autsajdera" kako li već. Jedni dobiju Augsburg poklonjenim penalom, drugi se pomuče sa klubom starim 20 godina![]()
Sreća njihova da su spojeni jer inače ne bi ni prošli dalje.
Pa zar ne bi puno veca gledanost bila da se ti jaki klubovi sastaju u samim zavrsnicama? U jednu ruku razumijem to za gledanost europa lige, al LP je LP i to ce ljudi gledati bez obzira ko bude igrao, i opet, zar nebi veca gledanost recimo Juve Bayern tekme bila u polu finalu nego sad u osmini?rio_Ferdy88 je napisao/la:Čuj who cares, pa mare navijači tih klubova i svi koji bi željeli gledati završnicu sa najjačim klubovima, a ne da gledamo ovako da top 3-4 ekipe igraju međusobno u osmini finala, kad se radi o LP, a evo i ovdje sa Dortmundom i Spursima.
Tri odlicna duelaLiverpool vs. Manchester United
Borussia Dortmund vs. Tottenham Hotspur
i jos tri koja ce privuci manje paznje, ali se i u njima skoro pa nista ne moze pretpostavitiFC Basel vs. Sevilla
Villarreal CF vs.Bayer 04 Leverkusen
Athletic Bilbao vs. Valencia
Po meni, savrsen zrijebShakhtar Donetsk vs. Anderlecht
Sparta Praha vs. Lazio
Fenerbache vs. SC Braga
Nikako ne volim kada se neke ekipe klasificiraju kao smijesne... Klubovi iz Italije, Njemacke, Spanije i Engleske su cesto jedna druga dimenzija naspram vecine ostalih ali to ne znaci da su ovi ostali otpadak vec da se stvorio suvise veliki jaz kojeg se treba pokusati smanjiti, a ne velicati trenutno stanje. Sa tvojim stavom ce se tesko do toga doc,no svakom svoje.Kawhi je napisao/la:Dortmund, Sevilla, Villareal i Bayer su najbolje ekipe ovdje. Tottenham, Bilbao i Valencia su također dobre ekipe i ostalo je smiješno.
Dortmund - Tottenham, Bayer - Villareal i Bilbao - Valencia svakako pogledati. Nadam se da neće osvojiti Villareal i Borussia koji su gotovo sigurni u LP iako bih volio da žuta podmornica uzme neki trofej. Bolje je da to prepuste ekipama poput Levera i Seville koje imaju kvalitet za LP, a nisu sigurni da će proći kroz ligu tamo.
cuj nosioci, pa da se oduzme "malim" i ovo ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa radije bi da ne igraju jedan protiv drugog, nego ovako, jer će i taj jedan što prođe ispasti u narednoj rundi.
Morali su postaviti nosioce ovdje, ovako dobijemo debilne parove poput Fenera i Brage ili Sparte i Lazia
Brat si mojL'Avvocato je napisao/la:Lazio ovo uzima. Vrijebaju s "aut linije" i ako daju maksimum (jer im je liga nebitna) mogu uzeti trofej ma šta ko mislio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.