Moram priznati da sam jedne prilike rek'o sebi kako mi je svejedno šta god do kraja da se desi, da me ne zanima. Danas sam shvatio da sam bio u krivu.

Uzeću vjerovatno malo duži odmor od ovog foruma, pa se vidimo na dan kad dodje prvo pojačanje ili pred početak sezone. Sad će slijediti samo tračevi i pokoje prepucavanje, pametno bi bilo neobraćati pažnju.
Nikad na ovoj temi nisam pis'o o nečem u šta ne vjerujem. Možda je u tom trenutku izgledalo i naopako, al' sam vjerov'o u to - u razvoj Jenkinsona, Ramba, u povratak Wilshera, u ovaj plasman. Mahom su se te stvari i ostvarile, neke i nisu, recimo drugo mjesto, kad nam se pojavila prilika, Giroud nije najbolji strijelac Arsenala, možda i još koja stvar, ne uzimam k srcu previše.
Ono što sam uvjeren u sledećoj sezoni: Ne ode li nam niko važniji, Arsenal je novi prvak lige za sezonu 2013/14.
Wenger je upravo juče prvi put progovorio o ovom cilju - o osvajanju titule naredne sezone. Ja mislim da će mu i uspjeti. Imamo dobru ekipu i još važnije Wengera.
Ide nam na ruku i to da se iznenada, ali se desilo, da prvi put imamo nekakvu prednost pred svim ekipama konkurentima. Ja mislim da ćemo je i iskoristiti.
Neka misli o ovome što sam upravo napis'o ko šta hoće, ne interesuje me.
Kolega DoVe odličan post. Takodje, pročitao sam ga do kraja.