Ko.mu garantuje da ce igrati i mladosti.Umjesto da ova djeca iskoriste situaciju besparice gdje nismo u stanju da dovedemo neke provjerene igrace da se nametnu oni bi negdje lutali.Ista situacija je bila sa Memijom ,Bajicem i Amirom.Da je tada klub imao para nikada ne bi debitovaliMojaMalenkost je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:07Ne misli on da je Mesi ali mi smo trenutno jako bolesna sredina za razvoj mladih igraca.. Citavu sezonu je momak popusio zbog raznoraznih ubleha koje su igrale na njegovoj poziciji.. Ko mu garantuje da nece popusiti i sledecu sezonu.. U trenutnoj situaciji mu je bolje da igra u Mladosti nego kod nas..Brkooo je napisao/la: ↑30 maj 2021, 20:14Nadam se da Gasal nije toliko glup da poslije par utakmica u seniorima misli da je Messi. 18 mu je godina, treba da odigra u kontinuitetu sezonu-dvije, prekuca ovu ligu i onda da razmislja o inostranstvu a ne da sad ide i preskace korake u razvoju. Preskakanjem stepenica su i mnogo veci talenti od Gasala upropastili svoje karijere, nadam se da je pametan..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobit ćemo generalnog sponzora na ljeto, još ako puste navijače i ako se Amir proda + ovo postojeće možemo izgurati sezonu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Mozemo izgurati sezonu kao i ovu. Da ne dajemo igracima plate..
Pročepit će negdje.
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
HahahahMojaMalenkost je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:53Mozemo izgurati sezonu kao i ovu. Da ne dajemo igracima plate..

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
?**** je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:12HahahahMojaMalenkost je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:53Mozemo izgurati sezonu kao i ovu. Da ne dajemo igracima plate..![]()
Svi trebaju da lete a ne samo on. Tačno ispada da su ga iskoristili da bi svoj nerad prikrili i na njemu da se kola slome.
-
- Kontakt:
Pa zar nije taj Husak navodno nesto dobro radio?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
On je reviziju nesto radio ali I njemu je noga .Bilo je tu podapinjanjasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:34Pa zar nije taj Husak navodno nesto dobro radio?
-
- Kontakt:
Ma ja nikad mi na zelenu granu. Pa kako ce ovi ostat znas li ista imaju li obraza imalo yebo ih babo.KANA je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:37On je reviziju nesto radio ali I njemu je noga .Bilo je tu podapinjanjasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:34Pa zar nije taj Husak navodno nesto dobro radio?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
"Željezničar je imao veoma lošu sezonu. Plavi su podbacili i završili na sedmom mjestu za koju pripada iznos od 102.217,15 KM." Nadam se da možemo barem jedan dio isplatiti igračima, barem dvije plate, a u međuvremnu ako se Amir proda, vjv možemo isplatiti i ostatak plata i tek onda razmišljati o sljedećoj sezoni. Kao priroteti da se potpišu profesionalni ugovori sa Gasalom, Bećom, Duraković i ostalima. Želji je uvijek bila oslonac omladinski pogon, pa nek se nastavi i dalje, jer drugačije ne možemo poslovati!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Cericu i treba noga za 6 mjeseci nije nasao nacina da dodje, klub se ne vodi tako
Ma necemo bruda zadugo,pojma nemam ni meni nije jasno da neko nakon ovog svega ima obraza ostatisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:44Ma ja nikad mi na zelenu granu. Pa kako ce ovi ostat znas li ista imaju li obraza imalo yebo ih babo.KANA je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:37On je reviziju nesto radio ali I njemu je noga .Bilo je tu podapinjanjasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:34Pa zar nije taj Husak navodno nesto dobro radio?

Kkava zelena grana ljudi moji,drago mi je sto ste se bar neki obradovali ovoj pobjedi,ali nemojte da vam zamaskira oci i da vas ove prevare izmanipulisu na racun ove nebitne pobjede.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 21 gost.