FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
brate prvo da te pitam za cijenu sezonske? prosle je bila 50 KM nadam se da ce ovu sezonu povecati cijenu barem na 70 KMNKMramor je napisao/la:Poslani prijedlozi za nove sezonske ulaznice, možete ih pogledati na linku ispod. Meni lično najbolje 3,4,7,10.![]()
Sloboda Tuzla
Evo torlak slobodan uh on bi bio dobro pojacanje u odbrani
Nema lošeNKMramor je napisao/la:Poslani prijedlozi za nove sezonske ulaznice, možete ih pogledati na linku ispod. Meni lično najbolje 3,4,7,10.![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Ni cijena, ni ovo oko sponzora mi nije poznato, kao ni ko će raditi sezonske ulaznice i da li će raditi nešto od ovih. Ako odaberu nešto, vjerovatno će biti dorađivanja da se isprave neke sitne greškice. Dizajne sam tek poslao, pa ćemo da vidimo. Ako se odluče da rade nove sezonske ulaznice, nadam se da će bar biti na kvalitetnom materijalu.fukaratz je napisao/la: brate prvo da te pitam za cijenu sezonske? prosle je bila 50 KM nadam se da ce ovu sezonu povecati cijenu barem na 70 KMa druga stvar jel ova Ikinina stamparija off-set mora biti i na sezonskim ulaznicama
stvarno nepotrebno
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znaš li ti šta znači sponzorstvo i otpis dugova kroz reklamu?fukaratz je napisao/la:brate prvo da te pitam za cijenu sezonske? prosle je bila 50 KM nadam se da ce ovu sezonu povecati cijenu barem na 70 KMNKMramor je napisao/la:Poslani prijedlozi za nove sezonske ulaznice, možete ih pogledati na linku ispod. Meni lično najbolje 3,4,7,10.![]()
a druga stvar jel ova Ikinina stamparija off-set mora biti i na sezonskim ulaznicama
stvarno nepotrebno
075
ajmo pitari,ajmo manijaci,navalite,usutili ste mi se nesto

bulevar znam ja dobro da je Sloboda bila Ikini duzna 8850 KM al care moj njegova reklama stoji na stadionu citavu sezonu, stoji na busu citavu sezonu jos mi samo treba i na .ebenim sezonskim off-set
Ikina je samo ove godine na Slobodi i Azmiru zaradio 5 puta veci iznos nego sto mu se dugovalo
jos sto je izlevatio Azmira za neke stvari ali necemo o tome ovdje 
Sloboda Tuzla
Momci,bez potrebe diskutujete o nekim nebitnim temama,pogotovu koje nisu vezane za ovu temu niti za širu javnost.Imate inbox pa tamo razmjenjujte i dobro i loše
Nego,vidiš čim zaprijetiš bojkotom..odmah se vide rezultati

Nego,vidiš čim zaprijetiš bojkotom..odmah se vide rezultati
Pobjeda je bolja od orgazma!
Hvala druze, ne ponovilo se vise, nadam se da ce se i tvoj Troglav podici iz pepela kao i mi.badblueboylivno je napisao/la:Evo, prebacit ću vas, dobit ćete licencu.![]()
Doviđenja i ne vratili se više na ovaj podforum.
Eto ga.
uđe na onaj pdf, nigdje teme, sjeba se
rekoh, izgleda sam puk'o 

Chinaglia je napisao/la:uđe na onaj pdf, nigdje teme, sjeba serekoh, izgleda sam puk'o
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vidi ovih
, dobrodošli među velike klubove! 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sezonske karte obavezno podici...kakvih crnih 50 maraka...najmanje 70 pa do 100....jel ima neko cifru prodanih sezonskih karata za proslu sezonu....takodze mislim da bi bilo dobro uvesti sezonske karte za djecu i zene sa nekim prihvatljivim popustom uz dobar marketing sa bilbordima....moramo iskoristiti pozitivnu pricu i dovesti MASU na Tusanj kao u nekoliko tekmi prosle sezone...na par utakmica smo bas strasne pare uzeli od karata...za bosanske prilike mislim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako Bog da!Skver je napisao/la:Hvala druze, ne ponovilo se vise, nadam se da ce se i tvoj Troglav podici iz pepela kao i mi.
Sretno, pratit će se Sloboda.
Hayley <3
@ bbb
odličan ti je avatar, a opet jednostavan
odličan ti je avatar, a opet jednostavan
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a dze su slike FKR iz brazila
..rade gade

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sve zavisi kolike cijene ulaznica u standardnoj prodaji planiraju da stave. Ako budu dosadašnje onda nema smisla staviti sezonsku 100KM.staragarda je napisao/la:sezonske karte obavezno podici...kakvih crnih 50 maraka...najmanje 70 pa do 100....jel ima neko cifru prodanih sezonskih karata za proslu sezonu....takodze mislim da bi bilo dobro uvesti sezonske karte za djecu i zene sa nekim prihvatljivim popustom uz dobar marketing sa bilbordima....moramo iskoristiti pozitivnu pricu i dovesti MASU na Tusanj kao u nekoliko tekmi prosle sezone...na par utakmica smo bas strasne pare uzeli od karata...za bosanske prilike mislim
Sezonske ulaznice bi trebale biti jeftinije od standardna cijena X 15. Ne bi bilo loše napraviti dvije vrste(cijene ) sezonskih, za zapad i sjever
- TzBulevar87
- Kontakt:
Konačno da neko nešto pametno napiše. Baš ono treba stavit 100 KM sezonsku a 5 KM po utakmici da bude zapadThranduil je napisao/la:Sve zavisi kolike cijene ulaznica u standardnoj prodaji planiraju da stave. Ako budu dosadašnje onda nema smisla staviti sezonsku 100KM.staragarda je napisao/la:sezonske karte obavezno podici...kakvih crnih 50 maraka...najmanje 70 pa do 100....jel ima neko cifru prodanih sezonskih karata za proslu sezonu....takodze mislim da bi bilo dobro uvesti sezonske karte za djecu i zene sa nekim prihvatljivim popustom uz dobar marketing sa bilbordima....moramo iskoristiti pozitivnu pricu i dovesti MASU na Tusanj kao u nekoliko tekmi prosle sezone...na par utakmica smo bas strasne pare uzeli od karata...za bosanske prilike mislim
Sezonske ulaznice bi trebale biti jeftinije od standardna cijena X 15. Ne bi bilo loše napraviti dvije vrste(cijene ) sezonskih, za zapad i sjever
075
-
wienultras
- Kontakt:
pa ako je zapad 5 km,puta 15 utakmica..to je 75
staviti sezonsku 50,plus ima kup,prijateljske gratis da gleda
sjever staviti 30 km sezonsku i gotovo..kakvih crnih sto maraka
staviti sezonsku 50,plus ima kup,prijateljske gratis da gleda
sjever staviti 30 km sezonsku i gotovo..kakvih crnih sto maraka
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.