Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Moj Baroni, 1-1 završilo, čovjek će opet zijaniti kup, ali vidjet ćemo, ima uzvrat.
Imali su 6 100% šansi, mašili sve živo, sindrom A tima.
@Hypnose, ja iskreno želim Real ili Barcu, da se odmah razračunamo, recimo, mislim da nam ova Malaga ne bi nešto legla.
Uloga autsajdera nam godi, u to sam siguran, jednostavno je motiv na našoj strani koga god da dobijemo.
@Hypnose, ja iskreno želim Real ili Barcu, da se odmah razračunamo, recimo, mislim da nam ova Malaga ne bi nešto legla.
Uloga autsajdera nam godi, u to sam siguran, jednostavno je motiv na našoj strani koga god da dobijemo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vjeruj @Pogba da je poslije galate Malaga najbolji izbor...... Jer su najnekvalitetniji, a nakon njih taj Bayern kojeg mnogi forsiraju, a meni licno smijesna ekipa, a i Italijani su vazda gazili Svabe.....Pogba je napisao/la:Moj Baroni, 1-1 završilo, čovjek će opet zijaniti kup, ali vidjet ćemo, ima uzvrat.
Neka Spanci, msm na ova 2 bolja kluba, ostanu za kasnije.....
A eto ekipa koju bi mozda volio izbjeci jer su po meni tu negdje sa nama je PSG, al' samo zbog Ancelotia, jer zna stari lisac postaviti se dobro u ovim mecevima.....
Baroni je davno ispricana prica.... Trener aka Selimovic iz Travnika, nista kvalitetniji...... Otkaz ce kad tad primiti.... Jer Juve ima mozdai najbolje mlade igrace u italiji, pa i sire, a onne moze meda sa njima...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moze Juve sa svima igrat. Na golu,u odbrani i u sredini ne zaostaju ni za jednom ekipom koja je medju 8. U napadu to ne izgleda najbolje,al zato je tu Conte da to sve poslozi i zakrpi te nedostatke.
Najbolja opcija bi bili turci. Al nekako mislim da bi vi mogli na Barcu. Sretno u svakom slucaju...
Najbolja opcija bi bili turci. Al nekako mislim da bi vi mogli na Barcu. Sretno u svakom slucaju...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- 10DelPiero
- Kontakt:
@Arogantni bravo a ja kontam da sam jedini koji vidi trubu odbranu i isti takav napad u Bayernu
Kakav Dante kakav Mandzukic da ne spominjem smijesnog Van Buytena
btw. al' nekako to funkcionise barem neke tekme sto sam gledao bas su masinerija a neki igraci 0
Kakav Dante kakav Mandzukic da ne spominjem smijesnog Van Buytena
btw. al' nekako to funkcionise barem neke tekme sto sam gledao bas su masinerija a neki igraci 0
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 13 mar 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ostaje žal za Llorenteom, ko zna šta bi sve bilo da je on još tu, fakat to je nešto što nikada nećemo saznati.
Ali niko nije nedodirljiv u ovoj LP, to se vidjelo u ove zadnje 2 noći.
Osvojit će najkonstantnija i nadasve najsretnija ekipa, sigurno da mi imamo potencijal da odemo do kraja, ali isto tako i da ispadnemo već u narednoj fazi.
Prognoze su nezahvalne skroz jer se čovjek brzo opeče, niko se ne smije otpisati, pa ni Galata, a pogotovo ne Malaga koja je pravi tim, možda uz nas i BvB jedna od najkompaktnijih ekipa.
Za nadati se je da ćemo u sredini i nazad nastaviti igrati kao i do sada, 400 minuta nismo primili gol, a kada je takva situacija, naprijed ćemo uvijek nešto napraviti.
Uvijek je bilo da se na odbrani zasniva sve.
Ali niko nije nedodirljiv u ovoj LP, to se vidjelo u ove zadnje 2 noći.
Osvojit će najkonstantnija i nadasve najsretnija ekipa, sigurno da mi imamo potencijal da odemo do kraja, ali isto tako i da ispadnemo već u narednoj fazi.
Prognoze su nezahvalne skroz jer se čovjek brzo opeče, niko se ne smije otpisati, pa ni Galata, a pogotovo ne Malaga koja je pravi tim, možda uz nas i BvB jedna od najkompaktnijih ekipa.
Za nadati se je da ćemo u sredini i nazad nastaviti igrati kao i do sada, 400 minuta nismo primili gol, a kada je takva situacija, naprijed ćemo uvijek nešto napraviti.
Uvijek je bilo da se na odbrani zasniva sve.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam zašto svi toliko priželjkuju Galatu kao najslabiji tim.
Kao prvo, uopšte nisu loši, imaju jako dobar tim i fantastičnog trenera.
Kao drugo, zar su svi zaboravili Euro 2008 šta je ovaj Terim sa fanatičnim Turcima napravio?
Naravno, ne kažem i ne vjerujem da bi se slično moglo dogoditi sad u LP, ali Boga mi, daleko su oni od najlošijih.
Ja bih najrađe Malagu ili PSG.
Kao drugo, zar su svi zaboravili Euro 2008 šta je ovaj Terim sa fanatičnim Turcima napravio?
Naravno, ne kažem i ne vjerujem da bi se slično moglo dogoditi sad u LP, ali Boga mi, daleko su oni od najlošijih.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
farukzidane
- Kontakt:
daj molim vas budite malo i objektivni i ozbiljni,,,cuj bajern nije nesto kvalitetan,,,,,uz inter i mancester klub koji najvise mrzim,,,ali realno oni su bas dosta jaka ekipa,,,veceras su odigrali lose,,,to se svima moze desiti,,, u prvoj su ovaj isti arsenal trebali par pet razlike oderati,,malo se opustili sto donekle i jeste logicno,,,,
ja bi najvise volio izbjeci njih,,barsu, dortmund,,,,,,ostali su mi svejedno,,
ja bi najvise volio izbjeci njih,,barsu, dortmund,,,,,,ostali su mi svejedno,,
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pogba kao političar kakav, sve kaže ništa ne reče, te ovi su jaki, ovi kompaktni, ovi nisu loši, a ovi ostali su još bolji
Može bilo tko osim Barce, sa svima ostalima su nam šanse 50:50, jedini par koji bi trebali lako rješit je Malaga, po meni ni BVB nije ko zna što, tipična njemačka momčad slična njemačkoj reprezentaciji, a svi smo vidjeli što je ItalJuve napravio švabama na EP-u.
Real, Bayern i PSG jamče sektakl ali bolje ostaviti to za polufinale
Priželjkujem Malagu, očekujem nešto jače, a nikako ne želim Barca-dodavače.
Može bilo tko osim Barce, sa svima ostalima su nam šanse 50:50, jedini par koji bi trebali lako rješit je Malaga, po meni ni BVB nije ko zna što, tipična njemačka momčad slična njemačkoj reprezentaciji, a svi smo vidjeli što je ItalJuve napravio švabama na EP-u.
Real, Bayern i PSG jamče sektakl ali bolje ostaviti to za polufinale
Priželjkujem Malagu, očekujem nešto jače, a nikako ne želim Barca-dodavače.
Prizeljkuju zato što je bolje dobiti vatrenu galatu nego kvaltietnu real ili barcu. Što se mene tiče, prizeljkujem Malagu i bayern, a nemam ništa protiv toga da izvucemo Galatu.IlCapitano je napisao/la:Ne znam zašto svi toliko priželjkuju Galatu kao najslabiji tim.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
korisnikforuma je napisao/la:Pogba kao političar kakav, sve kaže ništa ne reče, te ovi su jaki, ovi kompaktni, ovi nisu loši, a ovi ostali su još bolji![]()
Fakat, mada i jeste tako, kada ih sve poredaš, ne možeš definitivno reći šta bi nam godilo.
Galata je na papiru, a i realno najslabija, ali mi je Malaga mina opasna, nešto kao Šahtar u grupi, ali u nastavku bez Viliana više nisu ličili na sebe. Veliki potencijal imaju da naprave neku senzaciju.
Ja sam već rekao, osjećam da igramo ili sa Realom ili BvB-om, ja nemam ništa protiv.
Kada govorimo koga izbjeći, Bayern i Barcu sigurno.
Kao što rekoh gore, LP je nepredvidiva, a siguran sam da i ove godine neće osvojiti ekipa ili ekipe oko koje se stvara/stvarao veliki hype. Favoriti su samo na papiru, a znamo i koji su, no, protiv Juventusa će to morati dokazati i na terenu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 mar 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jako izjednacena sezona, svi timovi su pokazali i dosta slabosti, tako da nema izrazitog favorita. Da nema zutih kartona Markizija i Vidala rekao bih da imamo sanse protiv svakog, pa cak da smo i potajni favoriti protiv bilo koje ekipe, ali vise me strah tih kartona nego bilo kojeg protivnika jer klupa nam je daleko od adekvatne. Ovako ipak bolje Malaga , Galata ili PSG nego Real, Barca ili Bayern.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
farukzidane
- Kontakt:
ima favorita,,,,barsa je i dalje favorit broj jedan,,,,,njih real i bajern po mogucnosti izbjeci,,,ostalu su svi tu pa negdje,,,volio bih malagu ili psg

Sada gledam onu tabelu koeficijenata Uefe za klubove, bili smo treći iza PSG-a i BvB-a.
Sada smo drugi klub u Evropi (gledajući tekuću sezonu) po koeficijentima sa nekim zaostatkom od 0,5 bodova za BvB-om, u LP imamo isti broj bodova, a prednost BvB-a je samo iz razloga što Njemačka ima veći koeficijent od Italije.
BvB ili Bayern tako dižu svoj procenat jer svaka pobjeda timova iz njihove lige donosi neznatan postotak, kao i nama talijana, ali samim tim što je Nijemaca bio više u Evropi je i ovaj mali minus.
Sve u svemu, malo i statistike koja kaže da smo u evropskom vrhu.
Sutra ću pogledati da vidim je li ovo ažurirano.
Sada smo drugi klub u Evropi (gledajući tekuću sezonu) po koeficijentima sa nekim zaostatkom od 0,5 bodova za BvB-om, u LP imamo isti broj bodova, a prednost BvB-a je samo iz razloga što Njemačka ima veći koeficijent od Italije.
BvB ili Bayern tako dižu svoj procenat jer svaka pobjeda timova iz njihove lige donosi neznatan postotak, kao i nama talijana, ali samim tim što je Nijemaca bio više u Evropi je i ovaj mali minus.
Sve u svemu, malo i statistike koja kaže da smo u evropskom vrhu.
Sutra ću pogledati da vidim je li ovo ažurirano.
#MaxOUT
#MaxOUT
Juventusov nogometni kamp stiže u Hrvatsku!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dobra mu trenerka ...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Jedan osvjezujuci podatak, ne znam koliko je precizan,ove sezone smo od LP zaradili vec do sada vise nego recimo Bayern prosle do samog finala.Veoma iznenadjujuce.
Ja ipak mislim da bi najbolje bilo izbjeći BvB,pošto oni meni djeluju kao jaka ekipa sa genijalcem Klopom na klupi. Ne treba potcjeniti ni jednu ekipu,ali jedno je sigurno a to je da je Juve previše potcjenjen, i većina raje konta da ako Juventusu dodje neki jači protivnik da će odmah ispasti. Bilo bi lijepo dokazati baš suprotno.
Ja te volim, volim Željo..
Đeste mafijo torinska
Ja se nadam barsi pa šta bude neka bude. FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Mislim da je neko pisao da bi mogli dobiti mnogo novca od TV prava ako ostanemo jedini Italijanski klub u LP, koliko se sjećam da je to pisao GHB, pa možda ima veze stim.AmiciDiNessuno je napisao/la:Jedan osvjezujuci podatak, ne znam koliko je precizan,ove sezone smo od LP zaradili vec do sada vise nego recimo Bayern prosle do samog finala.Veoma iznenadjujuce.
Pratio sam u zadnje vrijeme Draxlera iz Schalkea, kako bi volio da dodje u Juve, on bi bio odlična zamjena za Marchisia, a još pritom mlad (davno se nekad pisalo da je bilo interesa).
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.