Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
Izgleda da mi je bolje što nisam gledao tekmu. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Znači da sad dođe Laurent Koscienly i ponudi mi da mi **** ženu,reko bi bujrum..nemogu vjerovat koliko obožavam tog momka,odkad je potpiso za arsenal znao sam da će od njega izrast jedan WC stoper.Uklizivanje,postavljanje a da ne pričam to da je najopasniji kod svakog prekida,pa od 15 prekida on je 5,6 puta udario a 2,3 puta bio blizu da je pošalje u gol,bez riječi
sezona završena. Amin patnja živa al s obzirom da su nam otišla 2 ključna igrača sa 2 ključne pozicije uspješna je bila, posle ovoliko strava i užasa sa odlaskom bukvalno glavnih igrača koji su nosili tim i to oskudnim momentima, mi smo mašala ekipa kakva smo mogli bit.
E sad ova sljedeća sezona je priča za sebe. Što se tiče odlazaka igrača sad stvarno više nema ko otić a da pritom upropasti sezonu osim koscielnog al sam siguran da ga wenger neće dat i da ga budu tražili.
Uglavnom znači ostaje ista ekipa nakon jedne sezone, a kad je to zadnji put bilo ne pamtim
i plus uz pojačanja prava, em ćemo bit iskusniji em kvalitetniji.
KONAČNO
edit: za paju

reko ja vama jednom davno prošle sezone, arsenal se gubi bez ovog čovjeka na terenu. yebiga tako je, al je bitan bitan kotačić
E sad ova sljedeća sezona je priča za sebe. Što se tiče odlazaka igrača sad stvarno više nema ko otić a da pritom upropasti sezonu osim koscielnog al sam siguran da ga wenger neće dat i da ga budu tražili.
Uglavnom znači ostaje ista ekipa nakon jedne sezone, a kad je to zadnji put bilo ne pamtim

i plus uz pojačanja prava, em ćemo bit iskusniji em kvalitetniji.
KONAČNO

edit: za paju

reko ja vama jednom davno prošle sezone, arsenal se gubi bez ovog čovjeka na terenu. yebiga tako je, al je bitan bitan kotačić
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 19 maj 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Season 2010/2011: 68points
Cesc Fabregas, Samir Nasri and Gael Clichy depart.
Season 2011/2012: 70points
Van Persie and Alex Song depart
Season 2012/2013: 73points
Cesc Fabregas, Samir Nasri and Gael Clichy depart.
Season 2011/2012: 70points
Van Persie and Alex Song depart
Season 2012/2013: 73points
Danas sam gledao prvo poluvrijeme i nakon one patnje sam odlucio da ne gledam drugo poluvrijeme. Vidjelo se da momci igraju pod pritiskom i djelovali su dosta izgubljeno na terenu. Newcastle je igrao rastereceno i kao da su imali vise motiva za pobjedu. Na svu srecu nisu uspjeli postici pogodak, a mi smo ga uspjeli uvaljat' nekako. Kos je po svim izvjestajima opet odigrao sjajnu utakmicu i naravno dodao taj pogodak. Ovaj momak je u zadnje vrijeme jako puno napredovao i sada nije cudno sto ga Guardiola zeli u Bayernu.
Sada neka ekipa uzme malo odmora, ali vec brzo se trebaju poceti praviti planovi za sljedecu sezonu. Ako zelimo da se ubacimo u utrku za titulu jednostavno vlasnik mora odrijesiti kesu i dovesti nekog provjerenog igraca. Ako zelimo da se opet do zadnjeg kola brinemo da li cemo u LP, onda zadrzati trenutni sastav i eventualno ga pojacati sa jos nekim polovnjakom.
Sada neka ekipa uzme malo odmora, ali vec brzo se trebaju poceti praviti planovi za sljedecu sezonu. Ako zelimo da se ubacimo u utrku za titulu jednostavno vlasnik mora odrijesiti kesu i dovesti nekog provjerenog igraca. Ako zelimo da se opet do zadnjeg kola brinemo da li cemo u LP, onda zadrzati trenutni sastav i eventualno ga pojacati sa jos nekim polovnjakom.
-
- Kontakt:
JOJ ONOG ARSENALA JEST PROP'O
Gotovo svaki izlazak s rajom negdje, bila to neka jutarnja ili popodnevna kafica, ili pak izlazak petkom navečer u grad, za mene predstavlja izazov. Vala sva raja koja me zna ( a ima ih podosta Boga mi ) zna i da navijam za ovaj naš mali napaćeni klub i imam takoreći tu etiketu koga prvog da podjebavaju kad je priča oko fudbalskih klubova. Pošto nas dvojica-trojica ahbaba svaki vikend pičimo s ponudom pod miškom u neke od okolnih bašti po gradu ( ako je lijepo vrijeme naravno ) vazda neizostavna priča bude kad se pogleda rubrika u ponudi Premier kladare ENGLESKA PREMIER LIGA. Ako taj dan Arsenal igra, to nema - meni je TEVHID. Odma' bi ja i onu kafu, i ponudu, i sve otjer'o u tri lijepe...
Pošto smo mi bosančerosi poznati po tom' što se volimo praviti pametni i važni, i da ubjeđujemo druge da je naše mišljenje jedno i jedino ispravno i tačno i da ne može da postoji drugačija verzija priče, tako bude i u toku naših rasprava oko Arsenala. Što bi rekli ljudi, svaka dlaka svoju politiku vodi. Tako i kod nas. Najgore je što ljudi ne žele da zagrebu ispod površine i da malo dublje sagledaju situaciju. Konkretno se to odnosi na to koliko je Arsenal PROP'O.

Dok nisam još počeo da pišem direktno o temi, moram da spomenem da su mi ovi haveri pravi ono,ne mogu pozeljet bolje, pa zato im i ne zamjeram toliko na onom podjebavanju krajem Augusta mjeseca 2011. godine. Znamo svi šta je tad bilo. Allahselamet. Sad kad skontam, još sam dobro i prošao.
Elem nejse. Nakon odlaska Traitora, i onog Čupavog u Barcelonu, te dovođenja prvo Podolskog pa onda i Girouda, a nešto kasnije i Cazorle, teško je ko mogao očekivati da ćemo ove godine osvojiti veći broj bodova nego prošle sezone, ali eto opet, kockice su se posložile i ove godine smo sa većim brojem osvojenih bodova završili na slabijem mjestu u odnosu na prethodnu godinu.
Početak sezone. Prve dvije tekme bez datog, ali i bez primljenog gola. Šok. Em što nismo dali gola uopšte, em što nismo primili, to mi je vala bio još veći šok, taj je bio u pozitivnom smislu naravno. Giroud je promašio 2-3 dobre prilike. I dan danas razmišljam i zamišljam šta bi bilo da je zabio onu šansu protiv Sunderlanda, u kojem smjeru bi njegova forma a naša sezona otišla, al eto, nije ni ovo loše za debitantsku sezonu, ne žalim se iskreno.
Šumare aka Stoke City smo trebali dobiti jer smo dominirali, ali eto igrom slučaja nismo.
Odbrana je djelovala prestrašno u tim trenucima. Činilo se da je nemoguće da primimo gol, i bilo je izgledno da imamo odbranu kakvu smo odavno i priželjkivali. Kasnije se saznalo da je u prva dva kola za odbranu bio odgovoran Steve Bould, a sve od treceg kola pa do sramotnog poraza u 1/8 finala Čempions lige za istu je bio odgovoran Arsene Wenger. Nakon toga, odbranu opet preuzima Steve Bould nakon čega Arsenal od 30. Marta čini mi se, nije primio gola ''from open play''. Doktorski.
U narednih nekoliko mečeva smo zaredali pobjede i sve je mirisalo na to da bi ova sezona mogla biti bolja od prošle. No, ne zadugo.
Prvi ozbiljniji test, krajem mjeseca Septembra, smo imali u vidu Chelsea. Sjećam se ko da je jučer bilo kako nam je onaj Torres smlatina dao šugav gol. Fuj. Kasnije je Gervinho donio izjednačenje, pa je Mata nafakaški poslije slobodnjaka iz pokušaja centaršuta donio pobjedu Plavcima. Haj nema veze. Kontali smo nesretan dan.
PS. Prije te utakmice smo imali 1-1 sa Etihada. Opravdano se očekivala pobjeda nad Chelseaijem.
Prošlo je još par utakmica, sjecam se da smo izgubili od Schalkea na Emiratesu. I tu je počeo naš pad. Barem ja tako mislim. Nakon toga je bilo nevjerovatnih oscilacija u našoj igri da je to nevjerovatno, počev od primanja nekakvih šugavih i glupih golova, grešaka koje su direktno dovodile do primanja gola i sl. Uglavnom nije na dobro išlo, to je bilo sigurno.
Od tog perioda pa do nove godine vrijedno je spomenuti par pobjeda, i par poraza. Pobjede protiv Spudsa 5-2, ili protiv Readinga u onom kupu u nevjerovatnoj utakmici 7-5, i za kraj godine 7-3 protiv Newcastlea.
Bilo je tu i manje lijepih trenutaka, kao npr. protiv Swansea kad su nas tukli na sred Emiratesa 0-2, kao i onaj nesretan poraz u CapitalOne kupu protiv Bradforda na penale.

Dio sezone oko božića, i nakon nove godine smo odigrali preloše i tu smo izgubili svaku nadu za nekom titulom, ostala je bila samo nada za FA kupom, ili eventualnoj Ligi prvaka, ovo ostalo - kapak.
Nekad u februaru smo izgubili i tu nadu za FA kupom nakon onog glupog poraza od Blackburna. Yebat ga. Nije se dalo. Ima iduća godina, haj.
Nakon toga dolazi onaj poraz od Bayerna, i poslije te utakmice stvari za nas počinju da se vraćaju na mjesto gdje su bile tamo nekad do one utakmice sa Chelseaijem krajem Septembra mjeseca o kojoj sam već pisao.
Sve od tad, do kraja sezone evo, mi smo odigrali odlično, bilo je doduše par utakmica u kojima je više bilo, igru briši - bodove piši, al i to je odlika velikih ekipa.
Šta je bit ove moje priče? Htjedoh napraviti samo rezime sezone, al eto rekoh da iskoristim šansu pa da napišem još šta god uz to. Poenta je da Arsenal nije propao. Evo kako je to objasnio Gary Neville danas. Ko želi da shvati, shvatit će. Ko ne želi, ne mora, patit će (kad-tad)
COYG !

Gotovo svaki izlazak s rajom negdje, bila to neka jutarnja ili popodnevna kafica, ili pak izlazak petkom navečer u grad, za mene predstavlja izazov. Vala sva raja koja me zna ( a ima ih podosta Boga mi ) zna i da navijam za ovaj naš mali napaćeni klub i imam takoreći tu etiketu koga prvog da podjebavaju kad je priča oko fudbalskih klubova. Pošto nas dvojica-trojica ahbaba svaki vikend pičimo s ponudom pod miškom u neke od okolnih bašti po gradu ( ako je lijepo vrijeme naravno ) vazda neizostavna priča bude kad se pogleda rubrika u ponudi Premier kladare ENGLESKA PREMIER LIGA. Ako taj dan Arsenal igra, to nema - meni je TEVHID. Odma' bi ja i onu kafu, i ponudu, i sve otjer'o u tri lijepe...
Pošto smo mi bosančerosi poznati po tom' što se volimo praviti pametni i važni, i da ubjeđujemo druge da je naše mišljenje jedno i jedino ispravno i tačno i da ne može da postoji drugačija verzija priče, tako bude i u toku naših rasprava oko Arsenala. Što bi rekli ljudi, svaka dlaka svoju politiku vodi. Tako i kod nas. Najgore je što ljudi ne žele da zagrebu ispod površine i da malo dublje sagledaju situaciju. Konkretno se to odnosi na to koliko je Arsenal PROP'O.

Dok nisam još počeo da pišem direktno o temi, moram da spomenem da su mi ovi haveri pravi ono,ne mogu pozeljet bolje, pa zato im i ne zamjeram toliko na onom podjebavanju krajem Augusta mjeseca 2011. godine. Znamo svi šta je tad bilo. Allahselamet. Sad kad skontam, još sam dobro i prošao.

Elem nejse. Nakon odlaska Traitora, i onog Čupavog u Barcelonu, te dovođenja prvo Podolskog pa onda i Girouda, a nešto kasnije i Cazorle, teško je ko mogao očekivati da ćemo ove godine osvojiti veći broj bodova nego prošle sezone, ali eto opet, kockice su se posložile i ove godine smo sa većim brojem osvojenih bodova završili na slabijem mjestu u odnosu na prethodnu godinu.
Početak sezone. Prve dvije tekme bez datog, ali i bez primljenog gola. Šok. Em što nismo dali gola uopšte, em što nismo primili, to mi je vala bio još veći šok, taj je bio u pozitivnom smislu naravno. Giroud je promašio 2-3 dobre prilike. I dan danas razmišljam i zamišljam šta bi bilo da je zabio onu šansu protiv Sunderlanda, u kojem smjeru bi njegova forma a naša sezona otišla, al eto, nije ni ovo loše za debitantsku sezonu, ne žalim se iskreno.
Šumare aka Stoke City smo trebali dobiti jer smo dominirali, ali eto igrom slučaja nismo.
Odbrana je djelovala prestrašno u tim trenucima. Činilo se da je nemoguće da primimo gol, i bilo je izgledno da imamo odbranu kakvu smo odavno i priželjkivali. Kasnije se saznalo da je u prva dva kola za odbranu bio odgovoran Steve Bould, a sve od treceg kola pa do sramotnog poraza u 1/8 finala Čempions lige za istu je bio odgovoran Arsene Wenger. Nakon toga, odbranu opet preuzima Steve Bould nakon čega Arsenal od 30. Marta čini mi se, nije primio gola ''from open play''. Doktorski.

U narednih nekoliko mečeva smo zaredali pobjede i sve je mirisalo na to da bi ova sezona mogla biti bolja od prošle. No, ne zadugo.
Prvi ozbiljniji test, krajem mjeseca Septembra, smo imali u vidu Chelsea. Sjećam se ko da je jučer bilo kako nam je onaj Torres smlatina dao šugav gol. Fuj. Kasnije je Gervinho donio izjednačenje, pa je Mata nafakaški poslije slobodnjaka iz pokušaja centaršuta donio pobjedu Plavcima. Haj nema veze. Kontali smo nesretan dan.
PS. Prije te utakmice smo imali 1-1 sa Etihada. Opravdano se očekivala pobjeda nad Chelseaijem.
Prošlo je još par utakmica, sjecam se da smo izgubili od Schalkea na Emiratesu. I tu je počeo naš pad. Barem ja tako mislim. Nakon toga je bilo nevjerovatnih oscilacija u našoj igri da je to nevjerovatno, počev od primanja nekakvih šugavih i glupih golova, grešaka koje su direktno dovodile do primanja gola i sl. Uglavnom nije na dobro išlo, to je bilo sigurno.
Od tog perioda pa do nove godine vrijedno je spomenuti par pobjeda, i par poraza. Pobjede protiv Spudsa 5-2, ili protiv Readinga u onom kupu u nevjerovatnoj utakmici 7-5, i za kraj godine 7-3 protiv Newcastlea.
Bilo je tu i manje lijepih trenutaka, kao npr. protiv Swansea kad su nas tukli na sred Emiratesa 0-2, kao i onaj nesretan poraz u CapitalOne kupu protiv Bradforda na penale.

Dio sezone oko božića, i nakon nove godine smo odigrali preloše i tu smo izgubili svaku nadu za nekom titulom, ostala je bila samo nada za FA kupom, ili eventualnoj Ligi prvaka, ovo ostalo - kapak.
Nekad u februaru smo izgubili i tu nadu za FA kupom nakon onog glupog poraza od Blackburna. Yebat ga. Nije se dalo. Ima iduća godina, haj.

Nakon toga dolazi onaj poraz od Bayerna, i poslije te utakmice stvari za nas počinju da se vraćaju na mjesto gdje su bile tamo nekad do one utakmice sa Chelseaijem krajem Septembra mjeseca o kojoj sam već pisao.

Sve od tad, do kraja sezone evo, mi smo odigrali odlično, bilo je doduše par utakmica u kojima je više bilo, igru briši - bodove piši, al i to je odlika velikih ekipa.

Šta je bit ove moje priče? Htjedoh napraviti samo rezime sezone, al eto rekoh da iskoristim šansu pa da napišem još šta god uz to. Poenta je da Arsenal nije propao. Evo kako je to objasnio Gary Neville danas. Ko želi da shvati, shvatit će. Ko ne želi, ne mora, patit će (kad-tad)

Arsenal nije propao, niti će ikada propasti, al' opet haters gonna hate.Gary Neville on Arsenal - "They've spent £9million net in 10 years and maintained the level of consistency of getting in the Champions League.
"They've built a football stadium, they're paying off their debt and they're nearly there. If they move up now it will look like one of the most magnificent managerial performances when you look back in history.
"Half the Arsenal fans are annoyed because they think they should be doing more and should be doing better, but of all the madness and debt that surrounds football, what they have done is absolutely the right thing.
"What they now need to do, having nearly paid off their debt, is they need to go now. I think he knows, Arsene Wenger, that moment is now."

COYG !

Ove sezone bodove smo izgubili na prva dva meča, Norwich, Fulham, Swansea, plus samo L'Poola i Spurse jednom dobili = 12 bodova propalo.
Na početku neuigranost, poslije protiv Swansea, Norwicha crna serija, sreća nismo gubili bodove kod slabijih, a derbije smo gubili jer nismo dovoljno kvalitetni da budemo bolji i prvi.
Ako ostane mentalitet i fokus da se bodovi ne gube UZ pojačanja moći ćemo konačno so trofeja, aBd.
Na početku neuigranost, poslije protiv Swansea, Norwicha crna serija, sreća nismo gubili bodove kod slabijih, a derbije smo gubili jer nismo dovoljno kvalitetni da budemo bolji i prvi.
Ako ostane mentalitet i fokus da se bodovi ne gube UZ pojačanja moći ćemo konačno so trofeja, aBd.
@ fourth- kako bi volio da si napiso ovoliki post i da ti se pojebala konekcija 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:@ fourth- kako bi volio da si napiso ovoliki post i da ti se pojebala konekcija

Vođa zna.
-
- Kontakt:
zato ga napišeš u wordu i hladno te ne može ništa zahebat (osim da ti sistem padnebega_afc je napisao/la:@ fourth- kako bi volio da si napiso ovoliki post i da ti se pojebala konekcija

hajd nadam se da će ga iko pročitat.

procito sam 10 ak recenica i slucajno skrolnem prema dole,da za lijeka treba mrsko bi mi bilo procitat 

ja sam do kraja pročitao 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Fourth svaka ti dala za onaj post, uživao čitajući, češće ove romane piši
Mogao bi koji i drug Arnel bacit isti ovakav, ja ipak nisam sposoban za takvo nešto

Vermaelene, žao mi je.

Vermaelene, žao mi je.
nemoj da se brineš, ja sam pročito 
a i nije vala nešto

i da dodam da je ovo sramota što nijednog arsenalovog igrača nema u timu sezonu. A naprimjer imamo drugu odbranu lige
i plus što cazorla nije u tom istom sranju. al ajd nije ni bitno ionako

a i nije vala nešto

i da dodam da je ovo sramota što nijednog arsenalovog igrača nema u timu sezonu. A naprimjer imamo drugu odbranu lige

i plus što cazorla nije u tom istom sranju. al ajd nije ni bitno ionako
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 20 maj 2013, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
de ispitaj ga fourth,mjesto radnje,glavni likovi,tema,ideja,vrsta djela i tobazeni je napisao/la:ja sam do kraja pročitao

Ja bih da se pohvalim i da kažem kako nisam pročitao post.
Nego Paja, ja se na vakat povukoh?
Čestitke, nema šta. Ne bih rekao da se kvalitetniji od Tottenhama, nego bih rekao da ste za jedan bod sretniji. Vjerujem da će se ovim izostankom Tottenham raspasti, u smislu da će Bale otići iz Tottenhama, što podrazumjeva da je ovo početak kraja Tottenhama kojeg mi znamo. Arsenal bi dosta izgubio da se nije kvalifikovao u LP, ali najbolji se poznaju kada je najteže. Tako se rađa šampion.

Nego Paja, ja se na vakat povukoh?

Čestitke, nema šta. Ne bih rekao da se kvalitetniji od Tottenhama, nego bih rekao da ste za jedan bod sretniji. Vjerujem da će se ovim izostankom Tottenham raspasti, u smislu da će Bale otići iz Tottenhama, što podrazumjeva da je ovo početak kraja Tottenhama kojeg mi znamo. Arsenal bi dosta izgubio da se nije kvalifikovao u LP, ali najbolji se poznaju kada je najteže. Tako se rađa šampion.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Arsenal je dosta kvalitetniji tim od totenhema. Prvo uzet u obzir koliko im je bale donio pobjeda gdje se nisu vidjeli čitavu utakmicu i on tamo negdje u 90-toj odluči opalit sa 30 metara.
Jedino ih je i gurao čitavu sezonu, i niko više. Pa dovoljno je pogledat omjer golova arsenala i omjer golova Totenhema. najveći dokaz da smo kvalitetniji i u odbrani i u napadu.
Jednostavno, ponavljam, imali su Bale-a koji im je donio toliko bitnih pobjeda svojim jednim golom obično.
A ostatak ekipe, NULA. kad je jedan mertesaker bolji strijelac od njihovog klasičnog špica adebayora, to dovoljno govori.
dobro nije baš nula, al su ispod arsenala svakako
Jedino ih je i gurao čitavu sezonu, i niko više. Pa dovoljno je pogledat omjer golova arsenala i omjer golova Totenhema. najveći dokaz da smo kvalitetniji i u odbrani i u napadu.
Jednostavno, ponavljam, imali su Bale-a koji im je donio toliko bitnih pobjeda svojim jednim golom obično.
A ostatak ekipe, NULA. kad je jedan mertesaker bolji strijelac od njihovog klasičnog špica adebayora, to dovoljno govori.
dobro nije baš nula, al su ispod arsenala svakako

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Dobro je pa ga je iko pročitao.. Ipak je ovo forum, ja više volim pročitat dobru kolumnu i dobar post nego se hljeba najest ba. (što se i vidi na meni, ko me poznaje, zna o čemu govorim
) Bukvalno.
Nego, kad će neka nova kolumna ?
A i ja se nadam da Arnel upravo u ovim trenucima piše predzadnji pasus svog posta u kojem će na 82. mjesta da spomene Aarona Ramseya i kako je on bio naš ponajbolji igrač u proteklom periodu.

Od tebe sam Rizo očekivao da pročitaš, barem toliko, eto.Ja bih da se pohvalim i da kažem kako nisam pročitao post.

Nego, kad će neka nova kolumna ?

vidiš da znam sastaviti konstruktivan post, a da nije spam.bazeni je napisao/la:ja sam do kraja pročitao

Hvala brate.Fourth svaka ti dala za onaj post, uživao čitajući, češće ove romane piši Mogao bi koji i drug Arnel bacit isti ovakav, ja ipak nisam sposoban za takvo nešto

Loris, Walker, Koščelni, Vertongen, Gibbs, Sandro, Wilshire, Lennon, Bale, Walcott i Podolski bi bila idealna postava ova dva tima ( za mene naravno ). Što opet podrazumjeva 6 pjetlova i 5 topnika.
P.S. Ne da mi beba da pišem.
Naravno da sam pročitao.
P.S. Ne da mi beba da pišem.

Naravno da sam pročitao.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Marsal
- Kontakt:
Ma jesi al ti mrsko pisat.frankqqqqq je napisao/la:Fourth svaka ti dala za onaj post, uživao čitajući, češće ove romane pišiMogao bi koji i drug Arnel bacit isti ovakav, ja ipak nisam sposoban za takvo nešto
![]()

@Fourth
Brate odličan post, samo nastavi tako da pišeš.
Eto završila je ova sezona, neka je. Dobro će nam doći odmor da konsolidujemo redove, iskreno se nadam da imamo novca za pojačat ekipu, i dalje se može kupit kvalitetno i jeftino, ja sam ubjeđen da možemo dovesti recimo Joja, Gonalonsa, Cesara za odlične pare. Ma nije ni bitno, o tome ćemo kasnije, ima vremena.
Arsenal ima drugu najbolju odbranu lige i treći najbolji napad. I Bogu je jasno da je potrebno samo 3-4 kvalitetna pojačanja pa da predstavljamo neko prijetnju u engleskom nogometu. Ove godine jednostavno nismo bili pravi i provlačili smo se pa zadnjih 20-tak utakmica. Neambicije vlasnika i pohlepnost nekih igrača dovele su nas da od tima koji igra možda najljepši fudbal u Evropi opet postanemo "Boring, Boring Arsenal." Pa masu naših utakmica dobili smo žabarski 1:0 i 2:1.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.