FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ami
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 21:51

Old_Town je napisao/la:
Dino_TM je napisao/la:Derbi za zaborav.

Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...

Ovo boldirano govori 1000000 rijeci !

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 21:51

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.

INSTITUCIJA !
to mozda zbog vas online hahahahahahah
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 24 okt 2010, 21:53

kinone je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:
kinone je napisao/la:Pozz za veliki bod sarajeva

http://img5.imagebanana.com/img/fu4nfvee/slikiad.jpg
pa sta sta ovim??? svaka koreografija vam je na ovaj isti nacin... ovo je vec vidjeno... lijepo izgleda koreografija sto jest jest..
Hvala

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 okt 2010, 21:53

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: 1921, _soda_, adnan_hzsa, adnanhz, aS_Roma, baggio, barbarez, BegAx, borac_sampion, Bosanski zmaj, CLS, deni_TM87, Dino_TM, djale, e2_ze, eLeMeNtH-SoutH CreW, eliminator, elle, Grbavica moj zivot, GUARDIOLA, Har3, hare_king, harinjo, hordemalta, kinone, KODRO, MegaNormala, melandri, mrzim_ulizice, Old_Town, Omar500, PrPaAaa, roy_makaay, samir_tm87, sekac, SemPer_fi, sladoled, Stole iz Bora, tik-tak, tm87gigo, Ultras Sur, UPS, vedran86, Zagor, zeka_tm87 i 115 gostiju.

INSTITUCIJA !
čudno svi ti su online i na Olimpik(c)ovoj temi :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 24 okt 2010, 21:54

INSTITUCIJA !
Je.ote vise vas na forumu bilo nego na tekmi ! :mrgreen:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 21:54

INSTITUCIJA !
to mozda zbog vas online hahahahahahah
Pa vidis li da je vise pitara na nasoj temi nego nas. VIDEOTON :lol: :lol: Do duse i madjari malo vuku na ciganiju.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 21:54

Old_Town je napisao/la:

Igra 0, i kod nas i kod pitara. Sudija unistio tekmu kartonima. Ovaj igrac vise se jednostavno MORAO iskoristiti. Ne bih nikog da isticem, svi su lose odigrali. Visca i Zeba me razocarali. Nek mi jos neko kaze kako Lazar nije za Zelje i ubijam ga, nakon njegovog crvenog kartona nismo nista mogli. Ocekivao sam i vecu posjetu. Navijanje solidno, bakljada i koreografija jesu vrhunske, ali repertoar pjesama 0, nema pjesme kako treba, a da u njoj nema jeb.anja necega. A i one koje valjaju ne pjevaju se. Skoro cijelu tekmu "Zeljeznicar je.be Sarajevo ..."
Srecom nije bilo Hordi, da nas ne sramote. Moramo mi jos napredovati da ih stignemo, sad smo svjetlosnim godinama iza ...

sreca pa lik nije pitar koji si registrovao samo da napise ovakvu glupost

Taj lik govori istinu i sve ono sto smo vam mi govorili. Nase i vase pjesme su NEBO I ZEMLJA i khaj phice :lol:

P.S. sory old town pogresno kopiranje ali nema veze, njima je upuceno ;)
Dzaba ste nas protjerivali sa stadiona, mogli ste mnogo toga nauciti 8-)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 24 okt 2010, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 okt 2010, 21:55

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Tica kreten okrece se prema jugoistoku i govori hajmo jugozapad jace malo navijajte :o :o :o
ahhahahaaha :mrgreen: :lol: :roll: 8-)

treba mu kompas :lol: :mrgreen: 8-)

tolika prica i na kraju nikakva utakmica..to samo kod nas ima i moze :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 21:56

Za poludit

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2010, 21:56

sarajlija89 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Tica kreten okrece se prema jugoistoku i govori hajmo jugozapad jace malo navijajte :o :o :o
ahhahahaaha :mrgreen: :lol: :roll: 8-)

treba mu kompas :lol: :mrgreen: 8-)

tolika prica i na kraju nikakva utakmica..to samo kod nas ima i moze :mrgreen:
Nije covjek kriv sto se napusio.
Bilo je nesto cemu sam se nasmio na pocetku tekme puste nasi preko razglasa

[youtube][/youtube] ;)
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 24 okt 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 21:59

jel obukao floroscentnu trnerku :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 21:59

Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price! :D :) ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 21:59

partibrejker1921 je napisao/la:''Usklici zadovoljstva i veliko slavlje gostiju u utakmicu u kojoj nisu stvorili nijednu jedinu priliku, govore sami za sebe. Dugo ćemo još čekati na derbije nekadašnjeg šmeka, jer antipropaganda fudbalske igre, koju su danas demonstrirali fudbaleri s Koševa, može samo otjerati i onaj ostatak navijača koji na utakmice dolaze da vide igru i poneki lijep potez, a ne previjanje, nabijanje, valjanje i ostale destruktivne metode koje su danas demonstrirali gosti. ''

http://www.fkzeljeznicar.com
BUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA

KOJA SEGA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi igrali bez pola odbrane citavu utakmicu u kojoj ste vi uspjeli uputiti

1 sut u okvir gola :lol: :lol: :lol: :lol:

pampioni :lol: :lol:

selami od zije blekica i ekipe sa koseva ;)

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 24 okt 2010, 22:00

I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
hehe...svaka cast ;)
šta je ovdje za svaka čast, izjava jednog retardiranog derbi navijača?? Dino ljudska glupost nema granica i neizlječiva je.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 24 okt 2010, 22:01

smaram je napisao/la:

I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula, mi te volimo, mi te volimoo !
hehe...svaka cast ;)
šta je ovdje za svaka čast, izjava jednog retardiranog derbi navijača?? Dino ljudska glupost nema granica i neizlječiva je.
Derbi navijac ? Jesi siguran ?

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 22:02

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:NAŠ TE KUR.AC NAPRAVIO ZB ;)
a nas covjek vam napisao pjesmu grbavica :D

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 22:02

ami je napisao/la:Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price! :D :) ;)

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 okt 2010, 22:03

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:NAŠ TE KUR.AC NAPRAVIO ZB ;)
a nas covjek vam napisao pjesmu grbavica :D
Ljubomoran sto je u dusi manijak ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2010, 22:03

ami je napisao/la:Iznajmljujem kiflu i tri barska stola koje zainteresovan nek dodje,ali nema zajebancije uzmi ili ostavi, tu je kraj nema price! :D :) ;)
Kifle vracene vlasniku. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 okt 2010, 22:04

idol vam je čovjek koji javno kaže da ga je blam mrtvih roditelja i koji vam uzima po 3 km da vam upali TV.

pa tica je francuski plemić za takvog. al' eto, bar se može reći da konačno imate upravu po svojoj mjeri.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.