Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 06 nov 2011, 13:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Znam nego jel se i sad bore za titulu prve argentinske lige ? :mrgreen:
Ove sezone smo to prepustili nekim manjim ekipama koje retko dolaze do izrazaja,ne bi bilo zanimljivo da mi stalno dominiramo . ;) Sledece sezone opet uzimamo titulu 8-)

p.s. Ja i Dzo se naostrili da gledamo veceras kod mene Napoli-Juve ,kad ono odlozeno :roll: a danima pricamo o tome :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 06 nov 2011, 13:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav svima. Ako moze lajk na sliku veoma je vazno i pomoci ce te mi pravo.
1996

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 nov 2011, 13:31

Za 3 sata sam dobio 5kg vec. Ubice me Bajram. Mislim da mogu u Ginisovu knjigu rekorda, koliko sam kalorija unio za kratko vrijeme. Sarma, burek, sitni cevap, bataci, baklava, sapice. Sve je u procesu probave. :D

Od ovog moze da se umre.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 nov 2011, 13:32

tanzla je napisao/la:Za 3 sata sam dobio 5kg vec. Ubice me Bajram. Mislim da mogu u Ginisovu knjigu rekorda, koliko sam kalorija unio za kratko vrijeme. Sarma, burek, sitni cevap, bataci, baklava, sapice. Sve je u procesu probave. :D

Od ovog moze da se umre.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo cepaj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 nov 2011, 13:32

@Tribaliana niko ne smije dirati. On i ja ćemo ući u poslovne vode i bićemo veoma uspješni u poslu kojim ćemo se baviti. Dakle, nemojte ni pod tačkom razno zayebavati mog jarana. :mrgreen:

Interesantno je to da mnogi zbog Vuka i sličnih njemu, prema svakome "drugačijem" gledaju na taj način. @Tribi, @Devil, @MaGiCa, @Dantes (vjerovatno ću zaboraviti nekoga, pa nek mi halale) su najbolji dokaz da ne treba trčati pred rudo. :D

Dosta sam vas pohvalio, odoh sad potegnut koju. :lol: Žena mi je spremila trpezu i po'. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 nov 2011, 13:36

Halo ba zar mi sinoc nismo dogovorili biznis, kakav sad Tribalian, on je incognito pitar, PARTNERU! :lol: :lol: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 nov 2011, 13:36

Monolog je napisao/la:@Tribaliana niko ne smije dirati. On i ja ćemo ući u poslovne vode i bićemo veoma uspješni u poslu kojim ćemo se baviti. Dakle, nemojte ni pod tačkom razno zayebavati mog jarana. :mrgreen:

Interesantno je to da mnogi zbog Vuka i sličnih njemu, prema svakome "drugačijem" gledaju na taj način. @Tribi, @Devil, @MaGiCa, @Dantes (vjerovatno ću zaboraviti nekoga, pa nek mi halale) su najbolji dokaz da ne treba trčati pred rudo. :D

Dosta sam vas pohvalio, odoh sad potegnut koju. :lol: Žena mi je spremila trpezu i po'. :mrgreen:
Brate hvala ti :mrgreen: Ti si moj jaran i svet botanike ne zna kakve strucnjake ima u svojoj oblasti :mrgreen: Uzivaj tamo u trpezi i jos jednom -Bajram Serif Mubarek Olsun .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 nov 2011, 13:41

tanzla je napisao/la:Halo ba zar mi sinoc nismo dogovorili biznis, kakav sad Tribalian, on je incognito pitar, PARTNERU! :lol: :lol: :lol:
Ma @Tribi i ja baratamo zelenilom. :mrgreen: "Maj" ti još zelenila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Možeš biti mlađi partner, a onda zaslugama, radom i zaradom zaraditi svoje ime na vratima naše kancelarije. :mrgreen:
Bićemo poput "Crane, Pool & Schmit". Samo, mi ćemo to odraditi sa "MTT" ili "TMT" (ne patim od prvog mjesta). :mrgreen:

@Tribi,

Hvala u ime ovih oko mene. :lol: Da, ovih što me kljukaju baklavama i ostalim slatkom. :mrgreen: Al' ne dam se. Jedna baklava per day. :lol: Odoh sad, dužnost zove. Čujemo se pred "bajramski" izlazak. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 nov 2011, 14:00

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim forumasima islamske vjeroispovjesti, te onima koji citaju forum, a nisu clanovi, da ga provedete u zdravlju, sreci i rahatluku te da pocistite tepsije ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 nov 2011, 14:07

Monolog je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Halo ba zar mi sinoc nismo dogovorili biznis, kakav sad Tribalian, on je incognito pitar, PARTNERU! :lol: :lol: :lol:
Ma @Tribi i ja baratamo zelenilom. :mrgreen: "Maj" ti još zelenila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Možeš biti mlađi partner, a onda zaslugama, radom i zaradom zaraditi svoje ime na vratima naše kancelarije. :mrgreen:
Bićemo poput "Crane, Pool & Schmit". Samo, mi ćemo to odraditi sa "MTT" ili "TMT" (ne patim od prvog mjesta). :mrgreen:
A ovaj vam je guru? :D :lol: slika

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 06 nov 2011, 14:08

Đesi Tanzlane slušaju li te :P

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 nov 2011, 14:10

Legenda mladi biznismen. :D Kakav je to account?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 nov 2011, 14:15

@ Tanzla pod hitno se disciplinuj ako hoces da te ubacimo u pricu :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 nov 2011, 14:23

:lol: Ovo će biti dobar dan nema ništa ljepše nego kad Real zabije 7 za dobro jutro :mrgreen:
BŠMO svima koji slave :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 nov 2011, 14:23

Dobit cu jedno 6-7 kila danas :D Pojeo neke cokoladne kolace 3 komada , 3 baklave sad me cekaju punjene paprike , pita , piletina.... :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 nov 2011, 14:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Dobit cu jedno 6-7 kila danas :D Pojeo neke cokoladne kolace 3 komada , 3 baklave sad me cekaju punjene paprike , pita , piletina.... :mrgreen:
U mene stara nikad bolej baklave nije napravila,samo malo ih ima moram čekat da prođe sve ovo pa kad ne bude više gostiju :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2011, 14:29

Bajram,a kod mene nema vode :evil: ,da je to makar cest slucaj vec nas maksuz zafrkavaju u ovakvim prilikama,recimo vode uvjek ima i onda subotom predvece kad se treba srediti za izlazak iskljuce,evo sad na bajram nema vode :evil:
Ma jednog cu dana jednostavno ko Mevlid uzet pusku i zapucati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 nov 2011, 14:32

Dylan Dog je napisao/la:Bajram,a kod mene nema vode :evil: ,da je to makar cest slucaj vec nas maksuz zafrkavaju u ovakvim prilikama,recimo vode uvjek ima i onda subotom predvece kad se treba srediti za izlazak iskljuce,evo sad na bajram nema vode :evil:
Ma jednog cu dana jednostavno ko Mevlid uzet pusku i zapucati.
U nas svaki drugi dan dođe tačno za zapucat ko da sam u jeb.. kamenom dobu :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 nov 2011, 14:39

Nisi brate nego si na selu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 nov 2011, 14:39

Sarajlijc@ je napisao/la:Nisi brate nego si na selu :mrgreen:
Došljo sjedi 5 tvoja učiteljica bi bila ponosna na tebe :mrgreen: :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.