FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2014, 07:36

krmpotich je napisao/la:
Aj upali google i pogadjaj:

https://imageshack.com/i/ndp568uj" onclick="window.open(this.href);return false;

1. Ko je lik u gro planu??
2. Čije boje je trenerka na njemu??
3. Čiji je autobus iza igrača??
4. Ko osim Slobode moze samo koristiti ovaj bus??

Kad se sve sabere i oduzme, on ima puno vise tacnih informacija nego ti i takvi kao ti koji govore "SVIJU MI" sto pljuju i prde gdje stignu. Aj sad zdr'ao...
Svaka cast krpoticu!! :tokralju: Ovu fotografiju nisam jos vidio. Ovo dokazuje u vjerodostojnost tvojih informacija. Odlicno!! Nemoj da te pokolebaju neka djeca forumasi. Mi stari ocekujemo tvoje informacije i naravno fotografije koje nam daju za pravo da ti vjerujemo. Jos jednom svaka ti cast! :clap:
Sve ono sto si do sada napisao je tacno, u prilog tome ide ova fotografija.
krpotic je jedina trenutno osoba koja nam moze iznjedriti neku bitnu informaciju.
B R A V O!
P.S. De molim te raspitaj se sta je sa Pasana oruzara naseg. Nisam ga vidio otkako sam prestao igrati u Slobodi. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2014, 07:39

HerLutwoII je napisao/la:Da li ovaj od burazera buraz zna koliko autobus bez igraca trosi na otvorenom putu? Ili ako ne zna da nam sazna iz prve ruke pa priopci bez odavanja izvora! Unaprijed hvala :mrgreen:
Znas sta HerLutwoII, krmpotic nije automehanicar niti sofer. Stoga pitanje ti nije na mjestu! :nene:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 jun 2014, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 11 jun 2014, 11:31

Jel se vi to Tuzlaci prisjećate kako ste ostajali bez goriva u busu po cesti ?Ne navlačite opet belaj na klub jer ako vam taj amer ode pitanje je dal ćete imati i za kakav kombi gorivo.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 11 jun 2014, 11:44

Korektorsedmica je napisao/la:Jel se vi to Tuzlaci prisjećate kako ste ostajali bez goriva u busu po cesti ?Ne navlačite opet belaj na klub jer ako vam taj amer ode pitanje je dal ćete imati i za kakav kombi gorivo.
ne ide amer nigdje :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jun 2014, 12:06

Brine se ovaj korektor za nas :mrgreen:

Otisao je senjor samko, pojavljuju se sada novi senjor samci :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2014, 12:29

Moranjkić klupa, Salihović prva postava. Haha. Pogledajte izjavu Cire a i Moranjkica kroz karijeru i zadnje sezone. Ako je vase dijete Sale, ne morate biti bas toliko nerealni pojedini. Uostalom procitajte na fejsu izjavu da se Sale zahvaljuje Jaski i da je naucio dosta od njega za polusezonu :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 jun 2014, 12:32

krmpotich je napisao/la:Aj upali google i pogadjaj:

https://imageshack.com/i/ndp568uj" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbt. ja tek sad detaljno pogledao sliku, izvini druze, tek sad sam skonto ko ti je brat. :tokralju:

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 jun 2014, 12:42

Korektorsedmica je napisao/la:Jel se vi to Tuzlaci prisjećate kako ste ostajali bez goriva u busu po cesti ?Ne navlačite opet belaj na klub jer ako vam taj amer ode pitanje je dal ćete imati i za kakav kombi gorivo.
Jako domisljato, bravo bravo :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 11 jun 2014, 12:57

Sve što se radi, radi se u strogoj diskreciji,Ono što je moja želja je, da ubuduće oni koji dovode igrače moraju znati da sad Sloboda ima veeliku armiju navijača,kojoj ne može parirati niko iz Premijer lige,pa i na Balkanu, i da ta ista armija hoće dobre predstave ,i neće da se više iko igra preko njenih leđa,

To se prije svega odnosi na one koji su zaduženi za dovođenje igrača.Kakao i sam mogu dobiti neke informacije,o tome neću ovdje javno da govorim,ali ono što ću odsad govoriti, bit će javno prozivanje onih koji budu uzimali pare od igrača prilikom dovođenje istih,ili primali mito od postojećeih.Mi od svakog igrača hoćemo da daje svoj maksimum,a
dat ćega, ako su mu puni džepovi.Mito i korupcija se mooooooraju iskorijeniti,ma o kome da se radilo.

Ako imamo čovjeka ,koji je svaki svoj zarađeni novac zaradio pošteno,i koji taj veći dio novca ulaže u našu svetinju, zašto da se više dozvoli da ga neko muuuze ,jer je već debelo plaćen od njegove strane.

Jaa to neću dozvoliti ! :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 11 jun 2014, 13:16

joksimovic je napisao/la:Sve što se radi, radi se u strogoj diskreciji,Ono što je moja želja je, da ubuduće oni koji dovode igrače moraju znati da sad Sloboda ima veeliku armiju navijača,kojoj ne može parirati niko iz Premijer lige,pa i na Balkanu, i da ta ista armija hoće dobre predstave ,i neće da se više iko igra preko njenih leđa,

To se prije svega odnosi na one koji su zaduženi za dovođenje igrača.Kakao i sam mogu dobiti neke informacije,o tome neću ovdje javno da govorim,ali ono što ću odsad govoriti, bit će javno prozivanje onih koji budu uzimali pare od igrača prilikom dovođenje istih,ili primali mito od postojećeih.Mi od svakog igrača hoćemo da daje svoj maksimum,a
dat ćega, ako su mu puni džepovi.Mito i korupcija se mooooooraju iskorijeniti,ma o kome da se radilo.

Ako imamo čovjeka ,koji je svaki svoj zarađeni novac zaradio pošteno,i koji taj veći dio novca ulaže u našu svetinju, zašto da se više dozvoli da ga neko muuuze ,jer je već debelo plaćen od njegove strane.

:lol: :lol: :lol:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 11 jun 2014, 13:20

uscuplic je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Sve što se radi, radi se u strogoj diskreciji,Ono što je moja želja je, da ubuduće oni koji dovode igrače moraju znati da sad Sloboda ima veeliku armiju navijača,kojoj ne može parirati niko iz Premijer lige,pa i na Balkanu, i da ta ista armija hoće dobre predstave ,i neće da se više iko igra preko njenih leđa,

:lol: :lol: :lol:
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2014, 13:26

Ej moj druze federalni, jesi li mozda procitao post krmpotica? Ako nisi vrati se i procitaj i sve ce ti biti jasno! Usput i pogledaj fotografiju sto je krmpotic postavio! :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2014, 13:28

Normalno da ne trebas dozvoliti. Ha ja! :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jun 2014, 13:55

**** te Tuzlalive, za Jasmina me nije briga, al **** te Tuzlalive 1000x puta
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 jun 2014, 14:47

U NOVOM MAXU! Objava: 20.1.2014|11:55
Ćiro: Ništa bez Bandića, on mi je naredio da odem u Tuzlu
Ja volim FK Tuzla City

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 11 jun 2014, 15:10

sloboda72 je napisao/la:U NOVOM MAXU! Objava: 20.1.2014|11:55

U čemu je problem?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jun 2014, 15:15

sloboda72 je napisao/la:U NOVOM MAXU! Objava: 20.1.2014|11:55
pola carsije zna da je Jasmin u talu s Bandicem doveo Ciru ;) ono sto ne znamo koliko je CIro para uzeo :D
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 jun 2014, 15:43

16.decembar, 2013 Posjeta gradonačelnika Grada Zagreba Općini Tuzla

20.decembar, 2013 Načelnik Imamović prisustvovao prijemu kod Predsjednika Republike Hrvatske

22.januar, 2014 Prijem za šefa stručnog štaba FK „Sloboda“, gospodina Miroslava Ćiru Blaževića i predstavnike FK“Sloboda“ Tuzla kod načelnika Opštine

Izvor: web stranica Opštine Tuzla.

Azmir Husić je potpuno u pravu što je gospodina Blaževića uputio na načelnika Tuzle, u tom je i problem i rješenje.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 jun 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 jun 2014, 15:49

Datum: 3.6.2014
Oproštajni prijem za trenera Slobode, gospodina Blaževića u Opštini Tuzla kod načelnika.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2014, 15:59

Ova vrucina izgleda pravo yebe. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.