Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hajd molim te pogledaj čestitku moju na fb. Treba čestitala bajram ali kopiranu čestitku, na kojoj piše posted 37 minutes ago i two person like thisOTNYS_YNWA je napisao/la:HAHA, šalji u pp link Bogati.![]()
Evo poslao sam kolegi forumasu, pa dok mi istekne ova zabrana postanja (zbog ovog posta), saljem ti u inbox. Mnogo zabavno stivo, za kakve se on slamke fata i kakve gluposti valja.Monolog je napisao/la:Zlatane, sad me iskreno zanima o kojem forumu se radi.Nisi fer.
tanzla je napisao/la:Drinin vuk na jednom forumu vrsi propagandu da se zabrani koncert Dine Merlina u Beogradu. Valjam se od smijeha. Kakav je to gigant.![]()
![]()
![]()
Hahah e to bi tek bio belaj.Tribalian je napisao/la:tanzla je napisao/la:Drinin vuk na jednom forumu vrsi propagandu da se zabrani koncert Dine Merlina u Beogradu. Valjam se od smijeha. Kakav je to gigant.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brate znas da su "pametni" ljudi iz vrha drzave hteli derbi da odloze zbog tog koncertaI onda se neko setio da to nema veze jedno sa drugim,pa je odluceno da se derbi ipak igra
Svi smo mi drinin vuktanzla je napisao/la:Mozda je Tribalian drinin vuk?
Desnu ruku da nije.tanzla je napisao/la:Mozda je Tribalian drinin vuk?
Brate za Stefka ne znam,a ja sam nabasao tako sto @ Sarajlica reko mom drugu za ovaj forum pa on reko meni. Ovo je jedini normalan sportski forum u ex yu da ne racunam one koji su vezani za samo jedan klub.tanzla je napisao/la:Sad bez zjbancije, zanima me kako su Devil i Tribalian nabasali na ovaj forum, i postali clanovi, i to cijenjeni, naseg communitya. Vjerovatno su vec pisali negdje, al' ja il' sam zaboravio, ili nisam ni vidio.![]()
Tribalian jesi plak'o sinoc kad je tvoj incognito klub izgubio?
River je veciti sampion prve argentinske ligeSarajlijc@ je napisao/la:
Marko koji je River u ligi i koju ono ligu igra ?![]()
+1Tribalian je napisao/la:River je veciti sampion prve argentinske ligeSarajlijc@ je napisao/la:
Marko koji je River u ligi i koju ono ligu igra ?![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 5 gostiju.