Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma daj ba taj levat nista ne moze povezati ista nam je igra kad je on igrao i kad je izasao, bezidejna i nikakva.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
stvarno mi niste jasni,utakmica sezone i vi ocekujete neku lijepu igru,neko kantanje sa 5 golova manje vise,arsenal nije igro nikad zrelije nego ovih zadnjih 3 4 utakmice,sigurna igra,dovoljno za 3 boda,tothem nula,celzi nula,stvarno ne vidim u cemu je problem,mozda se trebaju zaletit svi u napad pa da nam ga zakucaju iz kontre,budite realni malo
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Možda ih Tottenham motiviše u drugom pol.Seaman je napisao/la:wenger motiviro si ih u pm ,tebe i njih treba nabiti pošteno
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, Arsenal igra kao da mu ova utakmica ništa ne znači. Da se nisu uzdali isključivo u Sunderlandovu pobjedu?
Realno, osim one malecke prilike nakon kornera Mertesackera, nisu napravili ništa vrijdno spomena. Udarac Podolskog ne računam, jer je signaliziran ofsajd, iako je ponovljena snimka dokazala da je to greška suca. No, to mu svakako nije opravdanje.
S druge strane, Ben Arfa je svaki put napravio pometnju kada je bliže Arsenalovom golu. Meni se motaju 2 situacije kada je izbacio iz igre po 2 čuvara (drugi put pucao 5 metara preko gola, a prvi put nije imao kome dodati loptu i morao je sačekati svoje saigrače).
Sve u svemu, Arsenal bi mogao ostati bez LP-a ukoliko ovako odigra i 2. poluvrijeme. Čisto sumnjam da Bale i ostatak ekipe neće zabiti Sunderlandu, jer su do sada već imali nekoliko prilika (mada, moram priznati da ne gledam tu utakmicu, već čitam komentare).

S druge strane, Ben Arfa je svaki put napravio pometnju kada je bliže Arsenalovom golu. Meni se motaju 2 situacije kada je izbacio iz igre po 2 čuvara (drugi put pucao 5 metara preko gola, a prvi put nije imao kome dodati loptu i morao je sačekati svoje saigrače).

Sve u svemu, Arsenal bi mogao ostati bez LP-a ukoliko ovako odigra i 2. poluvrijeme. Čisto sumnjam da Bale i ostatak ekipe neće zabiti Sunderlandu, jer su do sada već imali nekoliko prilika (mada, moram priznati da ne gledam tu utakmicu, već čitam komentare).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bega_afc je napisao/la:stvarno mi niste jasni,utakmica sezone i vi ocekujete neku lijepu igru,neko kantanje sa 5 golova manje vise,arsenal nije igro nikad zrelije nego ovih zadnjih 3 4 utakmice,sigurna igra,dovoljno za 3 boda,tothem nula,celzi nula,stvarno ne vidim u cemu je problem,mozda se trebaju zaletit svi u napad pa da nam ga zakucaju iz kontre,budite realni malo

Bravo Arsene majstore

ma mazlumi su sami sebi krivi. igraju preko qurca pola utakmica ove sezone.
@bega pa šta trebaju čekat da spudsi daju gol pa da onda krenu u napad?
@bega pa šta trebaju čekat da spudsi daju gol pa da onda krenu u napad?
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
jel pokusavas ispast pametan sa tim boldiranjem
@ semso-utakmica se igra 90 minuta,samo polahko,golovi ce doc,nece bit samo jedan
@ semso-utakmica se igra 90 minuta,samo polahko,golovi ce doc,nece bit samo jedan
baš me zanima šta će reći francuski stručnjak ako se ne plasiraju u lp,koji **** će mu sad biti izgovor,laže nas zadnjih sezona kao male majmune i još neki mu daju potporu,treba mu direkt nogom u guzicu iz kluba pa nek drugdje prodaje maglu
Hebo majku,ukradose nam korner
Ne znam sta se cudite,Arsenal u gostima i igra tvrdo i nije prvi put da ovako nesto gledamo..
Ne znam za vas al ja sam opusten k'o babina sisa

Ne znam sta se cudite,Arsenal u gostima i igra tvrdo i nije prvi put da ovako nesto gledamo..
Ne znam za vas al ja sam opusten k'o babina sisa

Ne ide Tottenhama,Arsenal slabo isto.Imam osjecaj da ga necemo zabit.Prije cemo bit 4 tako sto Tottenham nece dobiti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Evo ga.
- frankqqqqq
- Kontakt:
NAJBOLJI DEFANZIVAC ARSENALA ! ISTO KAO I PROŠLE SEZONE, LAUUUREEEEEEENT !
ennis je napisao/la:Ne ide Tottenhama,Arsenal slabo isto.Imam osjecaj da ga necemo zabit.Prije cemo bit 4 tako sto Tottenham nece dobiti.

SLOBODA NAVIJAČIMA
sta je sad 

LORAAAAAAAAAAAAAN
-
- Kontakt:
POmocu kakve seljacke igre mi zabijamo golove znaci prava sabanska ekipa ali ako pobjedimo hebiga nemamo se pravo buniti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
<3bega_afc je napisao/la:sta je sad

Yebat ga, gol je pa kakav god.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Hajde bolan tako ti i Real zabija golove.BigBigBang je napisao/la:POmocu kakve seljacke igre mi zabijamo golove znaci prava sabanska ekipa ali ako pobjedimo hebiga nemamo se pravo buniti.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Koscielny igra odlicno. Ne zbog gola, nego inace je dobar.
- frankqqqqq
- Kontakt:
"Sunderland fans are singing "1-0 to the Arsenal!"" - Brilliant!

Sa ovim rezultatom mi bi igrali playoff sa rusima, jel tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.