Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AvantiSignora
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AvantiSignora » 11 mar 2013, 17:07

Jucerasnju utakmicu Juventus - Catania gledalo je 38.782 gledatelja i vidjeli su jedan pogodak u mrezi gostiju. Juventus je zaradio 1.291.110 eura. ;)

Chiellini (twitter): "Veoma važna pobjeda, moramo ovako nastaviti! Pozdrav za sve koji me uvijek prate sa velikom ljubavlju!"

Marchisio (facebook): "Veoma važna pobjeda, imali smo nevolja ali smo pobijedili u zadnjoj minuti. Čak i u teškim momentima ova ekipa uspijeva da pruži maksimum i da osvaja bodove. Danas je atmosfera bila prelijepa, stadion je bio pun i vjerovao je, baš poput i nas, sve do zadnje minute. Grande Jack je uspio zabiti i jako sam sretan radi njega. Veliki zagrljaj za sve!"

A ovo me obradovalo.. Nadam se sto prije..

TS: Juventus zapocinje pregovore oko produzenja ugovora sa Pogbom koji bi ga ostavio u klubu do 2017. i njegova plata bi bila 2.5 mil po sezoni.

I moram reci da me Marchisio juce malo razocaro, ipak je propustio Celtic i imo je vise odmora tako da sam se nado vise s njegove strane al eto. Pirlo meni se cini igra najvise tekmi tako da mu ni ne zamjerim kad nekad odigra koju losu tekmu..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 mar 2013, 19:06

Dobrodošao Ado meći ovaj potpis koji svi imamo... choporaško-mafijaška zločinačka organizacija :mrgreen:

Sad se fino lijepo odmoriti do Bologne i probati i tamo osvojiti novu tricu... biće teško ali ne i nemoguće, negdje mora stati i njihov dobar niz

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 11 mar 2013, 19:21

Hvala svima na dobrodoslici. ;)

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 11 mar 2013, 20:28

http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... S0xMzE4OTE" onclick="window.open(this.href);return false;

dobrodosao ;)

prema ovome conte zeli

zlatana,sanceza
vecc imamo loremtea,vucka i gia
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 mar 2013, 22:37

Tonny Vilhena igrač Feyenoorda, zainteresovani smo za njega 17 godina, mnogo smo ovakvo potencijala kupili, ali su ih posudbe uništile.

[youtube][/youtube]

Ibrica, Llorente, Vucko, Sanchez, Gio bio bi to paklen napad, ali mislim da neće biti ništa od toga, iako bih volio.

Protiv Bologne sigurno neće biti lako, ali dobre je Conte ima 7 dana da pripremi ekipu za ovu utakmicu, a poslije ove utakmice slijedi pauza pred reprezentativne obaveze, nadam se da ćemo ako ništa zadržati ovu prednost prije te pauze. Sjetimo se da je i prva utakmice riješena u posljednjim minutama golom Pogbe, to je bila i jedna od boljih njegovih utakmica u sezoni, mislim da mu je tad i poništen onaj gol neopravdano.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 11 mar 2013, 23:06

Ma šanse da neki mulac uspije u Juventusu sada, pored ovakve konkurencije, pogotovo u obrani i sredini, su 5%, ako i toliko...Svoju priliku već čekaju Leali, Sorensen, Masi, Bouy, Pires, a u napadu 3-4 mlada i perspektivna igrača...
Ako ćemo dovoditi mlade to treba raditi isključivo po modelu Pogbe, dakle igrače bez ugovora, ponuditi im dobar ugovor i onda ako se ne uspiju probiti do prve momčadi, lagano prodat i zaradit par milijunčića :D

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 11 mar 2013, 23:11

Od svih nabrojanih samo Leali i Bouy imaju potencijal da budu kvalitetni igrači, Sorensen je ok igrač, ali teško da može nešto ekstremno napredovati, Masi se pogubio, sada je promijenio i klub jer se nije nametnuo, Appelt teško, iako je dobar, ne kao Bouy doduše.

Baš sam se nadao da će Bouy dobiti šansu, ali sa ovom povredom će mu trebati bar 2 godine vremena, 1 da se vrati kako treba, a druga da se negdje pokaže - teško. :|

Idealno bi bilo da se slijedi primjer Pogbe i u svim linijama stvori jedan mlad igrač, Leali - Doria - Bouy ili ovaj Holanđanin - Boakye.

Posudbe su moranje, ali može se stvoriti igrač i "u kući". Ništa ne bismo izgubili da smo umjesto Padoina ili već koga, davali šansu i dozirali nastupe nekome talentovanom, dobili bi još nekog igrača za budućnost.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 mar 2013, 23:49

daj ljudi molim vas nemojte Amaurija ovdje spominjati....neka mu je sa srecom,,kao sto neko rece,,i ja bi u parmi zabijao,,,on nije imao,,nema i nikada nece imati kvalitet za nas,,i to je istina,,,,ljorente i jos bar jedan napadac,,,tipa sanceza, suareza i sto se tice napada bicemo beton,,,ako jos neko dodje,,dobro dosao,,,, :D :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 mar 2013, 23:50

ma posudbe i co-own su super stvar u italiji, imas ekipe tipa Parme, Udinezea pa evo i Sampdorije ove sezone koje odlicno rade sa mladim igracima i ne boje im se dati priliku tako da je to odlican put da se dobije igrac...meni je zao Maronea , ima mjesto u Juventusu i osjetio bi se njegov nedostatak ali ne igra ni blizu dovoljno koliko bi trebao u ovim godinama da iskoristi svoj potencijal.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 mar 2013, 23:52

Nesta razmisljam kako sam citao komentare tipa ne moze Ibra u Juve zato sto hoce da se sve vrti oko njega ali on ce se svakako trpati loptama kao sto ce to bit slucaj sa Llorenteom tako da ne vidim tu problem. Izdajica i slicno na stranu sa njim bi Juve bio ne za klasu nego dvije jaci u odnosu na sada.
Alessandro Del Piero !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 mar 2013, 23:55

ma sad da imamo Ibru u timu ja bih potpisao ligu prvaka, nek smanji primanja na 6 miliona i ja bih mu halalio sve izdaje hahaha i onako nikad nije srao nista o nama ruzno ni dok je u interu bio. savrsen igrac za Seriu A i za nasu koncepciju posebno, kod nas se sve i vrti oko centralnih napadaca, takva je to formacija tako da ako je to prepreka to je suplja prica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 mar 2013, 23:58

Velika je greška što Marrone nije zamjena za Marchisia, jer on bi mogao dobro odigrati na toj poziciji, ali Conte ga nije želio dati da ide na posudbu, pa ga gura na mjesto libera. I kad mu da šansu u sredini gura ga na mjesto Pirla, što je preveliko opterećenje za njega, pogotovo zbog manjka utakmica.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 mar 2013, 00:30

Pavel Nedved: "Sve dok sam ja tu necu pustiti Conte da ode. Volio bih vratiti Ibrahimovica u Juve, jer je on jedan od onih koji prave razliku, ali mi nemamo 40 miliona eura da potrosimo na jednog igraca. Volio bih da izbjegnemo Real u LP."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2013, 09:29

Jedan veliki čovjek svojevremeno je rekao :

''Juventus je kao parfem: lako se zaljubiti u njega, teško ga ukloniti, nemoguće zaboraviti''

Fališ nam Capitano...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 12 mar 2013, 10:15

Andrej je napisao/la:Pavel Nedved: "Sve dok sam ja tu necu pustiti Conte da ode. Volio bih vratiti Ibrahimovica u Juve, jer je on jedan od onih koji prave razliku, ali mi nemamo 40 miliona eura da potrosimo na jednog igraca. Volio bih da izbjegnemo Real u LP."
Eh, vrijeme je da i mi počnemo o petku i žrijebu razmišljati.

Koga god dobijemo, sigurno nas čeka težek zadatak. Kako reče jedan od najvećih, ne bih ni ja Real volio, kao i Bayern. Rano je još, eventualno u polufinalu.

Želja je Porto, sa kojim bi igrali tvrde tekme, ali od kojeg smo objektivno jači ili Schalke/Galata. Protiv njih bi bili favoriti. Sve ostalo je izjednačeno, PSG bi također bilo poželjno izbjeći, jer su relativno nepoznanica, a imaju nekoliko klasnih igrača i trenera specijalistu za ovaj sistem takmičenja.

Od jačih, volio bih Dortmund ili Milan ako prođe.

Rezime, izbjeći Real i Bayern, kao i PSG. Ostalo sve može. Želja je Porto ili ova dva njemačka kluba (Galatasaray).
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 mar 2013, 14:27

Pozdrav raja nisam se dugo javljao
Ja samo bayern ne bi volio, ostali mogu, najidealnije porto ili shalke ili galata
1946

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 12 mar 2013, 15:53

Pozdrav raja, vidim da je tema Ibra, mislim da Konte ako bude trener i dalje u sto ne sumnjam za nesto vise a to je LP, mada i ove sezone moze se daleko otici, trebace 2-3 top igraca koja cine razliku, sad je li to Ibra ili neko drugi vidjecemo.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 12 mar 2013, 15:59

Za mene je Ibra najbolji klasični napadač na svijetu, volio bih da dođe.
Juve, Giovinco più Marrone e 15 milioni per Jovetic.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 12 mar 2013, 16:14

gojzerica je napisao/la:Za mene je Ibra najbolji klasični napadač na svijetu, volio bih da dođe.
Slazem se! ;)
Juve, Giovinco più Marrone e 15 milioni per Jovetic.
Previse za Jovetica, ako uzmemo u obzir da Giovinco nije toliko slabiji igrac, a tek Marrone i njegov potencijal. Jovetic ne vrijedi vise od 25 mil. i ako ce se davati preko te cijene, onda definitivno se ne slazem jer nije prima punta.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 12 mar 2013, 16:16

Po tome gore ispade Jovetić vrijedi više od 40 miliona, glupost stvarno.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.