Ma nece, gdje ce se to Dzumiju desitiAnelMid je napisao/la:Nadam se da neće sada svoj servis izgubiti kao u običaju
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma nece, gdje ce se to Dzumiju desitiAnelMid je napisao/la:Nadam se da neće sada svoj servis izgubiti kao u običaju
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Malo mu je faliloAnkleBreaker je napisao/la:Otvorio mu se zdrijeb. Šansa za finale.
Kakvi top50 mozes citati odnosno mogu drugi pisati ali samo pisati al to ni oni ne vjeruju da ce se desiti a ja znam da nece...NebeskaSila96 je napisao/la:I kad počnem čitat o nekom Damirovom napretku,top 50 ovo ono a on Ivu ne može na zemlji dobit cc
Isao je u prva 2 kola na bolje plasirane igrace od sebe i bolje igrace a posebno za karlovica to mislim(smijesno je i pricati ko je bolji) al se ovdje pise o nekom 3-4 kolu kao da je on siguran u prolazak protiv darcisa a kamoli protiv ive(smijesno)...jos uvijek vam nedostaje realnosti i sve dok toga nema vjerovat ce te u puste zelje da moze dobiti ivu...RafaGarros9 je napisao/la:Jedino njega moze Darcis potcijeniti a Damir njega nikako...alex1991 je napisao/la:Sa igrom koju Damir prikazuje u poslednje vrijeme ni Darcis nije za potcijeniti.
Ovdje se raspravlja o Diegu a nece ni doci do njega kao i skori turnir sto je bio raspravlja se o nekom 3-4 kolu a ispadne u prvomccc a u posljednje vrijeme ga teniseri oducuju od tenisa ako je to ikako moguce u njegovom slucaju...
Hajde da im covjek i oprosti kad kazu top 50 al govorilo se i o top 10...Alminjo99 je napisao/la:Na šljaci od Ive izgubiti kaže Top 50..
Bedene bi ga pregazio.UltraSA je napisao/la:Tek se sad vidi kakvu je šansu propustio Damir.
Ne kažem da ne bi, pa njega je Ivo na šljaci zguzio, kud ćeš dalje. Da je jak na terenu koliko na jeziku, ne bi ga ni Bedene ni Karlović dobili.Rokoko87 je napisao/la:Bedene bi ga pregazio.UltraSA je napisao/la:Tek se sad vidi kakvu je šansu propustio Damir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.