Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 15 jan 2012, 23:56

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

fuck me
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 jan 2012, 23:57

Ponos Torina je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Johnson treba igrati na krilu kad vec nema Suareza..
ja sam juce poludio gledajuci utakmicu i onu bijednu igru koju ponavljamo po 100 ti put na svom terenu igramo i sto veterani nekakvi,mladi igraci dobri tehnicari na kraju ispadose veterani...Nista bez Belamija kako covjek leti po terenu,Kuyt katastrofa,Gerrard dobro odigrao na visokom nivou,dobro fizicki pripremljen....Igra nam je tuzna ono nisam odavno vidio da onako pacenicki igramo,Downing nezna ni sam gdje igra,sta treba da radi samo trckara negdje,Carroll smeta svojim igracima....Ma bruka nista vise cast pojedincima.... i da neda malom Rahimu sansu :evil: :evil: :evil:
pogledaj sta je downing uradio u 32. minuti pa onda reci da li samo trckara
carroll smeta svojim igracima - to se moze svakom desit a kod drugog suta mu je mozda mogo i dodat lopti
a sta su uradili bellamy i gerrard da ih tako falis i na kraju jos hoces da KK da Raheemu sansu
smijesno :)

Nije tu nista smijesno Johnson,Gerrard i Bellamy su nasi najbolji igraci koje trenutno imamo ovo ostalo je obicni prosjek ako to mogu i prosjekom nazvati,Suareza necu tu racunati on se glupo ponio prema klubu praveci niz gluposti iz utakmice u utakmicu...

Igra nam je nikakva mi nesto kao pokusavamo posjedom lopte unistiti prostivnika i tako svaku utakmicu igramo kao kukavice,pravi se tu bedem na sredini terena od 5,6 igraca i na kraju svi zajedno nemaju nikakvu ideju kako do gola,Kuyt nam igra u prvih 11 pa on ni u jednom ozbiljnom klubu nebi bio u prvom planu sa onakokvom kondicijom i onakvim pristupom igri on vise ni sam neznam il bi pisao il srao,toliko je pozicija izmjenjao da je totalno unisten....

Downing svoje privatne probleme donosi u klub i nosi se s njima na terenu umjesto da sve svoje misli usmjeri prema svojoj igri i svom klubu...

Henderson nema prostora da igra na mjestu koje bi mu najbolje pasalo,svaku utakmicu ima par protrcavanja naprijed a pretezno izigrava zadnjeg veznog i brani svoj gol isto tako kao i Adam..O Carrollu netreba trositi rijeci,tupadjija obicni koji nakon povrede uopste neizleda zainteresovan za igru igra se bazira na njemu,a mi smo s njim u klubu dobili jednu veliku 0i na kraju Kenny hvali igrace,nama niko netreba,on je zadovoljan igrom(prije cu reci patnjom na terenu,a ne "igrom"

Nama trebaju igraci poput Ayew-a,Muniaina da razbijaju svoje protivnike na krilnim pozicijama a ne igrace poput Downinga da idu do kraja linije pa da se on vraca do centra i vraca loptu adamu koji ce doda ti do Reine a on do Enrique-a i onda sve isto....

Samo mi je drago da se Gerrard vratio nadam se da ce on bar nesto promjeniti u igri da neigramo onako bezidejno i pickasto.....
Kako nije smiješno ?
Žališ se na sve i onda misliš da će sve promjeniti ako KK ubaci Raheema u ekipu.
Nisi mi odgovorio na pitanje. Šta su uradili Gerrard i Bellamy protiv Stokea ?
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2012, 00:01

@Ponos Torina, ti fakat kontaš da Sterling može igrati protiv bilo koje ekipe u premiershipu? bilo koje odbrane? ja samo ne znam jesi li pogledao i jednu jedinu utakmicu rezervi ove sezone, nije ni sjena onog igrača iz prošle sezone. krhak je maximalno, još ako da njega naleti neki klipan poput Sambe može biti svašta.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 16 jan 2012, 00:01

YNWA!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 16 jan 2012, 00:37

Shanks je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Koliko se očekuje da nam platite za El Pirata?
Negdje procitah 8 miliona funti.
Pa eto bilo bi fino uvalit ga nekome za jedno 8-10 mil., a ni njemu sigurno ne bi bilo loše u L'poolu...Nije ono loš igrač uopšte, ali je konkurencija jednostavno prevelika...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jan 2012, 10:07

Carlo je napisao/la:@Ponos Torina, ti fakat kontaš da Sterling može igrati protiv bilo koje ekipe u premiershipu? bilo koje odbrane? ja samo ne znam jesi li pogledao i jednu jedinu utakmicu rezervi ove sezone, nije ni sjena onog igrača iz prošle sezone. krhak je maximalno, još ako da njega naleti neki klipan poput Sambe može biti svašta.
hare kako imas zivaca za ove likove... vidis mu po postu da nije bas upoznat sa situacijom... ja sam odlucio da ne trosim svoje vrijeme na raspravu sa ljudima ovdje.

btw gledam na goal.com navijaci proglasili kinga za flopa utakmice :D nije da nije zasluzio :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 jan 2012, 11:03

Cuj Defoa trazite,e i ovi novinari svasta pisu.. :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2012, 11:32

Baš sinoć gledam Remya, momak je mašina. Prenos bijaše na arenasport 1. Legao bi nam dobro za pass and move. :mrgreen: " onclick="window.open(this.href);return false; .. ^^

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2012, 11:43

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:@Ponos Torina, ti fakat kontaš da Sterling može igrati protiv bilo koje ekipe u premiershipu? bilo koje odbrane? ja samo ne znam jesi li pogledao i jednu jedinu utakmicu rezervi ove sezone, nije ni sjena onog igrača iz prošle sezone. krhak je maximalno, još ako da njega naleti neki klipan poput Sambe može biti svašta.
hare kako imas zivaca za ove likove... vidis mu po postu da nije bas upoznat sa situacijom... ja sam odlucio da ne trosim svoje vrijeme na raspravu sa ljudima ovdje.

btw gledam na goal.com navijaci proglasili kinga za flopa utakmice :D nije da nije zasluzio :mrgreen:
ebiga, ova tema je najnezrelija na forumu definitivno, uostalom fakat ne znam što se imam raspravljati s ovakvim likovima, nemam više ni živaca.

Crystal Palace manager Dougie Freedman has warned interested parties off 19-year-old forward Wilfried Zaha.

The teenager has been linked with a move to Liverpool in recent weeks, and Freedman admits he has spoken to Kenny Dalglish, as well as Manchester United boss Sir Alex Ferguson, about the highly rated prospect.

He told reporters: “I’ve had chit-chats with Kenny Dalglish and Alex Ferguson, but he is not going anywhere.”
ništa ni od njega, šteta :mrgreen:

Granero + Defoe/Remy i ja sam zadovoljan što se tiče ovog prelaznog roka s tim da Kuyt napusti tim.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 16 jan 2012, 11:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš sinoć gledam Remya, momak je mašina. Prenos bijaše na arenasport 1. Legao bi nam dobro za pass and move. :mrgreen: " onclick="window.open(this.href);return false; .. ^^
Ako je ono pass and move što mi igramo ja sam Jovanka Broz. :lol: :lol:

Nema šanse da Remy dodje, glavni igrač je Marselja. Oni igraju LP, a mi nismo pozvani ni na Bajramski turnir u malom nogometu. Ako bi ga doveli (astronomske šanse) Camoli bi opravdao svoju poziciju. Do sada me samo uspjeo razočarati.
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2012, 11:48

Ne može bez Suleta. :mrgreen: Kada Bellamy izgleda to je donekle to, sa Kuytom i Carrollom naravno da se mijenja stil. :lol: Mora se dovesti napadač!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2012, 11:51

http://sportsport.ba/ino_fudbal/remy-ze ... lleu/72404" onclick="window.open(this.href);return false;

Remy ostaje i samim tim Defoe ostaje :mrgreen:

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 16 jan 2012, 11:59

Nema ni 20 minuta od mog posta.. :mrgreen:

"Ostajem. Bit ću 100% u Marseilleu do kraja sezone, pa čak možda i do kraja ugovora. Razgovarao sam sa predsjednikom i ostalim osobljem. Ne bi bilo dobro za mene da napustim klub. Vidjet ćemo na ljeto, ali to sada nije u mojoj glavi", rekao je Remy.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jan 2012, 12:12

Slabo se vrše transferi sada iz razloga što je na ljeto EP. Svaki novi igrač se boji adaptacije u novi klub ili čak novu ligu, a samim tim postoji velika vjerovatnoća da bi, ako ne uspije sa adaptacijom, vrlo lahko mogao ostati bez poziva na EP.
Remy već sada može računati na poziv za EP kao drugi ili treći napadač, prema tome neće ni on rizikovati.
Imam neki osjećaj da King i nema para na raspolaganju, da je Henry izgubio povjerenje u njega kao i u Roya :? Čeka se ljeto, čekaju se transferi igrača kojima ističu ugovori, čekaju se odlasci igrača iz našeg kluba, tako da se treba pomiriti sa činjenicom da je ovo još jedna sezona za zaborav.
Velike su šanse da osvojimo CC a samim tim i da igramo EL, vidjećemo kako će se razvijati situacija u FA kupu.

Želim da budem prvi koji će čestitati dolazak novom igraču Liverpoola Césaru Davidu Teixeiri Torresu ;)
Groningen, 20 godina, 27.02.1991., 12 nastupa za Groningen i 6 golova, napadač, Urugvaj, 8 miliona funti ... toliko od mene :mrgreen:

A ima i ova vijest. Uskoro bi se trebali sastati zvaničnici Lilla i Liverpoola oko otkupljenja ugovora Joe Cola. Navodno, kaže skysport, Liverpool ne želi pare nego želi Sowa. Kako god, mi smo na dobitku, svejedno je da li ćemo dobiti pare ( onda bi opet trebali tražiti nekog novog napadača ) ili dobili Sowa. Sow je Senegalac, napadač, rođen je 19. 01. 1986., u League 1 je odigrao 166 utakmica i postigao je 49 gola.
Mada bih ja preferirao dolazak Hazzarda uz doplatu od nekih 30-tak miliona eura, ali ko me pita :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 16 jan 2012, 16:21

Henderson je napisao/la:Slabo se vrše transferi sada iz razloga što je na ljeto EP. Svaki novi igrač se boji adaptacije u novi klub ili čak novu ligu, a samim tim postoji velika vjerovatnoća da bi, ako ne uspije sa adaptacijom, vrlo lahko mogao ostati bez poziva na EP.
Remy već sada može računati na poziv za EP kao drugi ili treći napadač, prema tome neće ni on rizikovati.
Imam neki osjećaj da King i nema para na raspolaganju, da je Henry izgubio povjerenje u njega kao i u Roya :? Čeka se ljeto, čekaju se transferi igrača kojima ističu ugovori, čekaju se odlasci igrača iz našeg kluba, tako da se treba pomiriti sa činjenicom da je ovo još jedna sezona za zaborav.
Velike su šanse da osvojimo CC a samim tim i da igramo EL, vidjećemo kako će se razvijati situacija u FA kupu.

Želim da budem prvi koji će čestitati dolazak novom igraču Liverpoola Césaru Davidu Teixeiri Torresu ;)
Groningen, 20 godina, 27.02.1991., 12 nastupa za Groningen i 6 golova, napadač, Urugvaj, 8 miliona funti ... toliko od mene
:mrgreen:

A ima i ova vijest. Uskoro bi se trebali sastati zvaničnici Lilla i Liverpoola oko otkupljenja ugovora Joe Cola. Navodno, kaže skysport, Liverpool ne želi pare nego želi Sowa. Kako god, mi smo na dobitku, svejedno je da li ćemo dobiti pare ( onda bi opet trebali tražiti nekog novog napadača ) ili dobili Sowa. Sow je Senegalac, napadač, rođen je 19. 01. 1986., u League 1 je odigrao 166 utakmica i postigao je 49 gola.
Mada bih ja preferirao dolazak Hazzarda uz doplatu od nekih 30-tak miliona eura, ali ko me pita :D

Odakle ti ovo što sam podvukao ?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2012, 16:37

Brian Reece
No official news but David Texeira did not train with FC Groningen today
Brian Reece
If the word about David Texeira are true then FC Groningen deserve the best price possible and a massive thanks, huge talent is Texeria
David Texeria is from Luis Suarez's hometown of Salto, 20, years old and has 7 goals in 11 games in his first season in the Dutch League.. Uruguayan and one of Suarez's boyhood friends
Zanimljivo danas što se špekulacija tiče, valjda ponedeljak :mrgreen:

adis_lfc
Kontakt:

Post Postao/la adis_lfc » 16 jan 2012, 17:47

Evo ti odgovor za ono sto si podvukao ovdje:http://www.ourkop.com/2012/01/16/who-is ... liverpool/

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jan 2012, 19:39

Rolex312 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Slabo se vrše transferi sada iz razloga što je na ljeto EP. Svaki novi igrač se boji adaptacije u novi klub ili čak novu ligu, a samim tim postoji velika vjerovatnoća da bi, ako ne uspije sa adaptacijom, vrlo lahko mogao ostati bez poziva na EP.

Groningen, 20 godina, 27.02.1991., 12 nastupa za Groningen i 6 golova, napadač, Urugvaj, 8 miliona funti ... toliko od mene
:mrgreen:

Odakle ti ovo što sam podvukao ?
Ako sam ti rekao u srijedu da će Webb suditi utakmicu protiv Stoka i ako ti kažem da će utakmicu u subotu protiv Boltona suditi Kevin Friend ( onaj što nam je sudio protiv Fulhama ) i sve to bude tačno, onda mi trebaš vjerovati i za ovo ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 jan 2012, 20:02

http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=31111" onclick="window.open(this.href);return false;

Aaaaj sto ne mogu sranja jbt :evil: :evil:
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.