Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2014, 01:53

Ahmete druze koliko kafe pijes, ne moze ti ni Starbucks napravit dovoljno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2014, 01:57

AhmetNY je napisao/la:
harishp je napisao/la:
AhmetNY je napisao/la:Harishp dobro u tvom selu, ima struje :kafa:
NY village inn,ima i kahve a I vesele sveske da citas.
Pazi da ne preskocis stranicu :kafa:
Hrcak, bem te nepismena.Citas,citas,citas a ne citam. Qurac moj citas,ti samo kahve ispijas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 15 sep 2014, 02:05

Oho evo pismenog :kafa: ebe :kafa: sam sebe.

Jesi navalio s hrckom, kakav hrcak :kafa: spava kraj tebe :kafa:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 15 sep 2014, 02:09

Cartman je napisao/la:Ahmete druze koliko kafe pijes, ne moze ti ni Starbucks napravit dovoljno.
Samo bosanska :kafa:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 sep 2014, 02:45

pa vi recite da ne prati reprezentativce :mrgreen:
slika

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 sep 2014, 02:49

plavipatriota je napisao/la:pa vi recite da ne prati reprezentativce :mrgreen:
slika
:shock: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 15 sep 2014, 02:54

Ma ovo je lažni profil sa extra statusima, ne nasjedajte. Ali momcima svaka čast na idejama. :mrgreen:

I još nešto za ovaj kodex, mogli su vala uvesti obavezno gledanje utakmica protivnika preko kaseta! Jer čim mi počnu neke CD-ove donositi, govore nešto ukucavanje po internetu-SMUČI MI SE! Jer vjerujte, imam želju nekad i da pogledam s kim igramo sljedeću! Ako ništa, bar da im boju dresova vidim!

Pogledao sam rezultate domaće lige. Iznenadilo me Sarajevo jer imaju dobar tim, al nema rezultata... To me podsjeća na nekoga, ali mi ne može doći u glavu na koga! Inače, izjavio sam prije početka lige da će se Sarajevo prošetati ligom, ali očito neće, pa evo da kažem-nisam to mislio!

Veliki sam peh! Gledao sam Arsenal-City danas poluvrijeme, kontam da kapiten neće ući i prebacim, on očito ušao.. Ja pratio Paris TV, imali specijalni program pred Rennes-PSG.. Znaju Francuzi napraviti najavu što jest jest!
Ali čuo sam da je kapiten odigrao dosta borbeno.. Šteta što nisam mogao gledati!

I još nešto za ovaj kodex, mogli su vala uvesti obavezno gledanje utakmica protivnika preko kaseta! Jer čim mi počnu neke CD-ove donositi, govore nešto ukucavanje po internetu-SMUČI MI SE! Jer vjerujte, imam želju nekad i da pogledam s kim igramo sljedeću! Ako ništa, bar da im boju dresova vidim!

Dostaviše mi danas u Paris novi kodex ponašanja NSBiH.. Mislim, ovo oko ruganja mi je čudno! Jer nikad se nikom narugao nisam osim što sam Avdukića zvao "Proćelavi".. Ipak, imati dva Asmira u ekipi, i to oba golmana ne ide! Zato je sad Ratko Dujković tu, baš nekako drugačije!

Kontam nešto, za slučaj Bičakčić rekoh da ne mogu Džeku nazvati da pitam šta je problem jer ima utakmicu! Evo sad sam shvatio da ne mogu ni da nije imao, jer mi pod kapiten još stoji Spahićev broj. Očito se to neće samo promijeniti, iako sam bio ubijeđen da hoće! Jer danas tehnologija napreduje, čujem malo ko i legendarne kasete koristi...
Oplakao sam stvarno. :rol: :rol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 sep 2014, 03:00

ma znam ba da je zezancija, parodija prava :mrgreen: :mrgreen: safet na kasetama i dalje a da fb ima :lol: :lol:

zIzOoO
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zIzOoO » 15 sep 2014, 03:29

Pa prije cemo mi svi izvršiti kolektivno samoubistvo drzeci se za kablo od dalekovoda pod punim naponom nego sto ce uhljup dati ostavku ili izvest normalnu formaciju
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 sep 2014, 08:27

Ahmo. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Samo ti pij svoju :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 15 sep 2014, 09:28

Dobryy den, Safete telko podnesi ostavku. :kafa:
Do svidaniya :kafa:
DD

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 15 sep 2014, 10:01

promjena na selektorskoj poziciji se moze desiti samo na tri nacina:

1. Susic daje neopozivu ostavku
2. Odbor za hitnost NSBiH ga razrijesi duznosti (5 od 6 clanova glasa za smjenu). Odbor se sastoji od 4 clana iz FBiH, 2 iz RS (Predsjednik NFSBiH, Prvi i drugi potpredsjednik NFSBiH, 3 člana IO).
3. IO NFSBiH ga razrijesi duznosti s vecinom od 12 clanova (ukupno ih je 15- 10 iz FBiH i 5 iz RS).

Prvi nacin je iskljucen.. Susic sigurno nece podnijet' ostavku prije oktobarskih utakmica..
Druga dva nacina su malo vjerovatna. Treba podrska iz RS.-a, a svi znamo koliko njima (ne)znaci uspjeh BH repke. Osim toga predizborna kampanja je u punom jeku. Imaju oni preca posla, valja zauzet dobre startne pozicije za raspodjelu vlasti poslije izbora, princip netalasanja je tu osnova...

susic ce otici najranije poslije utakmica u oktobru i to u slucaju oba poraza... ako dobijemo vels, ne ide on nigdje, ma sta ko pricao i pisao.... nase zelje su jedno, realnost sasvim nesto drugo....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 sep 2014, 10:17

Drzi nas za jaja telac.
Ako dobijemo Vels, ostace a nova blamaza ce ponovo doci kad-tad, uopstalom i da se plasiramo na EURO, snjim na klupi se tamo samo mozemo slikati...

Ukoliko izgubi od Velsa i Belgije ili samo osovji bod, vjerovatno ode ili bude smijenjen ali sanse za plasman ce biti lose....

Drzi nas za jaja nepotista, :twisted: Pusiona smo kako god okrenes.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 15 sep 2014, 10:23

Baba Vanga kaže da će Pape u Welsu izvesti našu formaciju kao protiv Mexica,odigrati veoma dobro,možda i pobijediti(pa Nije Wels sam Bale),isto tako i protiv Belgije.To mu donosi ostanak na klupi i opet mučenje kroz cijele kvale.Mi svi ćemo opet gristi m u d a,ali pomoći nema.U konačnici bolje je otići na Evropsko pa i sa Papetom nego izgubiti sve šanse ,a da naš vrli strateg ode poslije 3-4 utakmice,,kao što kažu bolje se raniti nego ubiti.Previđam nam još puno popjenih ,kafica,izbačenih televizora,psovki,apaurina...neka nam je dragi Bog u pomoći ...svima..

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 sep 2014, 10:43

aqarius je napisao/la:Baba Vanga kaže da će Pape u Welsu izvesti našu formaciju kao protiv Mexica,odigrati veoma dobro,možda i pobijediti(pa Nije Wels sam Bale),isto tako i protiv Belgije.To mu donosi ostanak na klupi i opet mučenje kroz cijele kvale.Mi svi ćemo opet gristi m u d a,ali pomoći nema.U konačnici bolje je otići na Evropsko pa i sa Papetom nego izgubiti sve šanse ,a da naš vrli strateg ode poslije 3-4 utakmice,,kao što kažu bolje se raniti nego ubiti.Previđam nam još puno popjenih ,kafica,izbačenih televizora,psovki,apaurina...neka nam je dragi Bog u pomoći ...svima..
E **** ga, pravo luzersako razmisljanje, ne moze se tako, tako je bilo i prije SP, da se ne kvari atmosfera, da se zbiju redovi... po toj logici i za dvadeset godina ce nam biti neki "Susic" , a mi cemo govoriti "ma dobro je , ne tuku...".
Ne valja to nikako...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 15 sep 2014, 10:49

Papetova biljeznica

slika

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 sep 2014, 10:55

slika

:lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 sep 2014, 10:58

phily je napisao/la:slika

:lol:
''Tamo bi tesko dao glavom gol''

:urnebes: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 15 sep 2014, 11:05

hogarstrasni je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Baba Vanga kaže da će Pape u Welsu izvesti našu formaciju kao protiv Mexica,odigrati veoma dobro,možda i pobijediti(pa Nije Wels sam Bale),isto tako i protiv Belgije.To mu donosi ostanak na klupi i opet mučenje kroz cijele kvale.Mi svi ćemo opet gristi m u d a,ali pomoći nema.U konačnici bolje je otići na Evropsko pa i sa Papetom nego izgubiti sve šanse ,a da naš vrli strateg ode poslije 3-4 utakmice,,kao što kažu bolje se raniti nego ubiti.Previđam nam još puno popjenih ,kafica,izbačenih televizora,psovki,apaurina...neka nam je dragi Bog u pomoći ...svima..
E **** ga, pravo luzersako razmisljanje, ne moze se tako, tako je bilo i prije SP, da se ne kvari atmosfera, da se zbiju redovi... po toj logici i za dvadeset godina ce nam biti neki "Susic" , a mi cemo govoriti "ma dobro je , ne tuku...".
Ne valja to nikako...
Slažem se ,ne valja nikako.Ovo je 90% realistično razmišljanje(možda jeste luzersko ali realno)Uzmi sva dešavanja u i oko saveza dođeš do ovoga.Potpisali su sa njim ugovor.U slučaju otkaza moraju mu isplatiti sumu koja je najveća na našim prostorima(balkanskim).Drugi selektor svakako neće raditi za merhameta...Drugo ...i dalje se sa tribina čuje Pape,Pape..nije bitno ko i koliko,uglavnom se čuje.Dalje ,kod nas niko nema m u d a ,ni novinari,ni ljudi u savezu ,ni igrači,neko čija riječ nešto znači..da javno kaže Pape "ne znaš,odlazi"...BHF..dali žuti karton,kao igračima i selektoru,ma dali su oni muda od labuda.Igrači se zaista bore,igraju,e sada što mnogi ne znaju(Avdija),drugi su izgubljeni o ovoj formaciji,trći nikada nisu zajedno igrali,sve je do PAPETA,ne do igrača,njemu treba dati i crveni i po g u z i c i..mi samo znamo svagdje je tako i svi smo krivi,nisu svi ,zna se ko je više a ko manje,..

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 15 sep 2014, 11:13

hahahah moze li link za ovaj fb profil naseg vrlog selektora :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.