Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ahmete druze koliko kafe pijes, ne moze ti ni Starbucks napravit dovoljno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hrcak, bem te nepismena.Citas,citas,citas a ne citam. Qurac moj citas,ti samo kahve ispijas.AhmetNY je napisao/la:Pazi da ne preskocis stranicuharishp je napisao/la:NY village inn,ima i kahve a I vesele sveske da citas.AhmetNY je napisao/la:Harishp dobro u tvom selu, ima struje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Oho evo pismenog
ebe
sam sebe.
Jesi navalio s hrckom, kakav hrcak
spava kraj tebe 

Jesi navalio s hrckom, kakav hrcak

Samo bosanskaCartman je napisao/la:Ahmete druze koliko kafe pijes, ne moze ti ni Starbucks napravit dovoljno.

- plavipatriota
- Kontakt:
pa vi recite da ne prati reprezentativce

plavipatriota je napisao/la:pa vi recite da ne prati reprezentativce![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ovo je lažni profil sa extra statusima, ne nasjedajte. Ali momcima svaka čast na idejama.
Oplakao sam stvarno.

- plavipatriota
- Kontakt:
ma znam ba da je zezancija, parodija prava
safet na kasetama i dalje a da fb ima

Safet Sušić - Pape
Pa prije cemo mi svi izvršiti kolektivno samoubistvo drzeci se za kablo od dalekovoda pod punim naponom nego sto ce uhljup dati ostavku ili izvest normalnu formaciju
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
- Nerminovic
- Kontakt:
promjena na selektorskoj poziciji se moze desiti samo na tri nacina:
1. Susic daje neopozivu ostavku
2. Odbor za hitnost NSBiH ga razrijesi duznosti (5 od 6 clanova glasa za smjenu). Odbor se sastoji od 4 clana iz FBiH, 2 iz RS (Predsjednik NFSBiH, Prvi i drugi potpredsjednik NFSBiH, 3 člana IO).
3. IO NFSBiH ga razrijesi duznosti s vecinom od 12 clanova (ukupno ih je 15- 10 iz FBiH i 5 iz RS).
Prvi nacin je iskljucen.. Susic sigurno nece podnijet' ostavku prije oktobarskih utakmica..
Druga dva nacina su malo vjerovatna. Treba podrska iz RS.-a, a svi znamo koliko njima (ne)znaci uspjeh BH repke. Osim toga predizborna kampanja je u punom jeku. Imaju oni preca posla, valja zauzet dobre startne pozicije za raspodjelu vlasti poslije izbora, princip netalasanja je tu osnova...
susic ce otici najranije poslije utakmica u oktobru i to u slucaju oba poraza... ako dobijemo vels, ne ide on nigdje, ma sta ko pricao i pisao.... nase zelje su jedno, realnost sasvim nesto drugo....
1. Susic daje neopozivu ostavku
2. Odbor za hitnost NSBiH ga razrijesi duznosti (5 od 6 clanova glasa za smjenu). Odbor se sastoji od 4 clana iz FBiH, 2 iz RS (Predsjednik NFSBiH, Prvi i drugi potpredsjednik NFSBiH, 3 člana IO).
3. IO NFSBiH ga razrijesi duznosti s vecinom od 12 clanova (ukupno ih je 15- 10 iz FBiH i 5 iz RS).
Prvi nacin je iskljucen.. Susic sigurno nece podnijet' ostavku prije oktobarskih utakmica..
Druga dva nacina su malo vjerovatna. Treba podrska iz RS.-a, a svi znamo koliko njima (ne)znaci uspjeh BH repke. Osim toga predizborna kampanja je u punom jeku. Imaju oni preca posla, valja zauzet dobre startne pozicije za raspodjelu vlasti poslije izbora, princip netalasanja je tu osnova...
susic ce otici najranije poslije utakmica u oktobru i to u slucaju oba poraza... ako dobijemo vels, ne ide on nigdje, ma sta ko pricao i pisao.... nase zelje su jedno, realnost sasvim nesto drugo....
Drzi nas za jaja telac.
Ako dobijemo Vels, ostace a nova blamaza ce ponovo doci kad-tad, uopstalom i da se plasiramo na EURO, snjim na klupi se tamo samo mozemo slikati...
Ukoliko izgubi od Velsa i Belgije ili samo osovji bod, vjerovatno ode ili bude smijenjen ali sanse za plasman ce biti lose....
Drzi nas za jaja nepotista,
Pusiona smo kako god okrenes.
Ako dobijemo Vels, ostace a nova blamaza ce ponovo doci kad-tad, uopstalom i da se plasiramo na EURO, snjim na klupi se tamo samo mozemo slikati...
Ukoliko izgubi od Velsa i Belgije ili samo osovji bod, vjerovatno ode ili bude smijenjen ali sanse za plasman ce biti lose....
Drzi nas za jaja nepotista,

Baba Vanga kaže da će Pape u Welsu izvesti našu formaciju kao protiv Mexica,odigrati veoma dobro,možda i pobijediti(pa Nije Wels sam Bale),isto tako i protiv Belgije.To mu donosi ostanak na klupi i opet mučenje kroz cijele kvale.Mi svi ćemo opet gristi m u d a,ali pomoći nema.U konačnici bolje je otići na Evropsko pa i sa Papetom nego izgubiti sve šanse ,a da naš vrli strateg ode poslije 3-4 utakmice,,kao što kažu bolje se raniti nego ubiti.Previđam nam još puno popjenih ,kafica,izbačenih televizora,psovki,apaurina...neka nam je dragi Bog u pomoći ...svima..
- hogarstrasni
E **** ga, pravo luzersako razmisljanje, ne moze se tako, tako je bilo i prije SP, da se ne kvari atmosfera, da se zbiju redovi... po toj logici i za dvadeset godina ce nam biti neki "Susic" , a mi cemo govoriti "ma dobro je , ne tuku...".aqarius je napisao/la:Baba Vanga kaže da će Pape u Welsu izvesti našu formaciju kao protiv Mexica,odigrati veoma dobro,možda i pobijediti(pa Nije Wels sam Bale),isto tako i protiv Belgije.To mu donosi ostanak na klupi i opet mučenje kroz cijele kvale.Mi svi ćemo opet gristi m u d a,ali pomoći nema.U konačnici bolje je otići na Evropsko pa i sa Papetom nego izgubiti sve šanse ,a da naš vrli strateg ode poslije 3-4 utakmice,,kao što kažu bolje se raniti nego ubiti.Previđam nam još puno popjenih ,kafica,izbačenih televizora,psovki,apaurina...neka nam je dragi Bog u pomoći ...svima..
Ne valja to nikako...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Papetova biljeznica

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Nerminovic
- Kontakt:
''Tamo bi tesko dao glavom gol''phily je napisao/la:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Slažem se ,ne valja nikako.Ovo je 90% realistično razmišljanje(možda jeste luzersko ali realno)Uzmi sva dešavanja u i oko saveza dođeš do ovoga.Potpisali su sa njim ugovor.U slučaju otkaza moraju mu isplatiti sumu koja je najveća na našim prostorima(balkanskim).Drugi selektor svakako neće raditi za merhameta...Drugo ...i dalje se sa tribina čuje Pape,Pape..nije bitno ko i koliko,uglavnom se čuje.Dalje ,kod nas niko nema m u d a ,ni novinari,ni ljudi u savezu ,ni igrači,neko čija riječ nešto znači..da javno kaže Pape "ne znaš,odlazi"...BHF..dali žuti karton,kao igračima i selektoru,ma dali su oni muda od labuda.Igrači se zaista bore,igraju,e sada što mnogi ne znaju(Avdija),drugi su izgubljeni o ovoj formaciji,trći nikada nisu zajedno igrali,sve je do PAPETA,ne do igrača,njemu treba dati i crveni i po g u z i c i..mi samo znamo svagdje je tako i svi smo krivi,nisu svi ,zna se ko je više a ko manje,..hogarstrasni je napisao/la:E **** ga, pravo luzersako razmisljanje, ne moze se tako, tako je bilo i prije SP, da se ne kvari atmosfera, da se zbiju redovi... po toj logici i za dvadeset godina ce nam biti neki "Susic" , a mi cemo govoriti "ma dobro je , ne tuku...".aqarius je napisao/la:Baba Vanga kaže da će Pape u Welsu izvesti našu formaciju kao protiv Mexica,odigrati veoma dobro,možda i pobijediti(pa Nije Wels sam Bale),isto tako i protiv Belgije.To mu donosi ostanak na klupi i opet mučenje kroz cijele kvale.Mi svi ćemo opet gristi m u d a,ali pomoći nema.U konačnici bolje je otići na Evropsko pa i sa Papetom nego izgubiti sve šanse ,a da naš vrli strateg ode poslije 3-4 utakmice,,kao što kažu bolje se raniti nego ubiti.Previđam nam još puno popjenih ,kafica,izbačenih televizora,psovki,apaurina...neka nam je dragi Bog u pomoći ...svima..
Ne valja to nikako...
- vendetta87
- Kontakt:
hahahah moze li link za ovaj fb profil naseg vrlog selektora 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.