FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Potpuno se slazem. LP je prioritet, ali bi takodjer bilo lijepo nastaviti niz i u Bundesligi i mozda ostati neporazen do kraja. Nebitno sutra ko izadje na teren i dalje smo veliki favoriti, jer igrace koji nam sjede na klupi bi pozeljeli mnogi jaki klubovi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bojazan od povreda je uvijek prisutan i one se ne mogu nikad predvidjeti, samim tim, ni zaobići. Dakle, biće, što će biti.
Kapiten Fićo je prošlu odmarao, za Manua nema krize, Bilčo je željan trke i utakmica, kao i general...tako da ne vidim neku prijeku potrebu za drugom garniturom ako ona uopšte postoji.
Protivnik bi trebao biti žilav, nikako kao neko ko je Hoffi pomogao da poboljša gol-razliku, tako da ne bi trebalo biti pretjeranog opuštanja pred važan uzvrat u Ligi prvaka.
Kapiten Fićo je prošlu odmarao, za Manua nema krize, Bilčo je željan trke i utakmica, kao i general...tako da ne vidim neku prijeku potrebu za drugom garniturom ako ona uopšte postoji.
Protivnik bi trebao biti žilav, nikako kao neko ko je Hoffi pomogao da poboljša gol-razliku, tako da ne bi trebalo biti pretjeranog opuštanja pred važan uzvrat u Ligi prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten
Već sam jedanput napisao ali da ponovim, sve osim tri gola razlike u mreži Wolfsburg-a je iznenađenje. Odbrana im je solidna, vezni red nemaju, napad solidan. Moguće da će to bolje izgledati kada svi budu igrali odbranu ali čisto sumnjam da mogu bilo šta protiv kompletnog Bayern-a. Realnost je da ćemo negdje kiksati ali nema šanse da to bude protiv njih.
Treba se koncentrisati na Ligu prvaka, bolje da negdje kiksamo u prvenstvu nego tamo.
Napokon Ribery in action
Ko se nije naježio 
Treba se koncentrisati na Ligu prvaka, bolje da negdje kiksamo u prvenstvu nego tamo.
Napokon Ribery in action

Želi te isprovocirati,anelbavarac je napisao/la:Meni nije jasno sta ti ustvari zelis od mene![]()
navući na tanak led,
pa ti ga zakajlati.

Ne ozbiljno, što si agresivan?

Mislim nije da te on ne potiče

i mjesec dana nismo pričali.

Šta je sa ovim Hantragom?

Saurman je napisao/la:Najvažnije da je Thiago izabrao Bayern ispred Man Utd ostalo je nebitno.Vjerovatno se nekad i zgrozi na činjenicu da je mogao završiti kod Moyesa.
effe_sa je napisao/la:Kako ga samo ubodeš u sridu iz prikrajka svaki put...
BadrHari je napisao/la:Saurman hladan k'o špricer.:
sekerbay je napisao/la:al stvarno. zakajla ga momacki, bubrezi zvone.

Momče ga meće rebra zveče.

Nema potrebe za rotacijom, ustvari vrijeme je da Gece malo odmori, čova bez prestanka igra.
Najavljeno Boa-Martinez, izgleda da se Špancu pokušava koliko-toliko kompenzirati to što nije bio Gvardina želja.

Ovaj protivnik je nabrijan, fizički moćan...
Šanse skoro da ne bi imali ni potpuno spremni, a ovako su baš u podređenom položaju.
Danas igramo za novi rekord, 16 pobjeda u nizu, 49 neporaženih(mislim rekord Arsenala), i ko zna šta još?

Kad smo već kod rekorda, ima li išta u Njemačkoj što nije u vlasništvu Bayerna?

Što nije u vlasništvu ove generacije(znam za broj golova u sezoni, to je preko stotke imala ekipa iz sedamdesetih) i
ovaj broj utakmica bez poraza u nacionalnim prvenstvima, ko je još ispred?

Je li ikako moguće da nam neko nađe, kaže ove podatke?

Mnogima i u Njemačkoj djeluje kao prvoaprilska šala ali postoji opasnost da današanja utakmica s Wolfsburgom bude otkazana, jer je veći dio grada bez struje pa tako i sami stadion. Vidjet ćemo razvoj situacije tokom dana.
A nisam baš siguran da ćemo Vukove naprašit i nakantat, za mene bi neka pobjeda viša od 2 gola razlike bila iznenađenje. Mislim da oni mogu pružiti otpor našoj ekipi. Nisu možda još na tom nivou da se pravo nose s ekipom Bayerna (ko to u ovom trenutku uopšte jeste
), ali da mogu parirat mogu. Hendikep im je neigranje Gustava svakako.
Mogla bi biti zanimljiva (ako se opšte odigra danas...
).
A nisam baš siguran da ćemo Vukove naprašit i nakantat, za mene bi neka pobjeda viša od 2 gola razlike bila iznenađenje. Mislim da oni mogu pružiti otpor našoj ekipi. Nisu možda još na tom nivou da se pravo nose s ekipom Bayerna (ko to u ovom trenutku uopšte jeste

Mogla bi biti zanimljiva (ako se opšte odigra danas...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Najnovija informacija, utakmica u Wolfsburgu će se odigrati..... 

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mourin ... 32218.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
sejo murinjo u stilu

sejo murinjo u stilu

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Jel' ko gledao utakmicu Španija - Italija, gledam nešto sastave i vidim Martinez odigrao cijeli meč na poziciji stopera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jesam ja drugo poluvrijeme, sta te zanima?Saurman je napisao/la:Jel' ko gledao utakmicu Španija - Italija, gledam nešto sastave i vidim Martinez odigrao cijeli meč na poziciji stopera.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav je bio.?Omerbavarac je napisao/la:Jesam ja drugo poluvrijeme, sta te zanima?Saurman je napisao/la:Jel' ko gledao utakmicu Španija - Italija, gledam nešto sastave i vidim Martinez odigrao cijeli meč na poziciji stopera.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
stijelci] ,Fronk,Ruben ,gocinjo. 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Standardno dobar mada Italijani i nisu nesto napadali, nisu mogli.Saurman je napisao/la:
Kakav je bio.?

Ono sto sam ja upratio je nekoliko odlicnih skokova, presjecenih lopti i jedan pogresan pas u sredinu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ribery i Robben od prve minute
Na mobitelu sam, lijeno mi pisati prvih jedanaest, ubjeđen sam da će Wolfsburg nastradati.

Na mobitelu sam, lijeno mi pisati prvih jedanaest, ubjeđen sam da će Wolfsburg nastradati.
- Centre forward
- Kontakt:
Neko fin link? 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- rob do bagro
- Kontakt:
http://intsport.net/str1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Centre forward je napisao/la:Neko fin link?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Grasijas.rob do bagro je napisao/la:http://intsport.net/str1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Centre forward je napisao/la:Neko fin link?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- el-fighter
- Kontakt:
Vodi Wolfsburg.
EDIT 1-1
Muller je strijelac
EDIT 1-1

Velež do groba života mi moga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dosta tvrda utakmica sa ne puno lijepih poteza i sa previse sjeckanja u igri od strane sudine. Wolfsburg jako agilan, dosta trce i bore se kao da im je utakmica za opstanak, dok nasi igraju lezerno i bez previse zelje za golovima.
Stekao sam dojam da su izasli na teren samo d aodigraju utakmicu, da se zavrsi i to je to.
Haj' valjda zavrsi povoljno po nas.
Stekao sam dojam da su izasli na teren samo d aodigraju utakmicu, da se zavrsi i to je to.

Haj' valjda zavrsi povoljno po nas.

Slabo otvorili utakmicu, pokusavali kroz sredinu a Wolfsburg sve pokrivao.
Neuer nam bio kreator igre, sto dovoljno govori koliko smo vracali loptu nazad.
Kasnije ih poceli siriti po krilima i pokazivati zasto smo World Champs.
Usli su lezerno u utakmicu, samo bez povreda pa da na celu s generalom u utorak ponizimo Arsenal.
Pobjeda u ovoj utakmici svakako nije pretjerano bitna.
Neuer nam bio kreator igre, sto dovoljno govori koliko smo vracali loptu nazad.
Kasnije ih poceli siriti po krilima i pokazivati zasto smo World Champs.

Usli su lezerno u utakmicu, samo bez povreda pa da na celu s generalom u utorak ponizimo Arsenal.
Pobjeda u ovoj utakmici svakako nije pretjerano bitna.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Mozda necete vjerovati, ali sam znao odmah nakon izmjena da slijedi pobjeda od minimum 2 razlike.
Ovaj Guardiola je stvarno cudesan trener..
Ovaj Guardiola je stvarno cudesan trener..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.