tetrabajtu koja je to pricana prica?terabajt je napisao/la:Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.SaltCityAttack je napisao/la:azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u SloboduZodiac je napisao/la:I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu...pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hahah, baš tako, čitam i ne vjerujem šta frajer piše 
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
@terabajt;
Tacno bi se dali probrat tvoji postovi na temi Slobode i na ostalim, vezano za Slobodu, Tuzlu i Fukare...govori li ti to nesto?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tacno bi se dali probrat tvoji postovi na temi Slobode i na ostalim, vezano za Slobodu, Tuzlu i Fukare...govori li ti to nesto?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Nesto kontam (ne prizivam, naravno!), pa on bi mogao Slogu gurati i do Premijer Lige, a onda ponuditi Slobodi fuziju. Znam koliko su ovdje ljudi protiv toga i sve, ali klub bez dugova sa Azmirom na celu bi harao ovom ligom... No naravno da ne ocekujem nesto takvo od Azmira, samo razmisljam naglas.VolimTz je napisao/la:Ja mislim da je to bio plan b od početka.sloboda72 je napisao/la:Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana).
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ma nemojte bezveze da nagađate. Predsjednik je lijepo rekao idemo sada na odmor. i to je to. Svi su na odmoru i predsjednik i trener (Ćiro) i igrači. A mi ovdje pravimo teorije zavjere

_dreamer_ je napisao/la: Nesto kontam (ne prizivam, naravno!), pa on bi mogao Slogu gurati i do Premijer Lige, a onda ponuditi Slobodi fuziju. Znam koliko su ovdje ljudi protiv toga i sve, ali klub bez dugova sa Azmirom na celu bi harao ovom ligom... No naravno da ne ocekujem nesto takvo od Azmira, samo razmisljam naglas.
Nema od toga ništa,Sloga može biti jedino kao što je Olimpic Sarajevu/Želji
Pobjeda je bolja od orgazma!
Mehidic guzi trebu u Astriji trenutno a vi ovdje razglabate o treneru i igracima to je sto ja znam 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u Slobodu
..pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga[/quote]
Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.[/quote]
tetrabajtu koja je to pricana prica?[/quote]
Pa priča kako ste neregularno ispali, prodaji, puštanju ovo ono a sada je sve to ok (uzimanje para levatima) pošto ste vi u pitanju.
Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.[/quote]
tetrabajtu koja je to pricana prica?[/quote]
Pa priča kako ste neregularno ispali, prodaji, puštanju ovo ono a sada je sve to ok (uzimanje para levatima) pošto ste vi u pitanju.
joj lika, poredi neuporedivo 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.SaltCityAttack je napisao/la:azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u SloboduZodiac je napisao/la:I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu...pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga
Da tako je pamrtan potez za federalnu ligu..da si vidjeo sta se radi znao bi da ce preko Sloge Azmir i Sloboda u prvoj federalnoj dobro proci...sto reko dosta yu nas ucjenjivali a doce vrijeme mad ce i Azmir u toj ligi ih ucjenjivat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja sam svaki drugi dan na "gradilištu" u Simin Hanu, pratim kako napreduje stadion i slušam malo šta se priča. Neko pametan od ljudi reče da nikad neće vratiti ove novce što je uložio u SIogu. A ovaj lik što je glavni na gradilištu, inače blizak sa Azmirom, kaže da je glavni cilj da ostane nešto iza njega. Pa sad s tom idejom je krenuo, a šta se može iskombinovat vidjet ćemo.
Ja bi lično volio vidjeti jedan gradski derbi, ako ništa bar u kupu.
Ja bi lično volio vidjeti jedan gradski derbi, ako ništa bar u kupu.
Zna on da to tako ne može ići, inače bi napravio fuziju davno._dreamer_ je napisao/la: Nesto kontam (ne prizivam, naravno!), pa on bi mogao Slogu gurati i do Premijer Lige, a onda ponuditi Slobodi fuziju. Znam koliko su ovdje ljudi protiv toga i sve, ali klub bez dugova sa Azmirom na celu bi harao ovom ligom... No naravno da ne ocekujem nesto takvo od Azmira, samo razmisljam naglas.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Kad će neka novost oko kluba, k'o da su me navikli stalno neke vijesti i novosti 
nikakvih vijesti ali opet ne treba panicariti
Barisic napustio Zrinjski, njegovo dovodjenje bi bilo kao dobitak na lutriji 
Sloboda Tuzla
Cudi me da Husić još uvijek nije dobio papire, kao Šaćiri, haman konta i dalje plazat dupe po klupi a štekat keš.
Nego, izgleda da su naši malci opet dominirali U17 protiv Škotske. Dobili smo 4-3
Nego, izgleda da su naši malci opet dominirali U17 protiv Škotske. Dobili smo 4-3
Ne znam koliko pratite ostale klubove u Premijer ligi, ali neki su napravili dobar posao ovih dana, recimo Olimpic koji je doveo Rowena Muscata, koji je blago rečeno Ronaldo za našu ligu.
Sada je red na Slobodi da ulovi kvalitetno pojačanje u što ne sumnjam, Barišić bi bio solidno pojačanje. Danas ističe rok za dobijanje licence, ima li neko informacije šta se dešava? 
Ti se ne brigaj NKMramor nego pravi sezonske za narednu sezonu 
Ne guzi u Austriji nego u Svici !fukara87 je napisao/la:Mehidic guzi trebu u Astriji trenutno a vi ovdje razglabate o treneru i igracima to je sto ja znam
Radim svakodnevno na tome, međutim trenutno nemam ni ideja ni inspiracijeCoraco je napisao/la:Ti se ne brigaj NKMramor nego pravi sezonske za narednu sezonu
Ne znam za tog Muscata vidim igro na Malti negdje, sumnjam da je neko pojacanje, da je onaj Muscat pa ajNKMramor je napisao/la:Ne znam koliko pratite ostale klubove u Premijer ligi, ali neki su napravili dobar posao ovih dana, recimo Olimpic koji je doveo Rowena Muscata, koji je blago rečeno Ronaldo za našu ligu.Sada je red na Slobodi da ulovi kvalitetno pojačanje u što ne sumnjam, Barišić bi bio solidno pojačanje. Danas ističe rok za dobijanje licence, ima li neko informacije šta se dešava?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.