Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 18 maj 2013, 23:54

Yaya Sanogo played 818 minutes in 12 appearances for Auxerre this season, scoring 9 goals

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 maj 2013, 23:59

Ma frajer je mašina samo takva.
Vjerujem da će Veliki Vođa da potvrdi njegov dolazak nakon sutrašnjih okršaja za Čempions Ligu :mrgreen:
Profesionalizam na prvom mjestu svakako.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 19 maj 2013, 00:26

Mike Ashley je obećao da će podijeliti 1 milion funti među igračima i osobljem ukoliko Newcastle sutra pobjedi Arsenal.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 maj 2013, 00:29

Nije to ilegalno. mislim to da ce neko pokusati motivisati igrace Newcastle Uniteda. Takve stvari se desavaju.
Arsenal to zato treba srediti. Nikad ne znas kako se tekma moze okrenuti. ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 maj 2013, 00:32

Nista onda,najbolje da ih i mi motivisemo s dva miliona :mrgreen:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 19 maj 2013, 00:35

Uzmemo im 2 miliona ako ne pobijede

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 maj 2013, 00:39

SamoZeljo je napisao/la:Nije to ilegalno. mislim to da ce neko pokusati motivisati igrace Newcastle Uniteda. Takve stvari se desavaju.
Motivira ih njihov vlasnik a ne neki stranac.
Ono na šta Ashley potencira je svakako bolja pozicija na tabeli i više para od TV prava. Ukoliko Newcastle pobjedi, uz poraz Stoka i Norwicha, mogli bi napredovati za dvije pozicije na tabeli. Mislim da je to negdje između 3 do 5 miliona funti više od TV prava.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 19 maj 2013, 00:42

Report: Arsenal could confirm deal for Brazilian next week -
Arsenal are close to finalising a move for QPR goalkeeper and Brazilian Julio Cesar according to reports across the media.

Julio Cesar is now 33 and will cost the Gunners in the region of £4million. His wages of £70,000 per-week at QPR are expected to be matched at the Emirates Stadium.

Cesar wants to leave QPR but also wants to stay in London and he meets the criteria of a goalkeeper which Arsenal want to sign: Experienced in the league, Experienced player for Szczesny to succeed and learn from, and cheap.
;)

Yaya Sanogo, Cesar i Gonalons. ;)

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 19 maj 2013, 00:50

Apsolutno sam za dovođenje Cezara,jer njegovo iskustvo može biti od krucialnog značaja za dalji Wojin progress,tako da ako je ovo istina,sljedece sezone cemo imat motivisanijeg Woju nego ikad...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 maj 2013, 00:51

Ako je istina odlično, bio bi to sjajan transfer.
Orion87 je napisao/la:Apsolutno sam za dovođenje Cezara,jer njegovo iskustvo može biti od krucialnog značaja za dalji Wojin progress,tako da ako je ovo istina,sljedece sezone cemo imat motivisanijeg Woju nego ikad...
Samo treba imat yeben kriterij, bogami meni bi prva krupnija greška (bilo da je dovela do gola ili ne) odmah drugog stavila na gol tako da bi u svakom trenutku imali 2 skoncentrisana golmana maximalno, da ne govorim koliko bi se dokazivali obojica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 19 maj 2013, 00:53

Ma jest @Marsale, al i to je mač s dvije oštrice, mogu se golmani sjebat' psihicki tako maximalno, nakon greske mislim da svako hoće da mu se pokaže da se i dalje stoji uz njega.. kakvu reaakciju to može da izazove kod golmana, samo Bog zna.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 19 maj 2013, 00:58

Marsal je napisao/la:Ako je istina odlično, bio bi to sjajan transfer.
Orion87 je napisao/la:Apsolutno sam za dovođenje Cezara,jer njegovo iskustvo može biti od krucialnog značaja za dalji Wojin progress,tako da ako je ovo istina,sljedece sezone cemo imat motivisanijeg Woju nego ikad...
Samo treba imat yeben kriterij, bogami meni bi prva krupnija greška (bilo da je dovela do gola ili ne) odmah drugog stavila na gol tako da bi u svakom trenutku imali 2 skoncentrisana golmana maximalno, da ne govorim koliko bi se dokazivali obojica.
A i Cezar ako bude bude prvi izbor sljedece sezone,opet to ne bi bilo pogubno za Woju,kao na primjer dolazak Begovića koji je par godina stariji i onda bi Wojo vjerovatno završio sa nama,ili bi se desio propali transfer,ovako sa Cezarom potpisati ugovor na 2 godine,Wojo može dosta naučiti od takvog golmana i imat ćemo ako već nemamo zaista fenomenalnog golmana...

I ako dođe Cezar za mene je Wojo na početku sljedece sezone prvi izbor..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 maj 2013, 01:17

Henderson je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Nije to ilegalno. mislim to da ce neko pokusati motivisati igrace Newcastle Uniteda. Takve stvari se desavaju.
Motivira ih njihov vlasnik a ne neki stranac.
Ono na šta Ashley potencira je svakako bolja pozicija na tabeli i više para od TV prava. Ukoliko Newcastle pobjedi, uz poraz Stoka i Norwicha, mogli bi napredovati za dvije pozicije na tabeli. Mislim da je to negdje između 3 do 5 miliona funti više od TV prava.
Mislim da to neko drugi motivise i sa vise para, ali da ne bude ofirno, on fol od sebe. Vrlo lako moze biti i jedno i drugo. Znaci i on i neko drugi.
Bilo kako bilo, Arsenalu bi bolje bilo ici na sigurno. ;)

To za pare od TV prava znam. Prije mozda i vise od godinu dana sam s nekim diskutovao. Taj neko je tvrdio da klubovi dobivaju isto, nevezano za poziciju na tabeli. Naravno da nije tako. Ne znam da li je razlika tolika, ali da je ima, ima je sigurno.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 maj 2013, 01:30

SamoZeljo je napisao/la: To za pare od TV prava znam. Prije mozda i vise od godinu dana sam s nekim diskutovao. Taj neko je tvrdio da klubovi dobivaju isto, nevezano za poziciju na tabeli. Naravno da nije tako. Ne znam da li je razlika tolika, ali da je ima, ima je sigurno.
Pare od TV prava se dijele 50:25:25

Od tih 50% od ukupne zarade TV prava svi klubovi dobivaju jednak dio kolača:
Od 25% od ukupne zarade TV prava se dijeli prema krajnjem stanju na tablici (što viša pozicija to više novca)
Od drugih 25% od ukupne zarade TV prava se dijele prema tome koliko je koji klub bio često prenošen (što više prijenosa više novaca)

Novac od TV prava koja su prodana u inostranstvo takodjer jednako dijele svi klubovi.

Trenutno taj paket je prodan za 1.78 milijardi funti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 maj 2013, 01:52

Da, tacna informacija. Citao sam to i na oficijelnoj stranici EPL.
Evo linka, bas tako kako ti kazes samo na engleskom.
http://www.premierleague.com/en-gb/fans ... money.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 maj 2013, 11:10

kako razmišljate ograničeno i sa jedne strane, tj sa strane newcastlea, i većina trenutno.
Ono njukaš će napredovat za 2 pozicije i biće više para od TV prava, a što ARSENAL IGRA ZA LP i da ne pričam o parama koje se vrte tu, to nikom ne pada na pamet. Baš mi djelujete pesimistično :roll: .

Na našim momcima će bit ogroman pritisak danas, al sviđa mi se što odigraju majstorski pod pritiskom svaki put, krenuvši od bayerna tamo, pa čitavo proljeće, gdje je svaka utakmica bila borba za LP. Ima nade :D ;) .

I navodno imamo 70 m funti ako se plasiramo u LP, što je po meni glupost čista, ista priča ko i prošle godine indentična.
I plus od prodaje igrača biće 30 miliona, znači oko 100 miliona funti MI da imamo za pojačanja.

Wake me up when september ends :? :lol:
Vođa zna.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 19 maj 2013, 11:17

Imat ćemo mi 100m za pojačanja sigurno, samo ćemo potrošit najviše 15. :mrgreen:

Ako odigraju kao drugo poluvrijeme prošle tekme, pobjeda je neminovnost. Bitno je da ako već daju gol, da krenu odmah po još jedan, a ne da stanu kao u prošlih nekoliko tekmi kad smo izvlačili 1:0. To bih volio vidjet, da se po koji put vise ponovim, želju za golovima, kakvu su imali u prošloj tekmi. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 maj 2013, 11:22

ma i prošlu su morali dat gol jer se nameto sam od sebe, zato što se wigan otvorio, naravno zato što su i oni krenuli na sve ili ništa. :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 19 maj 2013, 12:04

Giroud sa Romanom Grosjeanom, vozačem Formule 1 !

slika

Prije nekoliko sati u avionu sa Bakarnim (Boga mi ove sezone je više zarđali) :mrgreen:

slika

Arsene Wenger: "It’s a really wonderful feeling knowing everyone I want to stay will stay,”
:lol:

Sad što se tiče same utakmice, nekako više volim što igramo u gostima. Valjda je to zbog match-recorda kad smo away, nevjerovatno je koliko smo bolji nego kad igramo kući. Nemam nekih prevelikih briga, mislim da ćemo utakmicu riješiti rutinski s obzirom na to da sam pratio Njukaš u zadnjih par kola i vala njihova igra liči na sve osim na igru.

Vrlo je važno za nas što su oni uspjeli izboriti opstanak prije ovog kola, tako da su sada njihovi igrači ono opušteni maximalno, igrat će danas za taj 1milion koliko ce im dati Ashley, al opet mislim da će ta opuštenost (jeste i dok im je bio upitan opstanak u Premiershipu, zahebavali su se na terenu, uzmite primjer utakmicu protiv Poola, rezultat 0-6 čini mi se, i sve ce vam biti jasno) i pristup igri kao što je bio i zadnjih par kola da izroni na površinu. Ne vidim načina da njihove igrače mogu više motivisati od naših danas.

Dakle, zaključak je da Arsenal danas može samo sam sebe da pobjedi i tako upropasti ovu već ionako propalu sezonu ne uspjevši se plasirati u LP.

Ja vjerujem u momke i mislim da mogu iznijeti teret ove utakmice na svojim plećima.

COYG
slika

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 19 maj 2013, 15:06

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.