Saurman je napisao/la:Najvažnije da je Thiago izabrao Bayern ispred Man Utd ostalo je nebitno.Vjerovatno se nekad i zgrozi na činjenicu da je mogao završiti kod Moyesa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Saurman je napisao/la:Najvažnije da je Thiago izabrao Bayern ispred Man Utd ostalo je nebitno.Vjerovatno se nekad i zgrozi na činjenicu da je mogao završiti kod Moyesa.
Trudim se.effe_sa je napisao/la:Saurman je napisao/la:Najvažnije da je Thiago izabrao Bayern ispred Man Utd ostalo je nebitno.Vjerovatno se nekad i zgrozi na činjenicu da je mogao završiti kod Moyesa.![]()
![]()
Kako ga samo ubodeš u sridu iz prikrajka svaki put....
Onako kulerski.....
Ovo je vec 3 put da spominjes ukidanje (banovanje)geronimo je napisao/la:Želim te ukinuti kao što su meni Hayat na net-tv.
Naravno da ne vjerujem.geronimo je napisao/la:Brato nervozni, ni jedan ti post ja nisam obrisao (vidim da mi ne vjeruješ)
Ja suzbijam raju? Jesi ti dobar gospodine Moderatoru? Kako da ja nekog "suzbijam" da pise ono sto zeli? Kakve budalastine boze sacuvaj...geronimo je napisao/la: a razlog moje 'parodije' leži u tome da ti raju suzbijaš u ozbiljnijim raspravama
Aha, odlicno pravo si me naskir'ogeronimo je napisao/la:dok se tvoji postovi kaleme jedan sličniji drugim (pogotovo ovi upućeni konkurentu iz Dortmunda).
Je-- se tebi i za Bayer,a jos manje za Werder,nego tebe ovi transferi odmah podsjete na Fabregasa,Nasrya,Van Persia...AllGunsBlazing je napisao/la:Slazem se nije Bayern kriv sto uzima sve najbolje igrace lige, ili sto unistava svakog konkurenta. Nekad je to bilo sa Werderom, pa Bayerom(il je obrnuto, al hajd nije ni bitno) sad je to sa Borussijom, i onda su svi drugi krivi. Mislim ofirno dovode igrace iz najjacih protivnickih ekipa i onda neko drugi kriv.gerdmuller je napisao/la: Bundesliga bi se trebala zapitati zasto ostali klubovi ne izvlace maksimum iz svog potencijala a ne Bayerna kriviti što je Bundesliga "dosadna"
Za jednog dobrog igraca trebaju godine da se razviju, i mislim da suma od 20-30 miliona to ne moze pokriti.
al stvarno. zakajla ga momacki, bubrezi zvone.effe_sa je napisao/la:Kako ga samo ubodeš u sridu iz prikrajka svaki put..
ma daj bolan, zeza te malo. il mislis da bi osto i minutu kad bi poglavica pozelio da napustis forum.anelbavarac je napisao/la:Ovo je vec 3 put da spominjes ukidanje (banovanje)Pa ako ti je toliki cejf da nekog banujes, uradi to.
Meni ovaj forum nije prioritet u zivotu,niti ce ikada bit', tako da odlazak sa istog mi ne bi tesko pao.
Mislim da ce biti skromnih 3:1 za Bayern.PEP je napisao/la:mir mir momci ,nego momci kolko ocekujete da cemo dobiti MKO .
Saurman je napisao/la:Trudim se.effe_sa je napisao/la:Saurman je napisao/la:Najvažnije da je Thiago izabrao Bayern ispred Man Utd ostalo je nebitno.Vjerovatno se nekad i zgrozi na činjenicu da je mogao završiti kod Moyesa.![]()
![]()
Kako ga samo ubodeš u sridu iz prikrajka svaki put....
Onako kulerski.....
Bixente je napisao/la:U ponedeljak pocinje sudenje nasem Uliju!!!
Svako treba da snosi posljedice, Ali nadam se da ce sve proci ok, jer ón ima ogromne zasluge sto je Bajern tu gdje jeste
ZastoBixente je napisao/la:Ma sutra aBd, drugu ekipu izvesti ja bih odmarao kapitena i Nojera!!
A ostali neka igraju!!!
Upravo tako, sutra sto vise iskombinovati sastav, ipak su iza vecine igraca teska putovanja, i umor je prisutan sigurno.Bixente je napisao/la:Strah me da se neko povrijedi, i sve bih karte bacio na LP!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.